Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרבה בעקבות השרשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=494717&highlight=%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99

אבל עוד קודם..

כבר תקופה ארוכה שאני מרגיש שלא טוב לי במקום עבודתי.

מאחר וזה מגיע יחד עם לחצים כלכליים משמעותיים מהבית, אני מעדיף כרגע שלא לעזוב. יש לי משכנתא טריה, אישה שרק עכשיו התחילה לעבוד לאחר אבטלה, שלושה ילדים קטנים וכו'.

אני עובד חמש שנים במקום העבודה שלי, הארבע הראשונות היו בסימן עליה ובחמישית התחילה ירידה.

זה התחיל מתפקיד שקודמתי אליו ולא התאים לי, ולמרות שהיום מנסים לייצר לי עבודה אחרת, שיותר תתאים לי, אני לא מצליח למצוא בתוכי את הדרייב לעשות זאת.

מקום העבודה מוכן לתת לי את הזמן ואת המשימות שיותר יתאימו לי, אבל לי "לא בא" שום דבר.

עוד טיפה על עצמי - בן 31, התחתנתי בגיל 20, השתחררתי בגיל 22, אבא מגיל 22, עובד ברצף החל מיום לאחר השחרור. היום כבר 3 ילדים, עובד בתפקיד ניהולי בעמותה, מצב כלכלי מאוד לוחץ, ולא ברור בכלל שאוכל להשיג עבודה אחרת באותם תנאים. (רק לסבר את האוזן, זה תנאים של הצפון - יש לי רכב ומשכורת נטו של 6.5 ש"ח, קרן השתלמות וכו' - וזה נחשב אצלנו מאוד יפה)

אין לי שום תחביבים וגם לא כל כך חברי נפש, למרות שאני אדם מאוד חברותי

חשבתי שנכון עבורי יהיה לקחת חופש של שבוע, גם מהבית וגם מהעבודה ולנסות לשבת עם עצמי, לנקות את הראש ולהבין טוב יותר לאן הדברים הולכים.

סוכם - מייד אחרי החג, ימים א-ה אני יוצא לטיול, האישה תסתדר וכך גם העבודה.

נשאר להחליט - איפה.

הדרישות - רצוי מים, מקום מבודד אבל כדאי מאוד שיגיעו לשם אנשים כמוני - כאלו שישמחו גם לפתח שיחה, לא משנה אם ישראלים או תיירים, תמהונים או לא.

הציוד: רכב, אוהל וכו'.

אשמח מאוד לרעיונות למקומות מתאימים. האיזור שחשבתי עליו הוא ים המלח איפושהוא, אבל אני פתוח להצעות.

וגם אם יש למישהו דברים אחרים להוסיף - בשמחה.

תודה!

צביקי

פורסם

שלום צביקי ידידי,

לפני שיגיעו ההמלצות על מקומות גיאוגרפיים, רציתי רק לבוא ולחזק אותך.

בשנה האחרונה עברתי גם סוג של משבר כוללני וגם דיברתי עליו כאן בפתיחות

תחת הכותרת "גבינה שוויצרית". בערך אותו סגנון של משבר רבע החיים.

מאחל לך למצוא את הדרכים הטובות החוצה ולצאת משם מחושל יותר.

ערן.

Gn'f'R

פורסם

האיזור של ים המלח יכול להיות מצויין בהנחה ואתה רוצה שקט וקצת מים.

אופציה נוספת (בלי מים...)- איזור מכתש רמון, המון שקט, נוף פסטורלי ומספיק זמן לשבת עם עצמך.

מקום נוסף שעולה לי בראש זה פארק ספיר שסמוך לכביש הערבה אם כי לא סגור על כמה שקט יהיה שם.

בכל מקרה, שיהיה הרבה הצלחה חבר, מאחל לך לסיים את החופשה עם התובנות הנכונות ושרק יהיה טוב!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בוקר טוב וחג שמח.

