Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזה חומר השתמשת למושבים ? מגיוורס APC?

אצלי בפולו המושבים זהים לפי מה שאני רואה,אומנם אין סימני מלח או סימנים אחרים אך המושב נראה דהוי מאוד,

אין לי מושג עם כך זה אמור להיות או שהמושב דהוי.

אני יעלה תמונה באור יום של מצב המושבים.

אכן , מגווירס APC

אצלך עם דהויים מלכלוך שנמצא על המושב שמכיל שומנים ואבק.

ניקוי עם APC ישפר משמעותית את המצב.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך שקניתי את הרכב הפגזתי את המושבים בבקבוק שלם של STP לריפוד,ניקה לי את הכתמים הכבדים אך לא החזיר את הצבע לחיים.

יש המלצה לחומר ספציפי חוץ מהמגיוורס?

אולי משהו ייעודי לריפוד?

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-Meguiar-s-All-Purpose-Cleaner-3-78L.html

זה ה-APC המדובר?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

כן זה הAPC המדובר.

לא יודע מה עשית עם הSTP

עם APC תעבוד כמו שציינתי בתהליך עבודה , במקום עם מכונה תעבור עם מברשת ידנית.

פורסם

לאיזה שימושים עוד אפשר להשתמש איתו?

אם הקנה גלון בשביל שאדע לאן לבזבז אותו:lol:

באזיה ריכוז להשתמש על המושבים?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אין שום סיכון לכוויות במושבים?

לתת לו כמה דקות לעבוד ואז לשפשף?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סחטיין, כל הכבוד.

הזנחה פושעת של המושבים, אני אישית פשוט לא נוסע לים עם הרכב או מכניס לתא הנוסעים כל דבר שעלול לגרום לי להצטער (כלומר אוכל שתיה וכו' )

נ.ב. השתמשתי לא פעם ב TOUGH STUFF של STP, גם עובד יפה מאוד בלי צורך בציוד מיוחד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחלה פרוייקט,עקבתי אחרי השרשור ואני מתכוון לעשות ניקויי לריפודים אצלי ברכב.

מכל מה שקראתי אני יצאתי מבולבל.

איזה חומר אני קונה מחיר שפויי,ושיעשה את העבודה בעזרת מברשת+מגבות מיקרו פייבר שכבר יש לי?

• תוכן חדש...