Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנדרואיד

אלעדיקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדובר על אחריות תוכנה (בריק בפי העם) לא חומרה ואתה מוזמן לבדוק את זה מול סמסונג העולמית. (לא הפישר בישראל)

היצרנים לא ממש מבדילים בין אחריות חומרה ותוכנה, היות ולא ממש בא להם (ולדעתי בצדק) כל פעם לקחת לתיקון מכשיר, שאיזה משתמש מוצלח במיוחד עשה לו רוט, מחק את הסיסטם והבוט, ועכשיו הטלפון שווה ערך למשקולת נייר, וצריך להחליף לו לוח אם. ואם גם היצרן בא לקראת הלקוח פעם אחת בצעד יוצא דופן (או שאולי באמת התקלה לא קשורה), עדיין לא בא לו לעשות את זה בכל פעם שיוצא נייטלי חדש של רום זבל כלשהו.

לכן החברות הגדולות גם חוסמות את גישת הרוט, כדי שמלכתחילה לא תעשה נזק למערכת הפעלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה צריך להחליף לוח אם מחקת סיסטם ובוט? אם מחקת את מערכת ההפעלה שלך במחשב אתה גם מחליף לוח אם ודיסק קשיח?

כמה פקודות ADB ואתה מעתיק כל מה שאתה רוצה לאן שאתה רוצה במצב DOWNLOAD וזה בהנחה שאודין לא עוזר.

ועל זה לוקחים כסף וזה בסדר גמור.

אבל אם המסך דפוק או חיבור USB או אוזניות או כל דבר אחר שהתקלקל, מה זה קשור לרום?

אמנם כבר כתבתי, שכאן עם אחריות הדמה שאתה מקבל בסאני, גם את המטען לא יחליפו לך כי צרבת רום אבל זה לא המצב בעולם ושוב אתה יכול לבדוק.

אצלנו במעבדה אף אחד לא מסתכל על רום או רוט או נעלי בית. יש תקלה? מסדרים. אם זה לא במסגרת האחריות (תוכנה/נזק) משלמים.

פורסם

אם התקלה לא קשורה (לדוגמא הלך מטען) זה משהו אחד. אבל אם הנזק נגרם כתוצאה ממשהו שהלקוח עשה, זה משהו אחר.

בדיוק כמו שאתה במעבדה שלך לא תתקן במסגרת האחריות טלפון של מישהו שהפיל את המכשיר ושבר את המסך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יודע בוודאות מוחלטת שהאחריות שנותנים חברות הסלולר (Verizon, Vodafone, AT&T וכו' וכו') גם על תוכנה וגם על חומרה תלויה ברוט, רוטינג מבטל אחריות של אותם גופים (פלאפון גם ביניהם, למרות שהם עדיין לא משתמשים במוצרים של החברה שבה אני עובד).

ד"א בדיקת ה-Root בחברות הללו מתבצעת ע"י פונקציות שחלקן נכתבו ע"י עבדכם הנאמן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
למה צריך להחליף לוח אם מחקת סיסטם ובוט? אם מחקת את מערכת ההפעלה שלך במחשב אתה גם מחליף לוח אם ודיסק קשיח?

כמה פקודות ADB ואתה מעתיק כל מה שאתה רוצה לאן שאתה רוצה במצב DOWNLOAD וזה בהנחה שאודין לא עוזר.

ועל זה לוקחים כסף וזה בסדר גמור.

אבל אם המסך דפוק או חיבור USB או אוזניות או כל דבר אחר שהתקלקל, מה זה קשור לרום?

אמנם כבר כתבתי, שכאן עם אחריות הדמה שאתה מקבל בסאני, גם את המטען לא יחליפו לך כי צרבת רום אבל זה לא המצב בעולם ושוב אתה יכול לבדוק.

אצלנו במעבדה אף אחד לא מסתכל על רום או רוט או נעלי בית. יש תקלה? מסדרים. אם זה לא במסגרת האחריות (תוכנה/נזק) משלמים.

באמת?

אם כתוצאה מרוט , המשתמש עשה אובר קלוק למעבד שלו, וכתוצאה מכך שרף אותו, תסכימו לממש את האחריות על המכשיר? אני ממש בספק

פורסם
באמת?

אם כתוצאה מרוט , המשתמש עשה אובר קלוק למעבד שלו, וכתוצאה מכך שרף אותו, תסכימו לממש את האחריות על המכשיר? אני ממש בספק

ואיך בדיוק תדע את זה? אתה מחליף בורד וזהו...

או שאתה עושה לו פוליגרף?

