Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני

carbuyer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב מיני(או שעדיף קטגוריה אחרת?) לנסיעות 70 קמ בבינערוני יומיומי.

בעקר חשוב אוטומט, בטוח, חסכוני, ורצוי נוח ושקט.

התוכנית היא לקנות בליסינג.

אני מניח שהתקציב הכולל הוא באיזור ה80, המחיר של מכוניות המיני.

אבל אם לדעתכם עדיף ללכת על כיוון אחר(אפילו יד 2) אשמח לשמוע..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך בכזה תקציב את הפיקנטו,היא בטיחותית,מאובזרת לגבי חיסכון ממה שמדווחים פה בערך 1/15 יש כאלה שגם פחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש לך בכזה תקציב את הפיקנטו,היא בטיחותית,מאובזרת לגבי חיסכון ממה שמדווחים פה בערך 1/15 יש כאלה שגם פחות.

1/15 באוטומטית?

מה היתרון שלה על פני אחרות בקטגוריה? למשל מול המתחרה המובילה

ומה עם המקבילה שלה של יונדאי(ממה שהבנתי זה אותו רכב בשורה התחתונה?)

פורסם

הפיקנטו היא האוטומטית בין הטובות בקטגוריה,הI10 היא המתחרה אבל היא בעלת מנוע חלש יותר,יש גם את הסקודה סיטיגו/סיאט מיי עם תיבה רובוטית ואנשים מדווחים על תוצאות טובות יותר,אבל לפיקנטו יש יתרון בכך שהדיפון דלתות כולו בפלסטיק ולא פח חשוף,מאחור לסיאט יש חלונות שנפתחים הצידה רק ועוד כמה דברים שלהם לפיקנטו יתרון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היא אמורה להגיע לקראת סוף רבעון 1 של 2014 לפי הפירסומים.

פורסם

למה הכוונה דיפון פלסטיק/פח חשוף?

הבדלים קוסמטיים בלבד או משמעותיים בחוויית הנסיעה?

למעשה רוב הנסיעות הן לבד/זוג, כך שפחות מטריד אותי מה קורה מאחורה.

במה מתבטאת תיבה רובוטית מול אוטומטית?

מי מהן זולה יותר בתחזוקה הכוללת? באיזה פערים?

פורסם

בין עירוני ומכוניות מיני לא הולכים ביחד. כן, אני יודע שתיכף יכנסו לכאן כמה אנשים שיש להם מכונית מיני והם נוסעים איתה בכבישים בין עירוניים. כן, אני יודע שאפשר והן מגיעות ל-100 ול-120 קמ"ש. אני יודע. אפשר גם לאכול במבה עם כפית, אז זה אומר שכדאי?

אם יש לך הרבה נסיעות בין עירוניות כדאי לך לקחת סופר-מיני ולא מיני. אם אתה לא מתעקש על אוטומט, אז ב-70 עד 75 אלף ש"ח אפשר למצוא אחלה סופר-מיני ידניות חסכניות, בטיחותיות ובעיקר כאלו שלא ירגישו כמו צעצוע על כבישים בין עירוניים. דוגמאות: רנו קליאו, סיאט איביזה, יונדאי i20 ועוד.

אם אתה חייב את הגיר האוטומטי, אז לך על הרכבים מקטגוריית הביניים - סוזוקי ספלאש, מיצובישי ספייס סטאר וניסאן מיקרה. שם המנועים גדולים יותר, מרווח הפנים טוב יותר וגם הביצועים על הכביש המהיר טובים יותר. תא הנוסעים אולי לא יהיה איכותי כמו בפיקנטו, אבל מניסיוני צריכת הדלק תהיה טובה יותר מהפיקנטו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בין עירוני ומכוניות מיני לא הולכים ביחד. כן, אני יודע שתיכף יכנסו לכאן כמה אנשים שיש להם מכונית מיני והם נוסעים איתה בכבישים בין עירוניים. כן, אני יודע שאפשר והן מגיעות ל-100 ול-120 קמ"ש. אני יודע. אפשר גם לאכול במבה עם כפית, אז זה אומר שכדאי?

