Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהגת משא איננה נהגת בוס.

עושים קורס נהיגה על משאית קלה C1

יכולה לשרת בכל יחידה (בסיס פתוח או סגור).

אופי השירות שונה על פי הבסיס וסוג הרכב.

פורסם
למשאית קוראים M-35, והיא יוצרה ע"י חברה בשם REO, ומכאן שמה בישראל. משאית בשם R10 לא היתה מעולם.

דני

למה להרוס סיפור יפה עם עובדות?

תחביב שכזה.

דני

משהו ששמעתי במילואים, וכן הרסת לי. :shock:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
טוענים שמדובר בשנה וחצי שירות ולא בשנתיים.

שבוע -שבוע

והתפקיד הוא להסיע קצינים ורמי דרג.

האם נכון?

מומלץ?

תודה ושבוע טוב

בתקופה שהייתי בסדיר (אי שם לפני 16 שנה), היינו בין היחידות הבודדות שקיבלו נהגות משא כחלק מניסוי שערך הצבא. הנהגות שובצו בעבודות שוטפות כמו כל הנהגים, לרבות נהיגה על אינטר-ים (international קטנות אוטומטיות) וקורס בבה"ד 6 כמובן.

בגדול זה עבד והצבא המשיך לגייס לשורותיו גם נהגות עם רישיון ג' דאז.

תפקיד של הסעת קצינים ורמי דרג הוא תפקיד שצריך "רישיון ב" בלבד ולכן נראה לי שמישהו שם מנסה למכור לאחותך "סיפור" - מה גם שכל העניין של "שבוע שבוע" רק עושה את העניין לחשוד יותר (שמדובר ביחידה קרבית שכן מצריכה נהגים עם רישיון "ג" וממש לא הסעת קצינים ורמי דרג).

בקיצור - אם היא הולכת על זה אז כדאי שתיזהר כי ההבטחות שמבטיחים לה עכשיו נרשמות על הקרח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
משהו ששמעתי במילואים, וכן הרסת לי. :shock:

צר לי (נגיד)...

אני מוכרח להגיד שכל הענין הזה של R10 מזכיר קצת את הבדיחה על ההיא שהלכה למוסך ובקשה 710.

דני

פורסם

ובל נשכח את הסקודה סופר B של נהגי המוניות.

ויש גם את ההיא שבאה לרכוש קטנוע 10.

KYMCO-logo.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, עזרתכם הדחופה.

אחותי סיימה היום טירונות 02 ונאמר לה להתייצב בראשון בתל השומר

היא לא רוצה להיות נהגת.

יש מה לעשות?יש קצין מיון שוב?

יש על מה לדבר בכלל?

תודה על עזרתכם.

imag.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם היא ממש לא רוצה שום חלק במקצועות הנהיגה אז חוץ מבה"ד 6 (לא להגיע לשם) אז לשים לב להתעקש לא להגיע ליחידה הבאה: מ"ה 6900 מחנה בן-עמי. לא משנה מה יבטיחו לה - אין דבר כזה נהג שבוע שבוע. גם לא 5/9 ולא שום קומבינה אחרת. גם אם מנסים את זה ביחידות לאחר זמן קצר נוצר מחסור בנהגים ומבטלים את ההטבה בהינף יד.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ST, נהג שבוע-שבוע קיים, בדרך כלל מדובר על נהג סיור בבסיסים גדולים כמו חיל אוויר, ומדובר על סוג-של תקן מאבטח מתקנים.

כמו כן אלנו בחטיבה אחד הנהגים (סיור) היה מוגדר כנהג שבוע-שבוע, והוא לא היה מאבטח מתקנים. אולי איזוו קומבינה של ת"ש.

עוד סוג של נהגים שעושים שבוע-שבוע זה נהגי\ות קו.

• תוכן חדש...