Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה

התקנתי עצמאית היום את כפתורי השליטה מההגה בעזרת מדריך מצוין שפורסם כאן

והנושא לא מפסיק להטריד אותי, חיברתי את הכרית אוויר והכל טוב ויפה

אבל מטריד אותי שההתקנה יצרה תקלה בכרית האוויר

יש סיכוי כזה?

בנוסף, האם יש סיכוי שההגה לא יהיה ישר? זאת אומרת שהסמל של הקיה יהיה ישר אבל הגלגלים לא?

זה נראה בסדר אבל גם את זה הייתי רוצה לדעת

תודה רבה!

פורסם

אם פרקת את גלגל ההגה ממקומו, היית צריך לעשות זאת כאשר הגלגלים ישרים וגלגל ההגה ישר ומסומן ובסיום ההתקנה של המוצר שהתקנת, להחזיר לפי הסימנים. באם ההגה אינו חוזר למקום, לא רק שעלול להיות שהוא לא יהיה ממורכז כמקודם, אלא שעת סיבוב ההגה לאחד הצדדים עד הסוף, יגרם נזק ליח' המותקנת בהגה. היא חייבת להיות ממורכזת לפי הוראות יצרן ביחס לסיבוב ההגה.

במידה ולא עשית נזק, אם היית מנתק מצבר טרם הפעולה, ולבטחון נוסף ממתין זמן של דקות ארוכות טרם תחילת הפעילות, ובסיום ההתקנה ורק אז מחזיר את ההגה למקומו, נראה שלא היתה נדלקת נורית תקלה.

כדאי לקפוץ למוסך לנסות לאפס את נורית התקלות.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום

גיליתי שאכן ישנה סטייה קלה מאוד של ההגה ימינה שזה מה שממרכז את הגלגלים והפניה של ההגה למרכז לוקחת את האוטו שמאלה

הצלחתי לנהוג ככה אבל זה בהחלט לא נוח ואני אתקן את זה

בקשר לנורית של הכרית אוויר, היא נדלקת ביחד עם כל הנורות של האוטו בהתנעה, נשארת דולקת למשך 2 שניות ונכבת

האם זה מצביע על תקלה?

• תוכן חדש...