Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסיון רע מקארטינג פולג #2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חזרתי מפולג. נתקלתי ביחס מזלזל ומאוד מרגיז.

הגעתי בשעה 16:30, ניגשתי לקופאי, ביקשתי מקצה אחד.

הוא אמר שרק עוד 50 דקות יהיה מקום פנוי. אמרתי בסדר והסתובבתי לשאול את חבר שלי אם הוא רוצה לחכות (הוא אמר שכן) ולהביא את הכסף.

אחרי ש"חזרתי" (בדיוק 4 שניות) כבר מישהו הספיק לעקוף אותי בתור ולהכנס לפני עם כל החברה שלו. כשביקשתי לשלם המוכר אמר שרק עוד 50 דקות ושתי מקצים יהיה מקום (!!!).

לקחתי את הכסף שלי חזרה והלכתי משם. נסיעה לנתניה לשווא היא לא דבר נעים בטח , אני לא הולך להגיע לשם יותר. אני יודע שזה נשמע לא רציני אבל ברגע שאתה שם זה לא נראה טוב בכלל בכלל.

מושיק גלימידי.

קו---------------------------------------

פורסם

איזה שטויות.

זזת מהתור ומישהו נכנס לפניך, זו ממש לא הבעיה של הקופאי שם. ובטח שלא סיבה להגיד שהמקום גרוע.

אני הייתי המון פעמים בקארטינג נתניה, עברתי שם קורס נהיגת קארטינג, והיחס היה מצויין בכל אחת מהפעמים שהייתי.

יונתן.

פורסם
אלפא קרטינג-אחלה מכוניות,אחלה עובדים,זמינות טובה של המקצים-בלי הרבה תור.

מומלץ!

אמרו לו לחכות 50 דקות אז זה "בלי הרבה תור" ?!

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

50 דקות ? הרבה תור ? דניאל סע בבקשה שבת הבאה לקרטינג הרצליה בשעה הזאת ותגיד לי לפי שעון כמה חיכית וכמה מקצים, אני מוכן לשים התערבות קלה ... :) אם פחות מ30-40 דקות ולפחות 2-3 מקצים אני משלם לך חצי מהמקצה. וRACEPACK . הימור פרוע שלי שאם מהתחלה הוא אמר שאין בנתיים קרה אחד מהשניים , א. קבוצה הזמינה מראש , מה שאתה לא עשית ובאו , שילמו ונכנסו , או שאנשים הגיעו , נרשמו , וחיכו לפני המקצה וההדרכה שלהם לשלם.

מי ישמע איזה סיפור עשית מזה , מראש אמר לך 50 דקות , ושום נס לא קרה בנתיים.

לעומת זאת אני מתערב שאם היה הפוך ובמקרה שונה קצת שאם לך היו פרוטקציות ( שאני יודע שלא ממש קימות בנתניה ממיטב ההכירות שלי שאנשים נדחפים שם בתור ) לא היית מתלונן שניה :)

או בקיצור

די להתבכיין

המציאות כואבת :) ויהיה בסיידר גמור

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
50 דקות ? הרבה תור ? דניאל סע בבקשה שבת הבאה לקרטינג הרצליה בשעה הזאת ותגיד לי לפי שעון כמה חיכית וכמה מקצים, אני מוכן לשים התערבות קלה ... :) אם פחות מ30-40 דקות ולפחות 2-3 מקצים אני משלם לך חצי מהמקצה. וRACEPACK . הימור פרוע שלי שאם מהתחלה הוא אמר שאין בנתיים קרה אחד מהשניים , א. קבוצה הזמינה מראש , מה שאתה לא עשית ובאו , שילמו ונכנסו , או שאנשים הגיעו , נרשמו , וחיכו לפני המקצה וההדרכה שלהם לשלם.

מי ישמע איזה סיפור עשית מזה , מראש אמר לך 50 דקות , ושום נס לא קרה בנתיים.

לעומת זאת אני מתערב שאם היה הפוך ובמקרה שונה קצת שאם לך היו פרוטקציות ( שאני יודע שלא ממש קימות בנתניה ממיטב ההכירות שלי שאנשים נדחפים שם בתור ) לא היית מתלונן שניה :)

או בקיצור

די להתבכיין

המציאות כואבת :) ויהיה בסיידר גמור

ליביו

שיהיה בהרצליה הזמנה של חודשיים מראש מצדי.

