Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסיון רע מקארטינג פולג #2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגיד שהייתה בנתיה והייתה עם חבר שלך

המוכר לא הציע לך להשתלב עם חבר שלך במיקצה פנוי? משו ליפני 50 דקות ?

אתה בטח ביקשת לינסוע לבד אז הוא אמר לך שיש 50 דקות של מיקצים מכורים.

בכל מקרה מי שקונה כרטיסים קודם זוכה

אם אתה עומד בתור לבופר רק עם טמפונים ביד ואחריך יש איזה בהמה עם 2 עגלות ואתה רק שואל 4 שניות מישו מה זה זרימה חזקה ואז אתה מגלה שיש לך לחכות שהרכבת תעבור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יופי גבר, ואני מבין שאתה מומחה בקארטינג שקבעת את זה.

סלח לי אבל: פחחחחח

1)סליחה על הטעות חשבתי שפישמן מתכוון לקארטינג נתניה. אני גם חושב שאלפא קארטינג סתם בררה.

2)אני לא מומחה אבל אני דיי בטוח שגם אתה לא. (Mar 2004.הודעות: 1,044)

תגיד שהייתה בנתיה והייתה עם חבר שלך

המוכר לא הציע לך להשתלב עם חבר שלך במיקצה פנוי? משו ליפני 50 דקות ?

אתה בטח ביקשת לינסוע לבד אז הוא אמר לך שיש 50 דקות של מיקצים מכורים.

לא המוכר לא הציע לי להשתלב במקצה אחר.

בכל מקרה מי שקונה כרטיסים קודם זוכה

אם אתה עומד בתור לבופר רק עם טמפונים ביד ואחריך יש איזה בהמה עם 2 עגלות ואתה רק שואל 4 שניות מישו מה זה זרימה חזקה ואז אתה מגלה שיש לך לחכות שהרכבת תעבור

WTF... ?? :roll: אתה קונה טמפונים עם זרימה חזקה?

אני בסך הכל בא להגיד שהיחס שקיבלתי אתמול בקארטינג היה לא בסדר בכלל.

תחשוב שאתה בא למוכר. אומר שלום. שואל מתי אפשר להכנס למקצה. הוא אומר לך.... אתה אומר לו OK ומיסתובב לקחת כסף לשניה.

ופתאום יש איזה בהמה עם 10 טמפונים שנדחפו לי לטור והוא קיבל אותם לפניך.

כששאלתי את המוכר למה הוא הכניס את הבהמה לפני הוא התחיל לגמגם...... אמ אהה תשמע...אהה זה אהה פה אהה שם. אמרתי לו תביא את הכסף והלכתי.

לסיכום:

אני חושב שקארטינג נתניה זה אחלה מקום... אבל היחס שקיבלתי מהמוכר הוא ממש לא בסדר.

קו---------------------------------------

פורסם

מר RACEPAK היקר, לא טענתי שאני מומחה לקארטינג. אני אולי מבין בזה קצת יותר מאחרים, אבל מומחה אני לא.

ואתה, שמפזר הצהרות "מלומדות" ואח"כ מגלה שהתבלבלת, צריך לבדוק פעמיים לפני שאתה כותב משהו. כי כמו ששיבחת בטעות את "אלפא", אתה עוד עלול בטעות להכפיש מישהו, מה שיתברר כלא נכון ויחשוף אותך לתביעה משפטית למשל.

אז להבא, תזמין כרטיים מראש לפני שאתה מגיע במיוחד למסלול, ושיהיה לך רק טוב.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
מר RACEPAK היקר, לא טענתי שאני מומחה לקארטינג. אני אולי מבין בזה קצת יותר מאחרים, אבל מומחה אני לא.

ואתה, שמפזר הצהרות "מלומדות" ואח"כ מגלה שהתבלבלת, צריך לבדוק פעמיים לפני שאתה כותב משהו. כי כמו ששיבחת בטעות את "אלפא", אתה עוד עלול בטעות להכפיש מישהו, מה שיתברר כלא נכון ויחשוף אותך לתביעה משפטית למשל.

