Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שקונה סיני מחברות ענק כמו HUAWEI,LENOVO,ZTE לא צריך לידאוג מכלום.

לא מדוייק, לפחות בכל הנוגע ל-ZTE.

אמא שלי קיבלה מהעבודה Blade 3 ברשת סלקום ונאלצה לעבור איתו את הטירונות של סמארטפון ראשון. עד כמה שניסיתי לעזור לה, כמות הבאגים המטומטמים בחומרה ובממשק הייתה פשוט מגוחכת, כך שבמקרים רבים נאלצתי להודות שאכן הטלפון הוא האשם ולא הכישורים הטכניים שלה.

הטלפון הבא, אשר נרכש באופן פרטי והחליף את הבלייד המקולל, הגיע אליה במקרה. מדובר ב-Tecmobile You40 כפול הסימים שדובר עליו כאן בעבר, מכשיר שהיה אצלי מספר שבועות בניסוי מטעם העבודה ואמא שלי התחילה לשחק איתו מתוך סקרנות. לא יודע אם זה המידה שהתאימה יותר ליד שלה או משהו אחר, אבל היא נדלקה עליו והחליטה לרכוש כזה אחרי יומיים של שימוש. עכשיו פתאום הכל עובד - ספר הטלפונים מראה את כל השמות נכון, הקלנדר והמיילים מסתנכרנים ללא בעיה... אז כן, לא כל הסינים נבראו שווים וכנראה שאלו מהם שתוכננו באירופה קצת יותר טובים מאחיהם האסייתיים למהדרין. אם יש אפשרות ללכת על אחד כזה, הייתי מנצל אותה.

LENOVO (שאם לחטט בהיסטוריה היא בעצם IBM)

במטותא, תעשה שיעורי בית לפני שאתה מטעה את הציבור.

לנובו היא חברה סינית עצמאית לחלוטין שקיימת משנת 84'. ב-2005 היא קנתה את הידע ופס הייצור של מחשבי IBM כשהתאגיד החליט להתמקד במוצרים אחרים ומכניסים יותר. זה כל הקשר ביניהם, האחד הוא לא אחר ולא בטיח.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבלייד הוא המכשיר כמעט הכי זול של ZTE- כ80$ העלות שנימכר בארץ במחיר מגוחך של 1600 ש"ח!, ואולי מקור הבעיות היו מהרום של סלקום? ניסית רום נקי מעודכן מהקהילות?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

סביר להניח שאתה צודק, אבל רוב צרכני הסמארטפונים לא קונים אותם בכוונה להתחיל להתעסק למחרת עם רומים משופרים. האזרח הנורמטיבי בכלל לא יודע להחליף אותם, ואין סיבה שידע.

אני חושב שכבר דיברנו על זה בעבר - הגישה שלך כמישהו שמכיר את הפרוצדורה והתחום אינה סטנדרטית, כך שלהתבסס עליה בעת מתן עצה לאדם מן היישוב חוטא למטרה ולא נאמן למציאות.

פורסם

אתה צודק, אבל בעיית הרום תיהיה רק במידה ורוכשים מחברות הסלולאר.

ואתה מוזמן להיכנס לפורום הסיני, יש שם מדריכים שאפילו נשים שאין להן מושג בעולם האנדרואיד עשו תוך מס' דקות רוט, CWM והתקנת רומים.

מי שמבקש עצה בפורומים גם שב לקבל תמיכה לאחר הקניה ומקבל אותה בשימחה.

תמיד יש פעם ראשונה ועד לפני מס' חודשים עם הסיני הראשון שלי לא ממש היה לי מושג בנושא גם, הייתי בור ולמדתי הכל בעזרת מדריך פשוט ומפורט בפורום תוך רבע שעה- ככה כולם לומדים.

בנוסף- להתקין רומים וכו' או לעשות רוט בסינים זה ממש לא כמו במכשירים המוכרים, זה לא שצריך ליפתוח בוטלואדר, לידאוג לגיבוי EMEI וכו', הכ בסינים נעשה בלחיצת כפתור תוך דקות וזה פשוט מאוד ולא צריך תואר מהנדס.

בחזרה לדיון- אכן מומלץ מכשיר עד 4" בתוספת מגן סיליקון אכותי.

מכשירים גדולים יותר יהיו מסורבלים לידיים של בת 10.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
סביר להניח שאתה צודק, אבל רוב צרכני הסמארטפונים לא קונים אותם בכוונה להתחיל להתעסק למחרת עם רומים משופרים. האזרח הנורמטיבי בכלל לא יודע להחליף אותם, ואין סיבה שידע.

אני יודע איך לעשות את זה, ואני מעדיף לא להתעסק עם זה, במיוחד במכשיר שנמצא בשימוש יומיומי אצלי. הנוט2 שנמצא כבר חצי שנה אצלי, כל מה שעשיתי לו זה רק עידכון גירסה מ4.1.1 ל4.1.2, אפילו רוט אין לו, רק התקנתי לאונצ'ר חליפי (כי הזה של טאצ'וויז מוגבל מדי), ועשיתי DISABLE לכמה אפליקציות חסרות תכלית מבית סמסונג + גוגל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכשיר טוב וזול - LENOVO A820

4 ליבות עם מסך 4.5

עברית קיימת וקיימים גם רומים למי שרוצה להחליף.

כיסויים - כמה שתירצה ומאד בזול - גם ב EBAY

אמת יש זולים ממנו אך כאן המוצר עצמו טוב ועבור 143$ שווה.

מי שרוצה מסך מעט גדול יותר ומצלמה קידמית יש את ה A830 שעובד מעולה אך קצת יקר ממנו

דיבור עם ספיקרפון - אין עיוותים ושומעים טוב וחזק.

קובי

:-)

פורסם

הטלפון הבא, אשר נרכש באופן פרטי והחליף את הבלייד המקולל, הגיע אליה במקרה. מדובר ב-Tecmobile You40 כפול הסימים שדובר עליו כאן בעבר, מכשיר שהיה אצלי מספר שבועות בניסוי מטעם העבודה ואמא שלי התחילה לשחק איתו מתוך סקרנות. לא יודע אם זה המידה שהתאימה יותר ליד שלה או משהו אחר, אבל היא נדלקה עליו והחליטה לרכוש כזה אחרי יומיים של שימוש. עכשיו פתאום הכל עובד - ספר הטלפונים מראה את כל השמות נכון, הקלנדר והמיילים מסתנכרנים ללא בעיה... אז כן, לא כל הסינים נבראו שווים וכנראה שאלו מהם שתוכננו באירופה קצת יותר טובים מאחיהם האסייתיים למהדרין. אם יש אפשרות ללכת על אחד כזה, הייתי מנצל אותה.

תודה, שמח לשמוע על שביעות הרצון. גם לקוח חבר פורום מרוצה וגם שרות מובטח מחבר פורום, מה עוד אפשר לבקש...?

בעבר הצגתי כאן את המכשיר - היה חשש מובן ממותג חדש, אבל היום אני חושב שאפשר להפיג את החששות. הייתי שותף אישית בעיברות של המכשיר ותוך כדי גם ב-QA של גרסאות ראשונות, וההחדרה לשוק בארץ נעזרה במספר לקוחות שהתנסו - עסקיים ופרטיים - והביעו שביעות רצון גבוהה. אם לא הייתי מרוצה מהאיכות לא הייתי ממליץ לחברים (או בכלל)...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...