Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס C קלאס חלקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי אם עבד לפני יומיים הוא אמר שאין לו יש למישהו שהוא מכיר רכב שלם ב3500 אם אני רוצה

אבל זה לא עוזר לי כי הוא לא מוכר חלקים

אצל דקר אין ובירושלים זה בעיה להביא את החלקים כי הם גדולים צריך רכב גדול מסחרי או משאית

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חיפשתי וחיפשתי ואני אובד עצות אין לאף אחד את הרכב הזה

עברתי הרבה פירוקיות ישמח אם מישהו יכול לעזור

junkyard.co.il תנסה פה...

פורסם

זה בעיה מכסה מנוע טמבון והגשר של מכסה מנוע וגשר של הטמבון בלתי אפשרי להוביל ברכב

חייב משאית ככה שרק מקומות בצפון יעזרו לי מרכז ודרום לא עוזר

פורסם

חשבי הרבה לפני שרשמתי את התגובה הבאה, כי בדרך כלל כשאני מרגיש כמו שאני מרגיש כלפי השרשור הזה אני פשוט נמנע מלהתערב, אבל מכוון שהשרשור מתמשך בסוג של אכלו-לי-שתו-לי - אני חייב להגיד, וחלילה מבלי לפגוע, שיש לי הרגשה שאתה קצת "מתפנק"...

אם אתה לא מצליח למצוא חלקים לרכב שלך, ובנוסף אין לך תקציב גבוה לעניין, ואנשים עושים מאמץ ומנסים לתת לך כיוון - אתה לא יכול להיות כזה בררן.

הציעו לך פה רכב שלם ב3500 ש"ח - האם נראה לך שתשיג את כל החלקים בפחות? לי לא נראה.

אני יודע על עצמי ועל המרצדס שלי שאם יש משהו שאני רוצה אותו, או במקרה שלך חייב אותו, אני אעשה הכל ע"מ להביא אותו ועשיתי את זה עם "מלאנתאלפים" חלקים כולל מנוע (מגרמניה) ומכסה מנוע.

אם במקרה מצאת מכסה מנוע או כל חלק שאתה כבר מחפש כמה שבועות, אז וואלה - תמצא דרך להוביל אותו גם מבאר שבע... יש חברות שילוח במדינה...זה לא שאנחנו חיים באוסטרליה - כולה 500 ק"מ מצד לצד.

עושה רושם שאתה מחפש מתחת לפנס.

בכל מקרה בהצלחה ושנה טובה.

אורן

פורסם

אורן צודק לחלוטין

עד כה נמנעתי מלכתוב את שכתב, והנה עשה עבורי את המלאכה.

לא נראה לי שיש פתרון אחר אלא להתאמץ קצת.

לא יהיה מישהו ברחוב שלך, שיש לו את כל החלקים המתאימים,

במצב חדש ובצבע שאתה רוצה,

ויביא לך אותם לאוטו, (וירכיב אותם היטב),

וכמובן, במחיר של 400 ש"ח סה"כ...

יש גבול!

כפי שכתבת בהודעתך הראשונה, הופנית לפורום אספנים, אבל לא לפורום מטומטמים. די.

שבת ושלום

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תנסה במוסך "הכוכב" בטירה . הוא מוסך מרצדס , אני לא יודע לגבי המחיר . אך ראיתי שיש לו מחוץ למוסך הרבה רכבי מרצדס לפירוק .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

בדקתי בגם במוסך הכוכב ואין להם את הדגם הזה

ודיברתי אם שי מחדון והוא אומר שהוא מתעסק רק באופנועים

והוא לא יודע על מה אני מדבר

• תוכן חדש...