Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו חניות קרקעיות שמורות (אנחנו נמצאים בקומה ד') לכל חניה מחסום חניה אישי (מברזל מסיבי) הנינעל במנעול תליה. הכל בתוך שטח שלציבור קיימת גישה ולא ניתן למנוע גישה מהציבור הרחב . אנחנו רוצים לאפשר לאורחנו לחנות בחניות שלנו ועדיין לשלוט על פתיחת המנעול וסגירתו מבלי לרדת למטה. מדובר בעסק מסחרי בסביבה וונדלית. בגלל מגבלות פיסיות לא ניתן להתקין מחסום זרוע או מחסום אחר בגודל דומה. מחסום אישי חשמלי ניפסל בגלל גניבותו ורגישותו לוונדליזם. אשמח גם לשמוע על רעיונות יותר אינטלגנטיים.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

היית בחוף הנכים בהרצליה?

העמודים על המדרכה ליד מעבר החצייה עולים ויורדים בלחיצת כפתור (בלוח הבקרה שלא נעול אבל זה בגלל שהעירייה שם מטומטמת לגמרי וזו שאלה של זמן עד שיקרה אסון בגלל הרשלנות שלה). שם הוא פניאומטי אבל קיימים כאלה גם חשמליים והם עמידים מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עמוד עולה יורד, זה גם סיפור יקר כלכלית וגם (ניקיון סתימות) דורש תחזוקה שוטפת. רעיון טוב, לא כל כך ישים במקרה שלנו. הזכרתי איזור חשוף לוונדליזם, לכן חשוב שיהיה מיתקן זול הניתן להחלפה תדירה ללא עלות יקרה מידי.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

מאוד עמיד ולא דורש תחזוקה. מה שכן, לא אמור להיות זול ודורש התקנה (עמוד ניקל בקוטר של כ 300 מ"מ).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני יודע שציינת לא מחסום חשמלי אך מה רע באלה:

מחסומים חשמלים יש לדוגמא את זה או את זה.

שניהם עובדים על שלטים, אך אני מאמין שאפשר להתאים אותם לעבודה גם אם טלפון סלולרי, השאלה היא אם יש בכלל קליטה של טלפון בחניה (שהרי ציינת שזאת חניה תת קרקעית).

איך אתה מצפה ששער או מחסום ייפתח בפני מישהו באופן אוטומטי ושלא יהיה חשמלי?

פורסם

מה עם מנעול קומבינציה פשוט?

הלקוח מתקשר ואתה אומר לו בטלפון את הקוד.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wireless-padlock.jpg

לא ממש הבנתי איך החנייה ננעלת, תוכל להעלות תמונה?

כי אני חושב שאולי כדאי לשקול מחסום זרוע הנפתחת לצד, ולחבר אליה מנעול עם קוד רגיל, כמו שיש בבתי דירות למיניהם. מחסומים כאלו הם די מאסיביים ועמידים לוואנדלים למיניהם למיטב ידיעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...