Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 פרימיום 2.3 2005-2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש ולקבל פרטים לגבי הרכב הנ"ל כגון נוחות אמינות וצריכת דלק .יש לציין שאנחנו משפחה בת 4 נפשות וכרגע יש ברשותנו ניסאן מקסימה זקנה שדיי קשה להיפרד ממנה וכרגע מחפשים לשכפל את האיכות הנוחות ובעיקר את התא מטען האגדי שלה במחיר סביר של עד 50000 ש"ח.בבקשה תגובות רק ממי שהיה או שיש ברשותו רכב כזה או לפחות ממישהו שנסע על אחד.

תודה רבה לכולם.

פורסם

רק לוודא, אתה מחפש את דגם הפרימיום בגלל המנוע והסאנרוף או בגלל הדלת החמישית? רק להבהיר, יש מאזדות עם מנוע 2 ליטר, דגם 5 דלתות. עדיף משנת 2006, היא טיפל'ה משופרת

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בגלל המנוע הגדול יותר הריפודי עור והקרוז קונטרול. המנוע הוא הגורם המכריע והדלת החמישית היא אופציה נחמדה .

פורסם

גם אני מחפש את הדגם הספציפי הזה, ממתין רק שירדו המחירים כי ייקר לי 50, זה המקסימום שאני יכול לקבל ממה שאני רגיל

פורסם

הייתה לי פרימיום 2004. האוטו מפנק אין מה לאמר אך צריכת הדלק נוראית. סביב ה1 ל 8,9 עירוני עם רגל לא כבדה. עם רגל כבדה המצב גרוע יותר.

פורסם

צריכה סבירה ביותר לכזה רכב.

עם מאזדה 5 2.0 ליטר, בנסיעה עירונית זורמת אני מקבל מספרים זהים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הייתה לי פרימיום 2004. האוטו מפנק אין מה לאמר אך צריכת הדלק נוראית. סביב ה1 ל 8,9 עירוני עם רגל לא כבדה. עם רגל כבדה המצב גרוע יותר.

גם מנוע ה 2 ליטר צורך 1.8 עד 1.9 בתוך העיר

פורסם

אחרי ניסאן מקסימה שצורכת 1.9 מחוץ לעיר זו צריכה מצויינת.עוד פרטים לגבי אמינות נוחות וכו'?

פורסם

אומנם אצלי דגם האקסקיוטיב, אבל אתן תגובה בכל זאת.

במעמד חיפוש רכב יצא לי לנהוג גם על הפרמיום, והמנוע באמת נותן קצת יותר הרגשה של כוח לעומת ה-2.0L, למרות שמספיק לי בהחלט מה שיש אצלי, הרכב חזק.

מבחינת הנוחות זה בעצם החיסרון היחידי שמצאתי ברכב הזה בשנה וחצי שהוא אצלי, נוחות יפנית ממוצעת, אחרי בעלות על רנו סניק 2001 הייתי אומר שהנוחות לנסיעות ארוכות יותר משעה קשות מאוד במאזדה לעומת הרנו (טוב נו, נוחות צרפתית) ולאחר של כשעה נסיעה הגב נותן לך לדעת שהוא עייף וקצת כואב.

בשורה תחתונה אחלה רכב, אמין, חזק, מרווח, תא מטען גדול, אבל הנוחות לוקה בחסר.

בהצלחה.

פורסם
השאלה היא אם יש הבדל משמעותי בסחיבה בנוחות ובצריכת דלק מהדגמים שלפני 2006.

במנוע ה 2 ליטר ב 2006, פרט למתיחת הפנים הקלה- עברו לתה"ל 5 הילוכים באוטומט, במקום 4 שהיו מאז 2003. הילוך חמישי אמור להיות קצת יותר חסכוני בשיוט אך אתה צריך לחכות לתגובה של בעלי ברכבים בפועל. מבחינת מנוע וכ"ס זה אותו הדבר, מבחינת מומנט וחלוקת הכח + יחסי העברה = תסתכל בנתונים היבשים של המשומשות באתר "אוטו" או כל אתר אחר

פורסם

נתונים על הנייר זה יפה ונחמד אבל השאלה מה קורה בפועל.עדיין ממתין לתגובות של בעלי רכבים.

פורסם

חוץ מהמתיחת פנים של 2006 גם המנוע שופר קלות ועלה ל-147 כ"ס במקום 141, לא יצא לי לנהוג על לפני המתיחת פנים, אבל הילוך חמישי ותוספת של 6 כ"ס רק שיפר את הרכב (לפי מבחני הדרכים שביצעו כל מיני מגזיני רכב וכתבי רכב), ומבחינת ביצועים אין לי מושג.

• תוכן חדש...