Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה כמובן מתייחסת לכל האבות המנוסים כאן,

ומכיוון שבכל זאת מדובר בפורום רכב - אני בטוח שיהיו כאן המלצות מגניבות!

בינתיים הכי קל שראיתי (לפחות לפי הצהרה) זה 6.5 קילו לשלד בלבד.

אני מדבר על עגלות שמגיעות עם טיולון, אמבטיה וסלקל איכותי (וקל!).

לנוחות קיפול גם יתרון משמעותי, וגם לקומפקטיות מקסימלית (צריך להתאים לכל מיני סוגי רכבים, בין היתר קטנים).

כרגע התקציב פחות רלוונטי - תתפרעו!

(אבל חשוב שתהיה אפשרות להשיג בארץ)

בברכה!

יונתן.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מס דרים לידיעה שרצוי להתחשב בהם לפני משקל הסט:

1.סלקל אמור לשמש רק בתור מנשא - כלומר מבחינה בריאותי לא רצוי לשלב אותו בתור כלי לטיול בעגלה ככה שזה לא חייב להיות חלק מהסט של העגלה.

2. חשוב לוודא שהגודל והמשקל לא פוגע בגודל האמבטיה מבחינת רוחב וגם אורך (הרוחב מבחינת מרחב והאורך מבחינת זמ ןהשימוש שיהיה לכם איתו, יותר ארוך = יותר שימוש, זה המנשא המומלץ ביותר לשימוש בעגלה)

3. גובה האמבטיה כשהיא מותקנת על העגלה יקבע כמה תשברו את הגב כדי לעשות פרצופים לתינוק

לפני שירשמו סטוקי-אקספלורי, זו העגלה הכי לא קומפקטית שיש, טיולון מגוחך, אמבטיה מותקנת גבוהה מידי ומסוכנת וכמובן קטנה מאוד.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מס דרים לידיעה שרצוי להתחשב בהם לפני משקל הסט:

1.סלקל אמור לשמש רק בתור מנשא - כלומר מבחינה בריאותי לא רצוי לשלב אותו בתור כלי לטיול בעגלה ככה שזה לא חייב להיות חלק מהסט של העגלה.

2. חשוב לוודא שהגודל והמשקל לא פוגע בגודל האמבטיה מבחינת רוחב וגם אורך (הרוחב מבחינת מרחב והאורך מבחינת זמ ןהשימוש שיהיה לכם איתו, יותר ארוך = יותר שימוש, זה המנשא המומלץ ביותר לשימוש בעגלה)

3. גובה האמבטיה כשהיא מותקנת על העגלה יקבע כמה תשברו את הגב כדי לעשות פרצופים לתינוק

לפני שירשמו סטוקי-אקספלורי, זו העגלה הכי לא קומפקטית שיש, טיולון מגוחך, אמבטיה מותקנת גבוהה מידי ומסוכנת וכמובן קטנה מאוד.

קודם כל מסכים איתך על הסטוקי - ראיתי אותה בחנויות, והיא מגוחכת מכל הבחינות שציינת ועוד כמה (כולל משקל גבוה ויכולת קיפול של סולם עץ).

בגדול - העגלה שנראתה הכי הגיונית (גם במחיר, גם במשקלים וגם בקומקפטיות) היא "בייבי קומפורט - סטריטי פלוס".

וכנראה היא זו שגם תיבחר בסוף (אלא אם יגידו לי פתאום משהו נוראי עליה)

מה שעניין אותי זה האם ישנם מותגים או עגלות מיוחדות שעשויים מחומרים מיוחדים (שאינם אלומיניום רגיל או פלסטיק),

שהופכים את העגלה לקלה באופן יוצא דופן (מתחת ל6 קילו בשביל השלד).

בברכה!

יונתן.

פורסם

הנוסחה הטובה ביותר שהגעתי אליה היא עגלה טובה וסבירה בשלב הראשון (במקרה שלנו הייתה צ'יקו קורטינה שמומלצת בחום) ועשרה חודשים אח"כ טיולון קל וייעודי, במקרה שלנו מקלארן קווסט ומקלארן volo.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כל עוד חייבת להיות אמבטיה בתמונה, אין פשרה מוצלחת.

ההצעה שלי: תתנהלו בחודשים הראשונים עם משהו גדול וכבד,

כשהילד יגדל תעברו לטיולון קליל שלא אמורה להתחבר אליו אמבטיה.

אצלנו גרקו רץ טוב במשפחה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סיטי ג'וגר ,סיטי ג'וגר ועוד פעם סיטי ג'וגר!!

מנסיון, היא קלה מתקפלת מדהים נוחה גם בתצורת טיולון וגם בתצורת אמבטיה והכי חשוב לא עולה כמו משכנתא

קצת פירוט:

קלה-השלדה שלה קלילה ונוחה להרמה על הכתף כמו תיק

מתקפלת מדהים-תינוק ביד אחת וביד השניה הקיפול נעשה במשיכת רצועת בד

נוחה- הטיולון קל לתפעול ומתלבש על כל העגלה. האמבטיה יחסית גבוהה ככה שלא צריך לשבור את הגב

לנו היא עלתה 2600 כולל סל קל של סיבקס מה שאומר שהיא בערך חצי מהמתחרות הממותגות

שתי חסרונות שאני מצאתי אבל הם ממש לא קריטים

1. הטיולון לא נשכב ל180 מעלות מה שמפריע לילדים שישנים על הבטן

2. הבד הוא בד של אוהלים ושקשים. לי זה לא מפריע אבל לאישתי היו תלונות בהתחלה

המון מזל טוב

פורסם

עגלה קלה אמרת?

britax b-agile

לך על דגם 4 גלגלים ויש לך אחלה עגלה, קלה מאוד ומתקפלת למימדים קטנים מאוד (נכנסת במכונית מיני, כמובן ללא אמבטיה).