הרי המכשיר לא נדלק.

כולם מכירים את הבעיה של המוות הפתאומי ב S3/NOTE2. בכל העולם כל מי שהגיע לנקודת שירות, הוחלף לו הבורד.

רק בסאני האשימו את האנשים ב"צריבות תוכנה".

פורסם

זה בעייתי לדעת את זה, וכתוצאה מזה אני אישית לא הייתי מכליל באחריות מכשירים שעברו רוט. מכשירי סמסונג שהיה להם את המוות הפתאומי אפשר להחליף מחמת הספק, אבל כול מכשיר אחר? בעיה של הלקוח

פורסם

אז מה שאתה אומר בעצם זה כך.

הטלפון לא נדלק? זאת לא סוללה, זה לא חיבור USB, אז בטח עשית רוט. לך הביתה.

זה בעייתי לדעת את זה, וכתוצאה מזה אני אישית לא הייתי מכליל באחריות מכשירים שעברו רוט.

תחליט. אם זה בעייתי לדעת, אז איך תדע?

פורסם
אז מה שאתה אומר בעצם זה כך.

הטלפון לא נדלק? זאת לא סוללה, זה לא חיבור USB, אז בטח עשית רוט. לך הביתה.

תחליט. אם זה בעייתי לדעת, אז איך תדע?

אני לא טכנאי אבל אני מניח שיש אפשרות לדעת מה גרם לכשל של המכשיר מלבד "המכשיר לא נדלק"

בבעייתי התכוונתי לזה שזה בעייתי לדעת אם הכשל במעבד נבע מסיבה שאינה תלויה בלקוח, אבל במידה ויש לי את הכלים לדעת שהוא עבר רוט, אני הייתי חד משמעית אומר שהתעסקות עם קבצי המערכת גרמה לתקלה.

פורסם

נו אז אתה אומר בדיוק מה שאני אומר.

אם יש אפשרות לדעת שהתקלה נבעה ממשחקים עם מערכת ההפעלה, תשלם.

אם אין לך אפשרות לדעת, יש אחריות.

זה הכל.

אבל תסכים איתי שתקלה בשקע טעינה/אזניות/סוללה/מטען ודברים מהסוג הזה לא קשורים לרוט?

במקרה הזה מטפלים בלי קשר.

פורסם

הגיונית אייל אתה צודק.

בפועל כמו שאמרתי בנושא האחריות אצל Carriers, שם אם המכשיר עבר רוט (ועדיין חי כך שאפשר לבדוק רוט) אתה תשלח הביתה בידיים ריקות, או שיבקשו ממך את עלות התיקון המלאה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אהלן , קודם כל אתחיל שהטלפון הוא גלקסי 3 שנקנה מפלאפון כולל ביטוח חודשי .

אני מאוד אוהב להחליף רומים ומחליף בין 2-3 בחודש.

הרום האחרון שהתקנתי עשה לי בעיה רצינית בטלפון. הוא החליף לי את מספר ה-IMEI.

מה שקורה במצב כזה, זה שהטלפון לא מתחבר לשום רשת (פלאפון,סלקום,אורנג') ורושם "שיחות חירות בלבד".

כשמנסים לחייג הוא רושם "לא רשום ברשת".

אחרי קריאה רצינית באינטרנט הבנתי שזה קרה להרבה אנשים, ולכן הציעו גם הרבה פתרונות.

אני מאמין שניסיתי את כל מה שאפשר אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה.

הייתי במרכז שירות בפלאפון ומבלי לבדוק את הטלפון רק על ידי הקשת *#06# הם טוענים שהחלפתי מוח במעבדה פרטית

ולכן האחריות/ביטוח אינו תופס יותר ואם אני רוצה אני יכול לשלם 1200 שקל למכשיר מ ח ו ד ש .

אני אשמח לכל עזרה בנושא !!!

תודה רבה

נתקלתי במדריך הזה

http://iandroid.co.il/forum/topic141579.html

אומנם הוא לS4 אבל אולי כדאי לחפש, ייתכן וישנו מדריך דומה לS3.

עריכה:

תפעל לפי המדריך הבא ותדווח

http://iandroid.co.il/forum/post1121221.html#p1121221

בהצלחה!

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים

ניסיתי לצרוב את כל המודמים שהביאו פה שום דבר לא עזר

ניסיתי לעבוד לפי כל המדריכים, כנ"ל - שום דבר

אני עכשיו מוריד גרסה מאחד המדריכים פה, מחר אתקין אותה ואעדכן בהמשך

נקווה לטוב !

• תוכן חדש...