Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל העיקר לא לצאת פראייר!

לקנות רק חיקויים מקולקלים, מנעליים ועד סלולרי, מצווה!

בטח יש איזה שיר של הדג נחש על זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שדיבר על שדרוג תוכנה באדוונס- אל תעשו את זה!

קניתי לפני כשנה אדוונס עם הגרסא הרגילה (2.3.6) ועבד מצויין.

לפני כמה חודשים הייתה בעיה בפלאפון ומימשתי אחריות- החליפו מוח למכשיר והמוח מגיע עם אנדרואיד 4.1.

אולי זה נחמד שיש במכשיר גרסא יותר חדשה, אבל זה מאט את המכשיר ולפעמים גם תוקע אותו. המכשיר לא בנוי לזה.

היום מוכרים את האדוונס עם הגרסא החדשה, וזה לא בסדר מצדם כי זה מעמיס על המכשיר ומאט אותו.

פורסם
בימינו הכול סיני וכאשר קיימות מעט מאוד יצרניות רכיבים בעולם אז גם לרוב החלקים משוטפים.

למשל אני יכול להזמין מסין מכשיר LENOVO A390 ב300 ש"ח כאשר הוא תואם לגלקסי 3 מיני בכול הנתונים מלבד העיצוב והשם.

בכלל דעתי כרגע מי שקונה אייפון\סמסונג\LG ועוד מכשירים משמות גדולים פשוט זורק המון כסף לאוויר (בתרגום ישראלי מצוי פראייר) כאשר אתה יכול לקנות בשליש+- מהמחיר מכשיר שלא נופל באיכותו וביצועיו ממה שקניתה

היו לי במשפחה כ-5 מכשירים של סמסונג גלקסי S1. כולם עשו עבודה מעולה ב-3 שנים האחרונות כאשר הרכיב היחיד שהוחלף הוא הסוללה, פריט שעלותו כ-30 ש"ח מקורי ו-10 ש"ח עבור סיני חלופי (מחזיק כחצי מהזמן של סוללה מקורית).

אני רוצה לראות שהמכשירים הסיניים שמוכרים היום יחזיקו מעמד כ"כ הרבה זמן בכאלה אחוזי הצלחה.

זו הסיבה שכל המכשירים כיום מוחלפים לגלקסי S3, S4 ו-S4 מיני (כל אחד לפי התקציב שלו).

ד"א המכשירים הישנים נמכרו וממשיכים לעבוד אצל משפחות אחרות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפני כמה חודשים מכרתי ב500 שקל גלקסי S1 מודל 2011 כשהוא במצב עבודה מושלם עם סוללה מקורית.

אכן, המכשירים האלה אמינים ועמידים ברמה של נוקיות ישנות, רק חבל שסמסונג התקמצנו לעדכן אותם לאנדרואיד 4.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מי שדיבר על שדרוג תוכנה באדוונס- אל תעשו את זה!

קניתי לפני כשנה אדוונס עם הגרסא הרגילה (2.3.6) ועבד מצויין.

לפני כמה חודשים הייתה בעיה בפלאפון ומימשתי אחריות- החליפו מוח למכשיר והמוח מגיע עם אנדרואיד 4.1.

אולי זה נחמד שיש במכשיר גרסא יותר חדשה, אבל זה מאט את המכשיר ולפעמים גם תוקע אותו. המכשיר לא בנוי לזה.

היום מוכרים את האדוונס עם הגרסא החדשה, וזה לא בסדר מצדם כי זה מעמיס על המכשיר ומאט אותו.

לא יודע על מה אתה מדבר. עדכנתי לאנדרואיד 4.1.2 והכל עובד מצויין. אפילו יותר טוב ממה שעבד עם הגיסה איתה הגיע המכשיר, ה2.3.6.

פורסם

יש לי כרגע שני מכשירי Nexus S שסה"כ מקביל ל-SGS1 - מכשירים בני שנתיים פלוס. הגיעו עם 2.3 ועברו שדרוגי גרסה, כרגע עם 4.1.2, ופועלים מצויין. אחד עבר אלי והשני לבן הצעיר - אחרי שהבנים הבוגרים רכשו לעצמם נקסוס 4. כמובן שאין מה להשוות למכשירים חדישים (גדולים וחדים), אבל כפתרון ביניים, עד שיהיה לי תקציב למכשיר חדש, הם מצויינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא יודע על מה אתה מדבר. עדכנתי לאנדרואיד 4.1.2 והכל עובד מצויין. אפילו יותר טוב ממה שעבד עם הגיסה איתה הגיע המכשיר, ה2.3.6.

גם אני לא יודע על מה אתה מדבר. לאחותי גם יש אדוונס וכששידרגו לה בחנות לגרסא 4.1.2 הפלאפון שלה התחיל לקרטע, ורק כשהחזירו לגרסא הישנה הוא חזר לעצמו:roll:

פורסם

כל מה שצריך זה לבקש מדוד/דודה/חבר/חברה להביא אותו לארץ במזוודה.