אם יש לך הרבה נסיעות בין עירוניות כדאי לך לקחת סופר-מיני ולא מיני. אם אתה לא מתעקש על אוטומט, אז ב-70 עד 75 אלף ש"ח אפשר למצוא אחלה סופר-מיני ידניות חסכניות, בטיחותיות ובעיקר כאלו שלא ירגישו כמו צעצוע על כבישים בין עירוניים. דוגמאות: רנו קליאו, סיאט איביזה, יונדאי i20 ועוד.

אם אתה חייב את הגיר האוטומטי, אז לך על הרכבים מקטגוריית הביניים - סוזוקי ספלאש, מיצובישי ספייס סטאר וניסאן מיקרה. שם המנועים גדולים יותר, מרווח הפנים טוב יותר וגם הביצועים על הכביש המהיר טובים יותר. תא הנוסעים אולי לא יהיה איכותי כמו בפיקנטו, אבל מניסיוני צריכת הדלק תהיה טובה יותר מהפיקנטו.

אני חייב אוטומט, הידני בפקקים זה סיוט, הקטע שגם הפקקים מגבילים את המהירות הממוצעת ל40 קמש.. אז יש מקטעים של כביש פנוי, אבל הרוב זה הפקקים

מה זה קטגוריית הביניים? הם לא גם מיני?

מה עם סופר מיני יד שנייה, באיזור 80 אלף?

פורסם

יש לך מכוניות מיני קלאסיות - קיה פיקנטו, יונדאי i10, טויוטה אייגו וכו'.

יש לך מכוניות סופר מיני קלאסיות - יונדאי i20, קיה ריו, טויוטה יאריס וכו'.

ויש מכוניות שהן בין לבין. הן גדולות מהמיני אבל קטנות מהסופר-מיני, יש להן מנוע 1,200 סמ"ק שהם גדולים ממנועי ה-1,000 סמ"ק של המיני אבל קטנים ממנועי ה-1,400 סמ"ק של הסופר-מיני. בקיצור, באמצע. לא זה ולא זה. ביניים כזה.

הקטגוריה הזו כוללת נכון להיום שלוש מכוניות - ניסאן מיקרה, סוזוקי ספלאש ומיצובישי ספייס סטאר. אני מציע לך לגשת לאחד מאולמות התצוגה ולבדוק האם מבחינת גודל הן מתאימות לך. אם כן, מצאת לך אחלה כלה שקולעת בול לדרישות שלך - אוטומטית, חסכונית, אמינה (רכב יפאני חדש, מה יכול להיות?) ורמת בטיחות סבירה (זה לא קאמרי היברידית עם 10 כריות אוויר, אבל זה גם לא טויוטה אייגו עם שלושה כוכבי בטיחות).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ויש מכוניות שהן בין לבין. הן גדולות מהמיני אבל קטנות מהסופר-מיני, יש להן מנוע 1,200 סמ"ק שהם גדולים ממנועי ה-1,000 סמ"ק של המיני אבל קטנים ממנועי ה-1,400 סמ"ק של הסופר-מיני. בקיצור, באמצע. לא זה ולא זה. ביניים כזה.

הקטגוריה הזו כוללת נכון להיום שלוש מכוניות - ניסאן מיקרה, סוזוקי ספלאש ומיצובישי ספייס סטאר. אני מציע לך לגשת לאחד מאולמות התצוגה ולבדוק האם מבחינת גודל הן מתאימות לך. אם כן, מצאת לך אחלה כלה שקולעת בול לדרישות שלך - אוטומטית, חסכונית, אמינה (רכב יפאני חדש, מה יכול להיות?) ורמת בטיחות סבירה (זה לא קאמרי היברידית עם 10 כריות אוויר, אבל זה גם לא טויוטה אייגו עם שלושה כוכבי בטיחות).

גם הפיקנטו היא 1200 באוטומט

פורסם
בסדר, וגם טויוטה יאריס היא 1,250. זה כלל אצבע כדי להסביר לך למה התכוונתי. אל תיהיה קטנוני...

לא קטנוני, מנסה להבין את ההבדל.. אז ההבדל הוא בגודל פיזי?

פורסם

מצטרף, השלישייה הנ״ל אכן עדיפה, הסוזוקי (לדעתי העדיפה מבין השלושה) יותר מידי יקרה כחדשה.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...