Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה לכביש מס 1? [פקקים]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.

מיוני שעבר אני עובד במכללה בירושלים ונוסע לעיר מקיבוץ באיזור נחשון.

מכיוון שיוצא לי לפעמים לעבוד חצאי ימים, היו פעמים שהגעתי בצהריים.

בשבועיים האחרונים אני שם לב לעליה דרמטית בכמות ההאטות/פקקים בדרך לירושלים ולא רק בשבע וחצי בבוקר או בחמש אחה"צ אלא גם, לדוגמה באחת בצהריים.

האם יש לכך סיבה, או שפשוט היה לי מזל בעבר וככה זה תמיד?

יש לציין שלא מדובר רק באיזורים בהם מבצעים את העבודות אלא גם מוצא וכו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אכן גם אני שמתי לב לבעייתיות הגוברת לאורך כביש 1 בקטע לטרון/שער הגיא וכמעט עד הראל. העומס לעיתים רבות לכאורה בלתי מוסבר. בהחלט הוא מתרחש בכל שעות היום ללא דפוס עיקבי.

להערכתי אלו הגורמים , לעיתים מתרחשים באופן חופף ומצטבר :

1. כמובן עקב העבודות בוטלו השוליים בנתחים ארוכים מהכביש.

2.כמות כלי רכב גדולה מתמיד עקב ארועים בעירה"ק - חגים, לוויות, פסטיבלים וכו'.

3. כמות משאיות איטיות גדולה , חלקן מחליטות לעקוף בעלייה במהירות 23 קמ"ש משאית אחרת שעולה ב - 18 קמ"ש. (כולן כנראה מועמסות כפליים מהמותר...)

4. אוטובוסים ,של אגד ברובם, שחם למנוע (בד"כ לוולבו ישנים או מ.א.ן ) ואז האוטובוס נתקע וחוסם נתיב 1 מתוך השניים , וזה עוד טוב לעומת שריפה באוטובוס שאז הכביש נחסם לגמרי.

5. נהגים איטיים שנהנים לנהוג בנתיב השמאלי.

פורסם

יאוש.

מה שעוד יותר מעצבן - בקרוב אתחיל לרכב על אופנוע אבל עם מצב הכביש כרגע - אין כמעט שוליים ותנועה איטית כל הזמן - גם לו אין יתרון...

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני עושה את הנסיעות שם פעם בשבועים. לא שמתי לב להבדל משמעותי. אני חושב שהבעיות הן העבודות בכביש, כמות המכוניות, שינוי בכמות הנתיבים ביציאה מהעיר וכמובן כמובן כמובן חלאות אדם, שעושים את כל הירידה ב80 בנתיב השמאלי, כי ככה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...