50 דקות זה הרבה זמן לחכות.

דניאל.

פורסם
עכשיו חזרתי מפולג. נתקלתי ביחס מזלזל ומאוד מרגיז.

הגעתי בשעה 16:30, ניגשתי לקופאי, ביקשתי מקצה אחד.

הוא אמר שרק עוד 50 דקות יהיה מקום פנוי. אמרתי בסדר והסתובבתי לשאול את חבר שלי אם הוא רוצה לחכות (הוא אמר שכן) ולהביא את הכסף.

אחרי ש"חזרתי" (בדיוק 4 שניות) כבר מישהו הספיק לעקוף אותי בתור ולהכנס לפני עם כל החברה שלו. כשביקשתי לשלם המוכר אמר שרק עוד 50 דקות ושתי מקצים יהיה מקום (!!!).

לקחתי את הכסף שלי חזרה והלכתי משם. נסיעה לנתניה לשווא היא לא דבר נעים בטח , אני לא הולך להגיע לשם יותר. אני יודע שזה נשמע לא רציני אבל ברגע שאתה שם זה לא נראה טוב בכלל בכלל.

מושיק גלימידי.

אתה צודק ,

האחראי או המדריכים שמשעה 11 בבוקר לא היה להם שנייה מנוחה במשמרת הזאת ספציפית צריכים לעמוד על המשמר בשבילך...

תהיה קצת רציני , זזת !

יש תור ובמידה וזזת מישהו אחר יכנס במקומך , במיוחד לאור הלחץ שהיה היום

אם אתה זז בתור לקולנוע אז המוכר/ת כרטיסים שומרת לך על התור ?

עד שעה שש בהחלפת משמרות , היה לנו לחץ שלא יכולנו לשבת ומי שהצליח לאכול הוא עשה את זה תוך כדי ניקיון הקפיטרה ובין לבין הדרכות...

המדריכים שהיו במסלול קיבלו בקבוק שתייה לידם כדי שלא יתייבשו....

תנסה להבין גם את הצד שעובד ולא רק את הצד שלך , במיוחד לאור הלחץ המטורף שהיה במשמרת הזאת .

האחראי היה אחלה בן אדם , גם בעבודה וגם מחוץ לעבודה , ככה שאני לא מקבל את הטענה שקיבלת ממנו יחס מזלזל...

ד"א ,

אנשים הגיעו גם לאחר שנאמר להם מפורשות בטלפון שיש הרבה זמן המתנה , זה אומר קצת על המקום ועל החברה' שעובדים שם .

( ואני יודע שאני מחמיא לעצמי עכשיו , אבל זה לא מפריע לי , אף פעם לא הייתי צנוע... :wink: )

לגבי השאלה אם מקצה עדיין עולה 55 , אז התשובה היא כן .

ולדניאל , 50 דקות זה אכן ימבההההה זמן לחכות , אני אישית לא הייתי מחכה כל כך הרבה זמן אבל אני ואתה זה לא כולם ויש כאלה שאכן מוכנים לחכות ותתפלא אבל היו כאלה שגם חיכו מעל לשעה !!!!

ד"א ,

למה אתה לא מגיע ? הרי מגיעה לך הזמנה זוגית ( או שכבר היית ? :roll: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אתה יודע מה, ארוך זה יחסית (כמו כל דבר בחיים) יש אנשים שמוכנים לשבת שעה ולחכות ויש אנשים שמזמינים תור (יש ?!). יכול להיות שמה שמושיק הרגיש זה פשוט זילזול כי הוא ראה בצורה אחרת מהאחראי שם.

לגבי ההזמנה, חשבתי שאיחרתי את הרכבת :-) . אני אשמח לבוא ולקבל רושם טוב. אני אדבר איתך בפרטי. אולי הבן זוג יהיה אפילו מושיק :wink: .

דניאל.

פורסם

במקרה עכשיו חזרתי מהרצליה וממש סבלתי

קרטינג גרוע - לא זז, לא עוצר ,מושבים גרועים

מסלול קופצני וקצר

מרשלים שלא עושים את עבודתם כראוי

תחזוקה על הפנים !

ממליץ ממש על רחובות , מנסיון !

