Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטודנט מחפש רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סטודנט ואני מחפש רכב לשנתיים שלוש, התקציב שלי בין 10 אלף שקל ל15 אלף שקל גג, אני מחפש רכב ידני שיהיה אמין בכביש ובתחזוקה יחסית לגילו, כמה שיותר מעט קילומטרז' אני נוסע לפחות 3 פעמים בשבוע מאריאל לחדרה/חיפה וחזור.

אשמח להמלצות.

בתודה רבה :)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

תבדוק את היונדאי גטס,נסה לחפש רמות איבזור GLS/GLI,בGLF הפופלרית יותר אין ABS ויש כרית אוויר אחת.

פונטו ספייס תהיה יותר חסכונית,ברמת איבזור SX יש 60 כ"ס וב ELX יש 80.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראיתי פורד אסקורט 1998-1997 ידנית עם 135 אלף קילומטר, מה אתם אומרים על האוטו הזה ? או פג'ו 306 עם הערך 210000 קילומטר גם כן ידנית ?

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

הייתי ממליץ להתמקד בפיאט פונטו, הצריכת דלק שלה היא מעולה והטיפולה בה זולים.

כללי אצבע לחיפוש:

1. עדיפות לרכב עם ספר טיפולים של לפחות 5 שנים אחורה - יכול לתת לך אינדיקציה על בלאי שחוזר על עצמו, ומה עתיד להיות מוחלף בקרוב.

2. שימוש בנוזל קירור יעודי ומקורי של פיאט ולא שום דבר אחר

3. כמה שפחות קמ כי עושה רושם שהנסועה שלך אמורה להיות גבוהה מה שיהיה בעוכרך לכשתרצה למכור בעוד שנתיים - 3 שלא תמצא את עצמך עם קמ אסטרונומי ורכב שאף אחד לא רוצה לקנות

בתקציב שלך תוכל למצוא רכב משנתון יחסית סביר, גם אם הרכב אמין הזמן עושה את שלו ורכב משנתון 97-95 זה כבר לא משנה איזה סמל יש בחזית אלא כיצד הוא תוחזק ובפיאט תוכל למצוא לך גם אחת משנתון גבוה בהרבה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...