Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלים להליכה מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שזה סוף הקיץ, יש מבצעים והנחות (וגם אם לא יש איביי), ואני מחפש נעליים להליכה במים.

זה אומר בים על הסלעים הרטובים ובכנרת ובנחלים גם כן בתוך המים.

כרגע מה שמצאתי אצל קולומביה זה את הדגם Men’s Powerdrain Cool Shoe שהביקורות לא מלהיבות בגלל איכות בניה ירודה.

התקציב הוא עד 400 ש"ח. אני יודע שהקולומביה במחיר של כמעט 500 ש"ח אבל אצלם יש לי 30 אחוז הנחה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חייבות להיות סגורות? או שסנדלים גם הולך?

לפני 3 שבועות קניתי בארה"ב סנדלי הליכה למים עם הגנה לאצבעות, של KEEN. הדגם נקרא Newport H2.

עשיתי איתן מסלולי הליכה משולבים במים, והן נהדרות. משלבות את הטוב שבין 2 העולמות, אחיזה מעולה, מאווררות ונוחות להפליא. ממש התבאסתי להחליף אותן בחזרה לסניקרס שלי. עלו לי שם, בחנות ספורט בניו יורק, 60 דולר. בחנות הרשמית של KEEN מתומחרות ב100$. בכל מקרה נמצא בתוך התקציב.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

במגה ספורט יש Merrell כאלה. משתמש בהן כנעלי יומיום לקיץ, נוחות בטירוף. לא נבדקו בשימוש במים.

במסלול עודפים (בוגרשוב ת"א) יש מבצע 200 ש"ח על נעליים כאלה של חברה שאני לא זוכר את שמה, נראה לא רע.

עריכה - מדובר על Berg Barfish. לא מכיר את החברה. לינק.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

על שקפקפים שקופות, לא שמעת?

ניתן להשיג בשוק הכרמל עד 30 ש"ח.

סתם סתם, אני צוחקת.

בעיקרון לי יש סנדלי שורש ועשיתי איתם כבר כמה טיולים בארץ ואני מאוד מרוצה לכן אני ממליצה לך על סנדלי שורש.

2832592_132.jpg

פורסם

מצטרף להמלצה על Merrell

יש להם דגמים מאווררים במיוחד להליכה במים.

יתרון גדול הוא בסוליית Vibramשהם משלבים בכל נעל שלהם. (אתה רוצה סוליה כזו אם אתה מתכוון לדלג על סלעים רטובים)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

צפה לה"פ משמעון פרס עם הפרטים של הסנדלר של ישו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קרוקס. אולי לא מתאימות להופעה בציבור, אבל בשביל פעילות מים הם לדעתי אחלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קרוקס? אני צעיר מכדי למות

עם כל הצחוק, גם שקפקפים היו בניסוי וזה לא נעים.

בינתיים מה שעובד זה נעלי עבודה עם המגן ברזל מקדימה, הבעיה היא שלנעליים האלה יש יכולת ספיגה יותר טובה משל בוב ספוג והמשקל של הנעל במצב כזה...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

Vibram Five Fingers

יצא לי להשתמש בהן גם בטיולי מים ובעיקר בשיט מפרשיות בו אני נכנס ויוצא מהמים כל הזמן, ודורך על משטחים רטובים. עושות יופי של עבודה.

אין להן תמיכה, אבל בתור אחד שלא מסוגל ללכת בנעליים בלי תמיכה, גיליתי שהן חיזקו לי את שרירי כף הרגל בצורה משמעותית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...