פורסם
האחראי היה אחלה בן אדם , גם בעבודה וגם מחוץ לעבודה , ככה שאני לא מקבל את הטענה שקיבלת ממנו יחס מזלזל...
אולי היחס שקיבלתי אינו מזלזל אבל זה בהחלט מרגיז.

פשוט זה לא בסדר שהסתובבתי לשנייה לקחת כסף מהחבר ובא איזה בחור ונכנס לי לטור עם 10 בחורות והוא החליט לקבל אותו לפני.

במקרה עכשיו חזרתי מהרצליה וממש סבלתי

קרטינג גרוע - לא זז, לא עוצר ,מושבים גרועים

מסלול קופצני וקצר

אחלה קארטים... זזים.. עוצרים.... אחלה מושבים....

מסלול קצת קופצני....

והמרשלים בדרך כלל עושים את עבודתם בצורה טובה.

קו---------------------------------------

פורסם

מסלול קצת קופצני....

האם נסעת בעוד מקומות חוץ מהרצליה?

פורסם

מסלול קצת קופצני....

יופי גבר, ואני מבין שאתה מומחה בקארטינג שקבעת את זה.

סלח לי אבל: פחחחחח

הרמה שם פשוט מחפירה !!!

עליתי שם לקארט, ואני מתוך הרגל לוחץ פול ברקס ומנסה לזוז, הקארט זז. אז אני אומר למרשל "הברקס אצלי דפוק". הוא אומר לי "תלחץ פול ברקס", אני עושה זאת והוא מנסה למשוך את הקארט, והקארט זז כאילו לא לחצתי כלל ! אז המרשל בא אלי ואומר "הברקס בסדר גמור" (!!!)

אמרתי טוב, נצא להקפה ונראה מה קורה.

אור ירוק, אני נוגע בגז ו...כלום. אני לוחץ פול גז, ואז, אחרי כמה שניות הקארט מראה סימני חיים. בהגעתי לסיבוב הראשון אני נוכח לדעת, כי למרבה ה"הפתעה" - הקארט לא עוצר !!

ליד המרשל הבא נעצרתי (בסיוע של הקיר !) ודרשתי קארט אחר.

אוקיי הוא לא התווכח, נכנסתי לפיטס ולקחתי את הקארט שנותר שם. מתניעים לי אותו (ועוד אחרי שפתחו שם את המצערת בעזרת בורג הכיוון המשעשע שלהם) אני נכנס, פול גז ו...כלום !

כנראה שהתבלבלתי והגעתי למתקן של מכוניות מתנגשות, כי קארטינג זה לא היה !

בקיצור אחרי שיחה עם האחראי שם (אחרי המקצה שלי) הבנתי שבאמת אין עם מי או על מה לדבר שם. אומנם כולם נחמדים, אבל אין להם מושג על מה הם מדברים.

כשאני בא אליו ואומר לו שהמנוע גוסס, ושהברקסים כבר שבקו חיים מזמן, אני שומע שוב את ההבטחות המפגרות שלהם על קארטים "שומאכר" ש"צריכים להגיע השבוע" (הם אומרים את זה כבר חצי שנה !) ושהם מנוע 200 סמ"ק ו-9.5 כ"ס (לא קיים דבר כזה).

לסיכום, רציתי לשוב ולבקר בקארטינג שאני זוכר כחביב כשהוא נפתח, וכל מה שקיבלתי היה כאב ראש מהקרקס שהולך שם.

אני לאלפא קארטינג לא חוזר.

ומי שחושב שהוא גאון או אולי שומאכר בעצמו ושאני ילדון שמחפש להכפיש - מוזמן לצאת נגדי למקצה, על כל מסלול נורמלי בארץ שהוא יבחר !

נ.ב

התרשמותי מפולג: הקארטים בסדר גמור (אבל יש יותר טובים), אבל המסלול קצר מאוד וקופצני בטירוף ! ובכל זאת נהנתי שם, לעומת הסבל שעברתי אתמול בהרצליה. מה שלא ברור לי רק זה איך בסמלולון הזה דורשים ממני 55, כשבשאר המקומות המחיר הוא 45. למישהו יש הסבר לכך ? מה אני מקבל שם יותר מבמקומות אחרים ?

המסלול המועדף עלי עד כה: פרוקארטינג ברחובות !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
יופי גבר, ואני מבין שאתה מומחה בקארטינג שקבעת את זה.

