Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע יונדאי אקסנט שנת 2000 עם מנוע 1.5 לא חסכונית לא מהנה לנהיגה אבל עושה את העבודה נסיעות ברחבי העיר וגם בין עירוני בלי בעיות מיוחדות.

מצד שני אני לא מתחבר לרכב כאילו יש לו אנגרגיה רעה מהרגע הראשון לא התלהבתי ממנו.

קודם כל גילחו 100000 בקילומטר כלומר האוטו עבר 270,000 אלף . אני יודע שזה לא סוך העולם אבל אני מפחד מלהשקיע במנוע במקרה ויהיו בעיות.

דבר שני יש לי בעיות חשמל שונות ומשונות שעון שהפסיק לעבוד, הזעקה שנדרכת ומצפצפצת בלחיצה על השלט (צריך לנעול עם המפתח), ספידומטר מזייף ומקפץ סביב ה50 קמ"ש צמיגים שלדעתי דורשים החלפה. ותושבת מנוע שלדעתי מתחילה להיות רופפת (יותר רעידות בהילוך סרק). סך הכל הגיר התנעה והמנוע עובדים 10 השסי צריך להיות נקי והרכב בהחלט מספיק לצרכים שלי.

השאלה שלי היא האם שווה להשקיע ולסדר את כל הליקויים או למכור ולקנות רכב קטן יותר ויותר חסכוני (סה"כ לא נסועה רצינית פחות מ10000 בשנה).

פורסם

כמה אתה חושב שתקבל עליה? זה רכב של 5000 ש"ח בערך...

אם יש לך אפשרות כלכלית לקנות משהו טוב בהרבה, לצורך העניין קיה ריו 2008 ב-30 אלף ש"ח נגיד, אז בטח ששווה למכור את האקסנט ולהשקיע את הכסף שבכל מקרה תשקיע בתקלות ותיקונים, ברכב חדש ונעים בהרבה.

אם אין לך, אז תעשה רשימה של מה שצריך לתקן ולהחליף, ותבצע.

פורסם

אני הערכתי שאני אוכל לקבלבין 6000 ל8000 ואמרתי נשקיע מקסימום עוד 4000 על רכב אחר.

30000 זה רחוק רחוק מהתקציב שלי.

פורסם

אם ככה תתקן,כי על רכב כזה עם תקלות ברורות וק"מ גבוה לא תקבל הרבה.

אז אתה תשקיע עוד כסף ברכב ישן,שגם לא בטוח שחף מתקלות,ואיפה הישור קו שצריך לעשות?

סך הכול התקלות שיש לך עכשיו לא רציניות חלק בלאי טבעי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...