אמנם לא טענת שאתה מומחה לקארטינג אבל החלטת זאת לגביי.

אם אני רוצה אני אשבח ועם אני רוצה אני אפסול.

זה שהתבלבלתי (ותיקנתי) זאת היתה טעות.:wink:

מותר לי לכתוב את דעתי על מי שאני רוצה.

ובקשר לתביעה משפטית....... אני מרשה לעצמי להגיד לך: פחחחח.

סוכם

פורסם

מר המשפר,

1. תרגע.

2. בעל ההצהרות החסרות תקדים, תוכן, עניין וניסיון, הוא דווקא אתה ברוב המקרים !

3. אתה לא שומאכר וגם סבתא שלי ביום של הדיאליזה עם המאזדה דמיו יכולה לקחת אותך.

4. תרגע.

5. תקרא שוב את 1.

6. קורה שמתבלבלים, כל מה שצריך לעשות הוא להודות ולבקש סליחה (אם רוצים) שאת שנייהם מושיק עשה יפה מאוד.

7. תרגע.

8. ספור עד 10 לפני שאת עונה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
1)סליחה על הטעות חשבתי שפישמן מתכוון לקארטינג נתניה. אני גם חושב שאלפא קארטינג סתם בררה.

2)אני לא מומחה אבל אני דיי בטוח שגם אתה לא. (Mar 2004.הודעות: 1,044)

לא המוכר לא הציע לי להשתלב במקצה אחר.

WTF... ?? :roll: אתה קונה טמפונים עם זרימה חזקה?

אני בסך הכל בא להגיד שהיחס שקיבלתי אתמול בקארטינג היה לא בסדר בכלל.

תחשוב שאתה בא למוכר. אומר שלום. שואל מתי אפשר להכנס למקצה. הוא אומר לך.... אתה אומר לו OK ומיסתובב לקחת כסף לשניה.

ופתאום יש איזה בהמה עם 10 טמפונים שנדחפו לי לטור והוא קיבל אותם לפניך.

כששאלתי את המוכר למה הוא הכניס את הבהמה לפני הוא התחיל לגמגם...... אמ אהה תשמע...אהה זה אהה פה אהה שם. אמרתי לו תביא את הכסף והלכתי.

לסיכום:

אני חושב שקארטינג נתניה זה אחלה מקום... אבל היחס שקיבלתי מהמוכר הוא ממש לא בסדר.

בקשר ל פיסקא הראשונה שכתבת:

אז זה קרע במיקרה הרע שהמיקצים היו מלאים וזה מראה את תפוצת המקום וזמן ההמתנה

בקשר ל פיסקא השניה שכתבת:

בדרך ככל בקארטינג בנתניה כל מי שמגיע לקופה זה פחות או יותר הנציג של עוד חבר או קבוצה..למה :

5 אנשים נישארים במבואה כי הם מעשנים..

או שהעיניים של כולם ניתפסו בדרך לקופה..במסלול..

אז בדרך כלל כל מי שבא ושואל מקבל תשובה של המתנה ככה וככה

מי שקונה ראשון הבטיח את מקומו

פורסם
בקשר ל פיסקא הראשונה שכתבת:

אז זה קרע במיקרה הרע שהמיקצים היו מלאים וזה מראה את תפוצת המקום וזמן ההמתנה

מה זה קשור... כשאני בעבודה כל הלקוחות שלי מקבלים יחס שווה.

בקשר ל פיסקא השניה שכתבת:

בדרך ככל בקארטינג בנתניה כל מי שמגיע לקופה זה פחות או יותר הנציג של עוד חבר או קבוצה..למה :

5 אנשים נישארים במבואה כי הם מעשנים..

או שהעיניים של כולם ניתפסו בדרך לקופה..במסלול..

אז בדרך כלל כל מי שבא ושואל מקבל תשובה של המתנה ככה וככה

מי שקונה ראשון הבטיח את מקומו

god damn.... אנשים מה אתם לא מבינים.

אני מנסה להסביר..... כשאני כותב "הסתובבתי לקחת כסף" זה לא שהלכתי לאיקאה לקנות רהיטים..

