Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד חודש בערך אני מתכונן לקנות רכב חדש, אני בחור גדול (1.98) אז אני צריך רכב מרווח וכול רכבי המיני ופיאט למינהם לא כול כך מתאימים לי. התקציב עומד בין 25-40K אני מתלבט בין מיצובישי לאנסר קלאסית 2004-2008 מאזדה 6 2004-2008 אני יודע ששני הרכבים הצריכת דלק שלהם לא טובה במיוחד, אבל הבנתי שהיא ממוצעת 1-10 חשוב לי יותר האמינות ולא להיות במוסך כול יומיים. מה דעתכם על שתי הרכבים? ואם יש עוד הצעות אני ישמח.

פורסם

רק רנו מגאן II.

אין קניה טובה ממנה אם קנית רכב שמור שטופל במוסכי רשת היבואן.

זו מכונית חסכונית מאוד, בטוחה, נוחה, ואמינה.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
רק רנו מגאן II.

אין קניה טובה ממנה אם קנית רכב שמור שטופל במוסכי רשת היבואן.

זו מכונית חסכונית מאוד, בטוחה, נוחה, ואמינה.

דב

המגאן אומנם נותנת תמורה מדהימה למחיר אבל אני לא יודע אם זו ההמלצה המתאימה לבן אדם שנושא האמינות נמצא אצלו בעדיפות עליונה. אפילו אם זה רק בשביל השקט הנפשי שלו.

אבל אם בכל זאת מדברים על מגאן אולי דווקא הסניק תתאים יותא מכיוון שיש לה גג מאוד גבוה.

בכל מקרה אם הדבר היחידי שחשוב לך הוא האמינות גם הלנסר וגם המזדה הם רכבים אמינים אבל אין לי מושג עם הגג שלהם יותר גבוה מגג של פונטו, את זה תצטרך לבדוק בשטח.

• תוכן חדש...