Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ראיתי היום סיריון 2007 יד 3, יד ראשונה ליסינג.

הרכב אצל הבעלים כבר 3 שנים טוען שעשה לו רק 2 טיפולים(נקנה עם 108,000 ק"מ והים עומד על 140000)

הוא לא כל כך יודע מה הרכב עבר לפניו ואפילו עם עשו לו טיימינג.

הרכב נראה חיצונית טוב מאוד, מאחור סימני החלפה של טמבון וצבע לא אחיד בחלק האחורי של הרכב.

מחירון ~43,000 מבקש רק 32,000, הוא הראה לי טופס בדיקה שהוא עשה שהוא קנה את הרכב שיחסית תקין מלבד סעיף של

"ליקויים בעלי משמעות נמוכה - הוחלפו חלקי מרכב".

האם הדבר מעיד על תאונה שהרכב עבר, בתוספת המחיר הדי נמוך שהוא מבקש עם החלפה של 3 בעלויות בשש שנים??

תודה מראש.

פורסם

רשאית אל תסתמך רק על הטופס שלו,תעשה בדיקה משלך,לך תדע מה הרכב עבר מאז,דבר שני לגבי מחיר,הדרך הטובה לדעת האם המחיר טוב הוא לבדוק ביד 2 מחירים של רכבים דומים,סך הכול הרכב ליסינג ממוצע מבחינת היד והק"מ.

חלקי מרכב זה כניראה בגלל הפגוש,אבל בדרך כלל הם מפרטים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אני זוכר נכון,ברכב הזה אין רצועת תזמון,אלא שרשרת כך שבעקרון אם לא קרה איתה משהו דרמטי כמו התארכות מבלאי,אז אין תחזוקה לעניין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...