תחשוב שבאתי להוציא את הארנק ובינתיים הוא קיבל קליינט אחר.

פורסם

god damn.... אנשים מה אתם לא מבינים.

אני מנסה להסביר..... כשאני כותב "הסתובבתי לקחת כסף" זה לא שהלכתי לאיקאה לקנות רהיטים..

תחשוב שבאתי להוציא את הארנק ובינתיים הוא קיבל קליינט אחר.

נגיד לך משו..אני לא מכיר בנאדם בעולם שמסוגל לימכור 2 מיקצים ב 4 שניות (או 12 כל דבר בכזה זמן..)

אם אתה מדבר על 4 שניות או להיסתובב ולקחת כסף זה אומר שמישו כבה היה בריצה אל הקופה עם מזומנים ספורים אך לא מסומנים ובעודו שעט אל הקופה מאחורי גבך הוא צועק (בתדרים שרק הקופאי שומע..) "הנה הנה תן לי 12 קרטיסים , אני לא חייל ובלי הנחות, קניתיייייייי"

ואז אתה בא והקופאי אומר לך "צ'טערת ..היצלחתי להדפיס 4 כרטיסים לשניה ובשניה שנותרה לקח לי ליספור את זמן ההתנה שיש לך"..

ומה עוד שאתה עומד ליד זה שכרגע קנה 2 מיקצים ולא מבין מאיפה הוא בא..WELL הוא בא מאיפה שאתה באת.. וזה לא מאיקאה..

והוא עוד לקוח מרוצה מGOOOOOOOOOOOOOO KARTING פולג ..בשותפות מוגבלת עם יאשה-פאשה-והפיצפוצים .

פורסם

גרשון

אם תסתכל במה שכתבת אז תראה שאתה טוען שאתה תותח בקארטינג אז הנה הזמנה אישית במיוחד בשבילך אלינו ל go karting פולג למקצה מולי !!!!

ולמי שהתאכזב מהמקום או השירות אז ככה : אין הזמנת מקומות דרך הטלפון אלא לקבוצות בלבד ,

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
נגיד לך משו..אני לא מכיר בנאדם בעולם שמסוגל לימכור 2 מיקצים ב 4 שניות (או 12 כל דבר בכזה זמן..)

אם אתה מדבר על 4 שניות או להיסתובב ולקחת כסף זה אומר שמישו כבה היה בריצה אל הקופה עם מזומנים ספורים אך לא מסומנים ובעודו שעט אל הקופה מאחורי גבך הוא צועק (בתדרים שרק הקופאי שומע..) "הנה הנה תן לי 12 קרטיסים , אני לא חייל ובלי הנחות, קניתיייייייי"

ואז אתה בא והקופאי אומר לך "צ'טערת ..היצלחתי להדפיס 4 כרטיסים לשניה ובשניה שנותרה לקח לי ליספור את זמן ההתנה שיש לך"..

ומה עוד שאתה עומד ליד זה שכרגע קנה 2 מיקצים ולא מבין מאיפה הוא בא..WELL הוא בא מאיפה שאתה באת.. וזה לא מאיקאה..

והוא עוד לקוח מרוצה מGOOOOOOOOOOOOOO KARTING פולג ..בשותפות מוגבלת עם יאשה-פאשה-והפיצפוצים .

אם אתה לא מאמין אז יש לך בעיה...... ניראה לך שאני יושב וכותב פה סתם כי משעמם לי.?

וכן הבחור נידחף לי לטור עם סטיפה של שטרות וביקש 10 קארטים.. תאמין או לא.

פורסם
גרשון

אם תסתכל במה שכתבת אז תראה שאתה טוען שאתה תותח בקארטינג אז הנה הזמנה אישית במיוחד בשבילך אלינו ל go karting פולג למקצה מולי !!!!

QUOTE]

אהלן יאשה,

למרות שאתה עובד במקום, ולמרות שלא טענתי בשום שלב שאני תותח ואני לא מעריך שמשנים דברים שאני אומר, אני אשמח להגיע ולעלות איתך למקצה.

ולדניאל, גם אתה וגם סבתא שלך מוזמנים לתחרות...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...