Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר והרכב נרכש לא מזמן, סיקרן אותי לדעת מה בגורל מסנן המזגן (יונדאי גטס), פירקתי תא כפפות, שלפתי את הכיסוי של המסנן והפלא ופלא - אין מסנן. תגובה ראשונית: :shock:

השאלה שלי; האם חוסר במסנן מהווה או יכול להוות בעתיד בעיה כזו או אחרת? אם אשים אחד המזגן יקרר טוב יותר?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

לכלוך במערכת, גם אצלי לא היה, השתדלתי לנקות כל מה שאני מגיע אליו,

לגבי קירור לא תקבל קירור טוב יותר, אבל אוויר נקי יותר, ללא לכלוך

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
מאחר והרכב נרכש לא מזמן, סיקרן אותי לדעת מה בגורל מסנן המזגן (יונדאי גטס), פירקתי תא כפפות, שלפתי את הכיסוי של המסנן והפלא ופלא - אין מסנן. תגובה ראשונית: :shock:

השאלה שלי; האם חוסר במסנן מהווה או יכול להוות בעתיד בעיה כזו או אחרת? אם אשים אחד המזגן יקרר טוב יותר?

יכול לגרום לבעיות

חול ואבק שמגיע ליחידת מיזוג מצטבר שם יחד עם הלחות וגורם לריחות מצחינים וגם תקיפה קורזיבית של היחידה הפנימית

תאמין לי שזה תיקון יקר בכל סוג של רכב

אתה צריך לשם מסנן חדש ולקוות לטוב אולי לא נסעו עם זה ככה הרבה ואולי כן נסעו אבל בתנאים לא ממש מאובקים עד כמה שיש תנאים כאלו כאן באמת ואולי פשוט היחידת מזגן (מאדה) עשוי מחומר עמיד ולא יהיו בעיות

• תוכן חדש...