קנינו כזאת לקראת טיול בארה"ב והיא עשתה יופי של עבודה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
למה שעגלה עם אמבטיה לא תיכנס במיני?

אצלי הביביזן נכנסה עם האמבטיה ל107 בלי למצמץ...

אשמח לראות תמונה.

עגלה+ אמבטיה ב- 107 זה מעניין...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני אעלה תמונה ללא האמבטיה כי היא כבר מאוחסנת למעלה (הגברת בת 7 חודשים כבר) אבל תראה את המרחב שנשאר לאמבטיה.

הוויתור היחיד הוא על המדף האחורי שאי אפשר להשאיר כי הגלגל בולט (עדיין מתחת לקו המשענות).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב, ויתרתי על האתגר של למצוא עגלה של 3-4 קילו (לא טיולון)

העגלה שנבחרה היא של חברת bebe confort - streety plus

משקל שלד 6.5 קילו, מתקפלת עם הטיולון מורכב, והכי טוב: נכנסת לבגאז' ביחד עם הטיולון מורכב וגם עם האמבטיה!

ובמחיר של חצי מכל עגלה אחרת (3050 כולל סלקל ומתקן לאוטו).

מי שמתכנן לקנות בקרוב - בהחלט שווה לבדוק!

בברכה!

יונתן.

פורסם

+1 לסטריטי.

ב 2010 קנינו אותה (המחירים דאז נעו באיזור ה 3-3.5K, מצאנו ב 2.8K) כאשר הדגשים היו דומים לשלכם: קלה, נוחה לתפעול (שיהיה נוח לאישה לקפל אותה גם כשהיא לבד עם הילד) והשתמשנו בה לילד (ראשון) בהצלחה רבה. היא מתקפלת מצויין (לדעתי, גוף העגלה יכנס בכל רכב וגם ישאר מקום לקניות - וגם יתר החלקים קלים ונוחים לשימוש) - פרקטיקה זה שם המשחק (למי שמחפש שופוני, יש עגלות אחרות). כבר תקופה מאוד ארוכה היא בבוידעם כי הילד כבר גדל מאז :lol: וכרגע היא ממתינה לאיזה מישהי שכרגע נוח לה לבעוט בפנים כל פעם שהיא שומעת אותי או את אח שלה :lol: :lol: :lol:

תתחדשו, יופי של בחירה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לבקשת כספר.

העגלה אצלי בבגאג מכוסה בשמיכת פיקניק (צד אחד פלסטיק עבה) ויש מרווח להכניס גם את האמבטיה.

כאמור ללא מגש אחורי אבל מתחת לגובה המשענות ראש.

ליביו

image.jpg

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
+1 לסטריטי.

ב 2010 קנינו אותה (המחירים דאז נעו באיזור ה 3-3.5K, מצאנו ב 2.8K) כאשר הדגשים היו דומים לשלכם: קלה, נוחה לתפעול (שיהיה נוח לאישה לקפל אותה גם כשהיא לבד עם הילד) והשתמשנו בה לילד (ראשון) בהצלחה רבה. היא מתקפלת מצויין (לדעתי, גוף העגלה יכנס בכל רכב וגם ישאר מקום לקניות - וגם יתר החלקים קלים ונוחים לשימוש) - פרקטיקה זה שם המשחק (למי שמחפש שופוני, יש עגלות אחרות). כבר תקופה מאוד ארוכה היא בבוידעם כי הילד כבר גדל מאז :lol: וכרגע היא ממתינה לאיזה מישהי שכרגע נוח לה לבעוט בפנים כל פעם שהיא שומעת אותי או את אח שלה :lol: :lol: :lol:

תתחדשו, יופי של בחירה.

איציק

פששש מברוק!! :D

שיהיה בהצלחה!

אכן לא מדובר בעגלת שופוני, אבל גם רחוקה מלהיות מכוערת או לא איכותית חלילה.

שקלתי בהתחלה לרכוש את הסיטי-וורסה של בייבי ג'וגר

אבל בסוף האישה פסלה - ברגע שניסתה להרים אותה. :)

סיבוב נוסף - ואיתרנו את הסטריטי.

וכבר ציינתי - שגם העגלה (עם הטיולון מורכב) וגם האמבטיה - נכנסים ביחד לבגאז' (של וולוסטר), שזה דיי מרשים!

החסרון היחיד שאני יכול להצביע עליו זה העובדה שלבסיס לסלקל אין אפשרות להתחבר לאיזופיקס (רק עם חגורה).

לא סוף העולם - אבל יכל להיות נחמד.

יחד עם זאת - זה הסלקל והעגלה הכי קלים שמצאנו בשוק.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...