לא לכולם יש חברים שעושים קו ישראל-ארצות הברית על בסיס שבועי, וגם מוכנים להסתכן בלהיתפס כשהם מבריחים מוצרי אלקטרוניקה לארץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כן, בטח. בשליש מחיר ובחצי רזולוציה וברבע זיכרון. :roll:

במיוחד בשבילך...

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5450&idPhone2=5033

שכחת גם ״תוספות״ כמו gps שלא קולט, מצלמה חרא, סוללה שמתה אחרי חצי יום, וקריסות למינהם

אבל העיקר לא לצאת פראייר!

לקנות רק חיקויים מקולקלים, מנעליים ועד סלולרי, מצווה!

בטח יש איזה שיר של הדג נחש על זה.

וכיאה לישראלים לזלזל בדברים חדשים בלי לבדוק את העניין לעומק. כמו עם היפניות ב90 עם הקוראניות ב2000 ועם כול דבר חדש...

אני מציע שתבדקו קצת רקע או תקראו סיקורים לפני שאתם פוסלים משהו בעיניים עצומות המכשירים הסיניים מתפתחים בקצב מסחרר לאחרונה LENOVO (שאם לחטט בהיסטוריה היא בעצם IBM) עקפה את HTC וכנראה תקנה אותה בקרוב.

גם הרבה מהמכשירים הסיניים שאתם כ"כ מזלזלים בהם מיוצרים על אותם קווי היצור של מכשירי הסמסונג המהוללים שלכם ההבדל היחיד בעצם בתמורה למחיר זה שיצרנית סינית יכולה להסתפר ב100% רווח כאשר יצרנית עולמית תגזור אליכם קופון של 500%.

פורסם

אתה בחנת את המכשיר הנ"ל? או שאתה רק משווה נתונים?

כי נתונים לא אומרים שום דבר על יציבות התוכנה,איכות בנייה, קליטת GPS/WIFI , זמן סוללה, איכות מצלמה וכו'...

ולצערי גם על ביקורות אני לא סומך. עברו לי בידיים 2 מכשירים סיניים+ טאבלט, וכשראיתי ביקורות עליהם(אחרי שהמכשירם כבר היו אצלי) , פשוט צחקתי מרוב שהביקורות האלה מנותקות מהמציאות.

אני אישית לא ראיתי מכשיר סיני(במחיר זול כמובן) שלא הייתה לו בעיה מפגרת כזאת או אחרת.

פורסם

בוא נראה.

בהסתמך רק על נתונים יבשים, ללנובו יש רק 4GB זיכרון מובנה (כנראה שחצי מזה תתפוס מערכת הפעלה) לעומת 8/16 GB בS3 מיני, 512MB זיכרון פנימי, לעומת 1GB בS3 מיני (משום מה הסינים תמיד מתקמצנים על זיכרון), לא רשום אם יש פוקוס למצלמה (אם לא רשום, כנראה שאין, ובלי זה האיכות על הפנים), ללנובו אין מצלמה קדמית, NFC ומצפן (כמה שתגידו שזה מיותר, אבל מניסיון, לעולם לא תדע מתי תצטרך שיהיה לך מצפן בשלוף), אין תמיכה בGLONASS (זה משפר קליטת GPS בצורה מאוד יפה), לא רשום נתונים על המסך, אבל סביר להניח שהוא פחות טוב מהסופר אמולד, אין מאיץ גרפי, וזמן סוללה פחות טוב (על הנייר בחצי, אני מתאר לעצמי שבחיים האמיתיים זה יהיה משהו בין רבע לשליש).

לגבי איכות הרכבה אני לא יודע, לא יצא לי להתנסות במכשירים של לנובו, אז לא אדבר.

מה שכן, לפחות ממה שנראה על הנייר, אם הלנובו עולה בערך כמו הGSMART המקביל, שזה באזור 800 ש"ח, אז נשמע כאילו הS3 מיני שווה את התוספת במחיר.

פורסם

אני אישית לא ראיתי מכשיר סיני(במחיר זול כמובן) שלא הייתה לו בעיה מפגרת כזאת או אחרת.

המכשיר שהצגתי בהודעה הקודמת שלי הוא מכשיר סיני למהדרין, ובשימוש יום יומי איתו אני יכול להבטיח לך שאין איתו אפילו בעיה אחת. אני מריץ עליו WAZE בתדירות של פעם בכמה שעות כדי להוכיח ללקוחות שהכל מתקתק, WIFI, גלישה, אפליקציות, כל מה שעולה בדעתך. מה עוד הזכרת? מצלמה מגניבה לגמרי ולא רעה בכלל. המכשיר מרגיש טוב ביד (הוא אמנם קצת כבד, אבל זה Tradeoff על המחיר המעולה). 2 החסרונות היחידים- מחסור באביזרים והשם שעל המכשיר. הסוללה יכולה להחזיק לך יומיים בשימוש אינטנסיבי. אם הייתי קצר בכסף, זה המכשיר שהייתי לוקח. גילוי נאות: גם לי היו דעות קדומות על מכשירים סיניים. ואז התחלתי לעבוד איתם ולגלות שהם שווים לא פחות ממכשירים של מותגים מוכרים שעולים פי 2.

