Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם, זקוק לעזרכתם :)

לאחרונה התחילה לי לסירוגין בעיה מוזרה:

המגבים פתאום זזים לאט לאט גם במצב המהיר ביותר כאילו משהו מונע מהם לפעול. בנוסף בהשהייה בין פעולה לפעולה יש רעש של תקתוק מוזר.

בדקתי את המגבים כשהם מופרדים מהחלון, שימנתי את הצירים שלהם, ניקיתי את מעט הלכלוכים שהצטברו (בעיקר עלים)- ושום דבר...

האם מדובר במנגנון המגבים או בבעיה אחרת?

תודה לעונים...

פורסם

לגולף יש בעיה ידועה , קורוזיה במערכת המגבים , שמונעת מהם להסתובב , פירוק המערכת המכנית וניקוי הקורוזיה יפתור את הבעיה, מכל מקום , אני מציע שתצפה ביו טיוב בסרט באותו נושא, כי הפירוק של החיפוי הוא קצת בעייתי , ואתה עלול לשבור את זכוכית החלון, אני קיפלתי את החיפוי ולא פירקתי אותו לגמרי .

פורסם

אצלי ניקיון לא עזר , זרוע שמאל לא זזה בכלל , נאלצתי להחליף את כל החלק המכני. , אצלך אולי תצליח על ידי ניקיון , כיוון שתפסת את זה בתחילת תהליך הקורוזיה , יש שם תותב מברונזה שנוטה לקבל קורוזיה ולהיצמד לחלק שמקיף אותו.

תסמן את כל מה שאתה מפרק , כי יש לכוון את כל המיכלול , ואם לא תרכיב באותו סדר ומצב שפירקת , אז מצב החנייה יהיה לא במצב הרגיל שלו , ותצטרך לפרק את הרוטור ולמקם אותו מחדש.

פורסם

רססתי WD40 עם קשית דרך החרכים של ניקוז המים על זרועות המגבים מבלי לפרק את כל המנגנון. כרגע נראה שהסתדרה הבעיה, מקוה שהיא לא תחזור...

תודה חבר :)

• תוכן חדש...