לפי מה שבדקתי בארכיון משרד התחבורה משנת 2010 אף דגם כזה 1993 5 דלתות צבע כסף מנוע 2000 לא הורד באופן רשמי מהכביש.
שלי עדיין היתה בבעלותי ב2010.
אם היא עדיין קיימת ואם אצליח לקנות אותה בחזרה אני מציע פרס כספי למוצא.
היחידה הרובוטית היא הנקודה הכי חלשה מבחינת אמינות והכי יקרה מבחינת תיקון.גש לבעל מקצוע מומחה בתחום ולא לבוחן רישוי שעבר הסבה לבוחן לפני קנייה שיבדוק את היחידה.
ברשותי סובארו b4 שנת 2007 עם קיפול מראות חשמלי מקורי המתבצע בלחיצת כפתור והייתי מעוניין לדעת אם יש למישהו קישור למתאם שיוכל לקפל את המראות באופן אוטומטי עם נעילת הרכב עם השלט המקורי של הרכב.
תודה לעוזרים.
כדאי לבדוק נזילות מים מבית הטרמוסטט,ממיכל העיבוי ומפקקי ניקוז האויר של מערכת הקירור הנוטים לנזול וכן לבדוק המצאות נזילות שמן מהיחידה הרובוטית האחראית על העברת ההילוכים.
שלום לכולם,
לאחרונה התחדשתי בסובארו b4 בצבע פנינה שהבעלים הקודם שמר וטיפח עליה עם פוליש ווקס תקופתיים והייתי רוצה להמשיך בדרכו.
שטיפה חיצונית ידנית נעשית אחת לשבוע במכון שטיפה ואת עניין הפוליש פלסטלינה אוטם וכו הייתי מעוניין לעשות בעצמי ורציתי לקבל המלצה לחומרים ולתדירויות הטיפול הנדרש.
תודה לעונים.
יש לי נזילת שמן מהסרן האחורי ברכב הנ"ל כנראה מהנשם העליון של הסרן. אין כרגע עודף של שמן בסרן וגם כאשר היה חוסר שמן היתה נזילה כאשר הרכב היה בנסיעה. יש לציין כי הנזילה היתה שקניתי את הרכב ונראה כאילו הסרן הוחלף בעבר. אם מישהו עם רכב זהה יוכל לצלם את הסרן ולהעלות לפה אודה לו מאד כי אצלי הסרן הוא עם צלעות קירור וסרן שראיתי מפירוק מרכב זהה נראה חלק לחלוטין בחלקו האחורי,כמו כן הברגי ריקון ומילוי אצלי הם מסוג רגיל ובסרן שראיתי מפירוק אלה הם ברגים שקועים מרובעים דמויי אלן והסרן עצמו מגיע ללא נשם. אודה לעוזרים.
המקסימה היתה הרבה יותר נעימה ורכה אבל ברגע שהתחלת קצת ללחוץ ולנסות להסתובב ההרגשה היתה כמו של ספינה בים גלי לעומת הסובארו. מה גם שאי אפשר להשוות מערכת בקרת אקלים של רכב בן 7 לרכב בן 18.
נמכרה ב 5000 ש"ח. חוק מרפי-שנה וחצי ניסיתי למכור וקיבלתי 3 טלפונים ועכשיו באו אלי קרוב ל5 אנשים ששמעו שמכרתי ואמרו שהיו קונים.
גם אצלי יש השחמה לחלונול ומדבקה על האחורי.
סוף סוף אחרי 6 שנים נהדרות מלאות קילומטרים וליטרים של דלק ועם אפס תקלות הצלחתי בנס למכור את הניסן מקסימה הישנה והחבוטה שלי והתחדשתי בסובארו b4 2007 עם 145000 ק"מ יפיפיה . בינתיים צריכת הדלק מפתיעה לטובה לעומת הניסן,הרכב הרבה יותר זריז חזק ומהיר אבל נוטה להרעיש במהירויות גבוהות ולהתרסק למהמורות וכבישים משובשים.
קבלו תמונה של הכלה ושל הישנה.