Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים רבים לפחות ברוב חלקי הארץ, זהו, תם ונשלם! והפעם אני מקווה שזה ישאר כך לאורך מספר שנים לפחות (:

עכשיו אני מעוניין להתמקד בסלון שלה. איך אני יכול להחזיר לה את המראה המאט ולא המבריק הזה שיש לעור?

ואת התחושה הנעימה הרכה ?

יש המון חומרים יעודיים לעור, מה המומלץ ביותר מתוך נסיון?

TNX

פורסם

אין לי מושג לגבי העור אבל עקבתי אחרי שרשור התאונה והביטוח ואני יכול לומר רק תתחדש!!

נ.ב תחליף חתימה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה רבה גבר!

נ.ב ברגע שאהיה ליד המחשב (;

חשבתי לשים תמונה של ה6 וכיוון שרק הבאתי אותה עוד לא עשיתי לה בוק חתונה, אך מצד שני, יש לי את של האקסית שנלקחה ממני. מדובר על אותו רכב בדיוק צבע/צורה למעט שנה. מה אומר כדאי לשים אותה בסמלון או שזה כבר יפעיל כל מיני אמונות תפילות ועדיף ללכת ״על דף נקי״ ולצלם את החדשה הנוכחית?

סעו בדרכים טובות, אותתו על כוונותיכם בכביש!

פורסם

תפריד בין שני סוגי חומרים, שאתה צריך את שניהם אם אתה רוצה לשמור על ריפודי עור במצב טוב.

הראשון הוא חומר לניקוי. אני לאחרונה ניסיתי את חומר הניקוי של CG, ולעומת ה Lexol שהשתמשתי

בעבר, הניקוי קל בהרבה, והתוצאות טובות משמעותית.

אחרי ניקוי יסודי, אתה צריך למרוח קונדישינר לריפודי עור. לא יצא לי להשתמש בזה של CG, אבל היו

כמה ביקורות טובות עליו בפורום דיטיילינג. גם ה Lexol עושה את העבודה. אני מחכה שהוא ייגמר

ואז אעבור ל CG.

יש גם הרבה תכשירים שאמורים לשלב את שניהם, כלומר מנקה וגם מרכך, אבל לדעתי הם פחות טובים,

ולא ישמרו על הריפודים כמו שימוש בתכשיר ייעודי לכל שלב.

• תוכן חדש...