סלח לי אבל: פחחחחח

הרמה שם פשוט מחפירה !!!

עליתי שם לקארט, ואני מתוך הרגל לוחץ פול ברקס ומנסה לזוז, הקארט זז. אז אני אומר למרשל "הברקס אצלי דפוק". הוא אומר לי "תלחץ פול ברקס", אני עושה זאת והוא מנסה למשוך את הקארט, והקארט זז כאילו לא לחצתי כלל ! אז המרשל בא אלי ואומר "הברקס בסדר גמור" (!!!)

אמרתי טוב, נצא להקפה ונראה מה קורה.

אור ירוק, אני נוגע בגז ו...כלום. אני לוחץ פול גז, ואז, אחרי כמה שניות הקארט מראה סימני חיים. בהגעתי לסיבוב הראשון אני נוכח לדעת, כי למרבה ה"הפתעה" - הקארט לא עוצר !!

ליד המרשל הבא נעצרתי (בסיוע של הקיר !) ודרשתי קארט אחר.

אוקיי הוא לא התווכח, נכנסתי לפיטס ולקחתי את הקארט שנותר שם. מתניעים לי אותו (ועוד אחרי שפתחו שם את המצערת בעזרת בורג הכיוון המשעשע שלהם) אני נכנס, פול גז ו...כלום !

כנראה שהתבלבלתי והגעתי למתקן של מכוניות מתנגשות, כי קארטינג זה לא היה !

בקיצור אחרי שיחה עם האחראי שם (אחרי המקצה שלי) הבנתי שבאמת אין עם מי או על מה לדבר שם. אומנם כולם נחמדים, אבל אין להם מושג על מה הם מדברים.

כשאני בא אליו ואומר לו שהמנוע גוסס, ושהברקסים כבר שבקו חיים מזמן, אני שומע שוב את ההבטחות המפגרות שלהם על קארטים "שומאכר" ש"צריכים להגיע השבוע" (הם אומרים את זה כבר חצי שנה !) ושהם מנוע 200 סמ"ק ו-9.5 כ"ס (לא קיים דבר כזה).

לסיכום, רציתי לשוב ולבקר בקארטינג שאני זוכר כחביב כשהוא נפתח, וכל מה שקיבלתי היה כאב ראש מהקרקס שהולך שם.

אני לאלפא קארטינג לא חוזר.

ומי שחושב שהוא גאון או אולי שומאכר בעצמו ושאני ילדון שמחפש להכפיש - מוזמן לצאת נגדי למקצה, על כל מסלול נורמלי בארץ שהוא יבחר !

נ.ב

התרשמותי מפולג: הקארטים בסדר גמור (אבל יש יותר טובים), אבל המסלול קצר מאוד וקופצני בטירוף ! ובכל זאת נהנתי שם, לעומת הסבל שעברתי אתמול בהרצליה. מה שלא ברור לי רק זה איך בסמלולון הזה דורשים ממני 55, כשבשאר המקומות המחיר הוא 45. למישהו יש הסבר לכך ? מה אני מקבל שם יותר מבמקומות אחרים ?

המסלול המועדף עלי עד כה: פרוקארטינג ברחובות !

אכן, אני מסכים עם גרשון בקשר למילים על הקארט בהרצליה, מקום חובבני שמתאים אולי למשפחות, אבל לא כל כך למי שבא לנהוג.

אגב, אשמח אם מישהו יוכל לפרט על הקארטינג ברחובות, לא ידעתי שיש שם כזה?

אילו מכוניות? איפה המסלול?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אכן, אני מסכים עם גרשון בקשר למילים על הקארט בהרצליה, מקום חובבני שמתאים אולי למשפחות, אבל לא כל כך למי שבא לנהוג.

אגב, אשמח אם מישהו יוכל לפרט על הקארטינג ברחובות, לא ידעתי שיש שם כזה?

אילו מכוניות? איפה המסלול?

רון.

PROKARTING

קניון אמריקן סיטי, דרך הים 1 רחובות.

08-9462940

שלח לי פרטי לפני שאתה בא אם אתה רוצה לעלות איתי למקצה :twisted:

ו...שיהיה בכיף !

עריכה: אהה כן שכחתי, המסלול ארוך יותר מהרצליה (כלומר די ארוך). הקארטים הם מתוצרת "דינו" והם חזקים למדי. בוא ותראה בעצמך...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...