פורסם
בוא נראה.

בהסתמך רק על נתונים יבשים, ללנובו יש רק 4GB זיכרון מובנה (כנראה שחצי מזה תתפוס מערכת הפעלה) לעומת 8/16 GB בS3 מיני, 512MB זיכרון פנימי, לעומת 1GB בS3 מיני (משום מה הסינים תמיד מתקמצנים על זיכרון), לא רשום אם יש פוקוס למצלמה (אם לא רשום, כנראה שאין, ובלי זה האיכות על הפנים), ללנובו אין מצלמה קדמית, NFC ומצפן (כמה שתגידו שזה מיותר, אבל מניסיון, לעולם לא תדע מתי תצטרך שיהיה לך מצפן בשלוף), אין תמיכה בGLONASS (זה משפר קליטת GPS בצורה מאוד יפה), לא רשום נתונים על המסך, אבל סביר להניח שהוא פחות טוב מהסופר אמולד, אין מאיץ גרפי, וזמן סוללה פחות טוב (על הנייר בחצי, אני מתאר לעצמי שבחיים האמיתיים זה יהיה משהו בין רבע לשליש).

לגבי איכות הרכבה אני לא יודע, לא יצא לי להתנסות במכשירים של לנובו, אז לא אדבר.

מה שכן, לפחות ממה שנראה על הנייר, אם הלנובו עולה בערך כמו הGSMART המקביל, שזה באזור 800 ש"ח, אז נשמע כאילו הS3 מיני שווה את התוספת במחיר.

כרטיס 8 גיגה זיכרון עולה היום בחנות ממוצעת 35 שקל. כאשר גרסאת ה16 גיגה של הגלקסי 3 עולה הרבה יותר. מעבד 2 ליבות לא יכול לנצל ת1 גיגה זיכרון יש לי כרגע GALAXY ACE 2 עם אותו מעבד 2 ליבות של הSGS 3 MINI והוא לא מצליח לעקוף את ה460 בלי שהמעבד יתחיל לקרטע בצורה קשה גם כן אנטוטו מוכיח את זה בזה שהגלקסי 3 מיני מקבל את אותה התוצאה כמו הלנובו. יש למצלמה פוקוס פשוט חסרים פרטים באתר ואגב4 ללנובו יש מאיץ גרפי SGX531 פשוט חסרים פרטים באתר לגבי הזמן סוללה הנתון מופרח לגמרי אם יש שני מכשירים עם אותן סוללות וכמאת אותם נתונים אין סיכוי שיהיה הבדל כזה במיוחד אם נתחשב שעובדה שללנובו יש מעבד MEDIATEK שנחשב לחסכוני ביותר (מעבד MEDIATEK תואם לזה של גלקסי 3 הציג צריכה קטנה פי 3 באותם תנאים).

אבל בתכלס קיים היתרון אמיתי שאתה מוכן לשלם אליו מחיר גבוהה פי 4 יותר? כוח העיבוד אותו הדבר למרות הRAM הגבוהה מה שמוכח על ידי מבחני ביצועים מסך הAMOLED מתפקד גרוע בשמש הישראלית מה שמביא ללנובו היתרון משמעותי הסוללה אותו דבר ההבדל בGPS גם לא ממש מורגש... סה"כ קיימים לSGS 3M היתרונות כמו לLENOVO אבל המחיר בסופו של דבר זה הנתון שמדבר בכסך שה3 מיני עולה אני יכול להביא מכשיר פי כמה וכמה יותר טוב מיצרן סיני.

פורסם

מי שמדבר שטויות על מכשירים סינים... שימשיך לפרסם את היבואנים בארץ...

מי שקונה סיני מחברות ענק כמו HUAWEI,LENOVO,ZTE לא צריך לידאוג מכלום, אבל מי שקונה חיקוים עלובים מיצרנים לא מוכרים ברבע מחיר- בעיה שלו.

כבר כמעט חצי שנה אני עם מכשיר סיני מיצרן בינוני של THL W100, המכשיר מצויין ועובד ניפלא כולל GPS ו3G.

אני שילמתי פחות מ600 כולל מישלוח, כיום הוא נימכר דרך יבואן בארץ סביב ה1200 שקל.

מי שחכם קונה מכשיר סיני אכותי מיצרן גדול ונהנה מהתמורה.

את הלנובו A390 לא ממש ממליץ מכיוון שמדובר בציפסט ישן שנישאר עם ICS ואין לו עידכון לJB, כיום הליבה הזולה הינה MTK6572 התומכת בJB 4.2 ואין בעיות GPS וכו'.

שקונים מכשיר מסין חובה ללקחת על יצרנים מוכרים וליראות שיש קהילות תמיכה באינטרנט במיקרה וצריכים פיתרונות בתחום התוכנה והעדכונים וליראות שיש אביזרים.

שבוע מבורך..

לפותח השירשור- אנ אפילו הייתי חושב על מכשיר בעל IP67 ליתר ביטחון :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...