Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני

carbuyer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה הכוונה דיפון פלסטיק/פח חשוף?

הבדלים קוסמטיים בלבד או משמעותיים בחוויית הנסיעה?

למעשה רוב הנסיעות הן לבד/זוג, כך שפחות מטריד אותי מה קורה מאחורה.

במה מתבטאת תיבה רובוטית מול אוטומטית?

מי מהן זולה יותר בתחזוקה הכוללת? באיזה פערים?

בדלת לא הכול מכוסה בדיפון,יש חלקי פח חשופים.

הרובוט יותר חסכוני אבל פחות חלק בעיר בהילוכים נמוכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מצטרף, השלישייה הנ״ל אכן עדיפה, הסוזוקי (לדעתי העדיפה מבין השלושה) יותר מידי יקרה כחדשה.

ממליץ לך לעבור באולמות התצוגה - יש מבצעים, וגם אם אין המחיר הקטלוגי בהחלט לא חייב להיות המחיר הסופי. ובנוסף יש אופציות של "אפס קילומטר מליסינג" במחירים נוחים מאוד, במיוחד לגבי המיקרה - ובהחל מהחברות היד הראשונה תרשם כפרטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבנתי שהתקציב שלך הוא 70K בערך,

אז אם כן אתה יכול לקנות מיני חדשה כמו סוזוקי אלטו ב 54K בערך, ואם אתה הולך על סופר מיני חדשה גם כן אתה יכול להגיע ל 80K, אז אתה עם תקציב טוב רק תחליט לאיזה כיוון אתה הולך בסוף.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

יוסי, התנאי הראשון שהבחור העלה הוא שהרכב יהיה אוטומטי. כלומר רכב המיני הזול ביותר (אלטו) יעלה לו כ-70 אש"ח. סופרמיני כבר יגיעו ל-90 אש"ח, אבל בדרגת הביניים המיקרה ניתנת להשגה כ"0 ק"מ מליסינג" בסביבות 80 אש"ח ונדמה לי שגם הסיפיי-סטאר נמכר במחיר דומה, ועל הספלאש היה מבצע של 86 אש"ח, אבל אני חושש שמבצע זה הסתיים וטרם התחדש, עדיין האופציה מצדיקה ביקור בסוכנות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
... הקטגוריה הזו כוללת נכון להיום שלוש מכוניות - ניסאן מיקרה, סוזוקי ספלאש ומיצובישי ספייס סטאר. ... .

צביקה, כאשר מדובר במכונית אוטומטית, מדוע בכלל לשקול את הספלאש אם הסוויפט עולה בערך אותו דבר?

פורסם

לפי מה שאני רואה באמת ההבדל הוא 5K,לכן באמת כדאי את הסוויפט אבל אז אנחנו מגיעים לכמעט 100K,שם כבר יש את הפיאסטה,שעדיפה מהסוויפט ובוודאי מהספלאש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פות"ש - לא שמתי לב, אבל ראיתי שבכוונתך לרכוש רכב באמצעות מימון. האם בדקת אפשרות מימון בנקאי או אחר שאינו על ידי חברת ליסינג? יתכן שמימון כזה - הנפרש על פני תקופה יותר ארוכה (בנקאי זה 5 שנים) יוכל לאפשר לך לרכוש רכב קצת יותר מתקדם. שוה ביקור אצל פקיד ההלואות בבנק ואולי בחברות מימון אחרות, למרות שסביר שיהיהו משמעותית יותר יקרות.

פורסם
לפי מה שאני רואה באמת ההבדל הוא 5K,לכן באמת כדאי את הסוויפט אבל אז אנחנו מגיעים לכמעט 100K,שם כבר יש את הפיאסטה,שעדיפה מהסוויפט ובוודאי מהספלאש.

מתנצל על חטיפת השירשור אבל...

במה הפיאסטה עדיפה על הסוויפט? נראה שלמרות המנוע הגדול יותר היא עדיין חזקה יותר רק במעט (הבדל של כ10 כ"ס) וצריכת הדלק בסוויפט עדיפה. אמינות? עלות אחזקה?

פורסם

תא מטען גדול יותר,חומרים איכותים יותר אני לא בטוח שהסוויפט יותר חסכונית כי לפיאסטה גיר רובוטי לעומת אוטומטי רגיל בסוויפט,איבזור עדיף.

פורסם
צביקה, כאשר מדובר במכונית אוטומטית, מדוע בכלל לשקול את הספלאש אם הסוויפט עולה בערך אותו דבר?

במחירון הרשמי של סוזוקי ספלאש עולה 94 אלף ש"ח וסוויפט 98 אלף ש"ח. אם זה היה הפרש המחירים בפועל אז בוודאי שאין טעם לשקול את הספלאש ועדיף לבחור בסוויפט. בפועל, המצב שונה כי המחיר האמיתי של הספלאש קרוב יותר ל-85 אלף ש"ח במבצעי "נתתי היום כיף למישהו שיש לו חבר" ומתחת לזה בסוכנויות היד ראשונה אפס קילומטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם כבר הגעת לתקציב של 80K ש"ח, אתה מרחק נגיע מסופר מיני טובות.

במחיר של 84K ש"ח "על הכביש" (משמע כולל אגרת רישוי על סך 1400 ש"ח) אתה יכול לרכוש מאזדה 2 2013 יד-1 0 ק"מ דרך חברות ליסינג כגון קל-אוטו.

את אותו המחיר ניתן להשיג גם על יונדאי I20.

לדעתי, אם ההתלבטות היא בין מאזדה 2/יונדאי I20 לבין סוזוקי ספלאש/מיקרה/ספייס סטאר (איזה שם מטומטם..), אני אישית הייתי בוחר במאזדה/יונדאי בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

ההבדל בין מאזדה 2 לספלאש בצריכת דלק הוא גדול מאוד (בערך 25%!).

אם אתה לא זקוק לתא מטען (בספלאש הוא יצוגי לגמרי) אז הספלאש מרווחת מאוד מאוד קרובה לסוויפט.

פורסם

מנצל"ש

מיני/סופר מיני ידנית חדשה עד 85K. מי מהבאות תיתן מקסימום הנאה מהנהיגה בה?

סוויפט, ספלאש, I20, פיקנטו ספורט, פיאסטה.

(אם יש אופציות מלוכסנות נוספות אשמח לשמוע)

פורסם

הספלאש והסויפט האוטומטיות כמעט זהות - ההבדל בממדים מיינמלי וההפרש בנפח תא הכפפות האחורי 25 ליטר ודומני שהספלאש טיפה יותר כבדה. המנוע ותיבת ההילוכים זהים. הספלאש נראית יותר קצר בגלל היחס בין האורך לגובה, אבל זו אשליה אופטית, ההפרש קטן מאד.

• תוכן חדש...