קודם כל סחטיין על הפתיחות והאומץ לבצע מהלך שכזה, ועוד יותר סחטיין לאשתך, אל תיקח את זה כמובן מאליו שהאשה תומכת ככה ומאפשרת יציאה לחופשה לבד (למרות הסיטואציה שהצגת שכנראה אתה ממש חייב את השקט עם עצמך), תפרגן גם לה בהזדמנות ותחמיא לה על כך.

לגבי מקום, בצפון יש מקום שאני תמיד אוהב לחזור לשם, מתחת לגשר אריק , ישנו שטח לא מסודר שנושק לירדן, לא פעם ולא פעמיים עשינו שם קמפינג, אחריי החגים אני מניח שהוא יהיה שומם כמעט לחלוטין.

יותר לכיוון המרכז יש לך את חוף מכמורת, הכניסה עולה כסף (20 ש"ח עד כמה שאני זוכר), חוף מסודר עם מקלחות ושרותים , אבל לא עמוס בכלל, גם בתקופות החמות, אין לי ספק שתמצא שם את הפינה להתבודד עם עצמך.

במרכז אתה יכול ללכת לחוף פלמחים, גם שם הכניסה בתשלום סמלי, דומה לחוף מכמורת.

שיהיה בהצלחה חבר ושתפיק תועלת ותצא מחוזק מהנופש הפרטי.

פורסם

אין לי מושג בנושא ההתבודדות, אך בין השורות אני מצליח להבין שתשמח גם לחברה של אנשים בראש שלך, לצומת לב הממליצים.

בנושא אחר, תזכור שאם עובדים קשה ומתנהלים נכון הכל מסתדר, לפעמים החיים בירידה ולפעמים בעליה, בסוף מי שטורח בשישי אוכל בשבת.

בהצלחה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

.....

אין לי שום תחביבים וגם לא כל כך חברי נפש, למרות שאני אדם מאוד חברותי

.....

כדאי מאוד שיגיעו לשם אנשים כמוני - כאלו שישמחו גם לפתח שיחה, לא משנה אם ישראלים או תיירים, תמהונים או לא.

דבר ראשון אני רוצה לאחל לך חג שמח וכל טוב ! אני בטוח שבסופו של דברים יסתדרו ותרגיש טוב יותר. כמו שאמרו כבר, החיים מחולקים לתקופות, פעם אנחנו בעליה ופעם בירידה. כפי שהיה לך טוב בשנים הראשונות, כך יכולים הדברים פתאום להסתדר.

דבר שני, אני רוצה להתייחס למה שכתבת לגבי התחביבים והחברים. לדעתי, כאן מצוי הפתרון לחלק מההרגשה הכללית הלא טובה שלך. חשוב מאוד (לדעתי) שיהיה לך תחביב כלשהו, משהו שמעניין אותך ורק אותך, משהו שאתה יכול בסופ"ש או בכל זמן פנוי אחר להתעסק בו. תחביב כזה (או מספר תחביבים) יתן לך את הזמן שלך עם עצמך ללא צורך להתרחק ולהתבודד, ועצם העיסוק שלך בדברים שהם רק שלך יספק לך את ההרגשה הזו.

הנקודה השניה, החברים:

בסופו של דבר כאשר יש לנו ילדים ומשפחה משלנו, זה טבעי שאנחנו מתרחקים מיותר ויותר חברים - הרי לכל אחד יש את המשפחה שלו ומיליון עניינים לדאוג להם. אבל, האם אתה באמת לא יכול למצוא מישהו אחד (ובאמת שמספיק חבר אמיתי אחד) שאתה יכול להתקשר עליו, לדבר איתו, להפגש איתו לשעתיים לשתות משהו ? פגישה כזו יכולה לתת לך אנרגיה מספיקה לשבוע שלם, עצם ההיתנתקות והפגישה, לשמוע שגם למישהו אחר נמאס מהעבודה, לחלוק את הרגשות שלך עם מישהו שאכפת לו ממך.

עיסוק בתחביב מסוים יכול להוביל גם לחברים חדשים. הנה דוגמא אישית: העיסוק שלי במכוניות אספנות הוביל אותי למצוא חברים קרובים מאוד אפילו שהם מבוגרים ממני ביותר מעשור.

עצם העובדה שהזכרת את שני הנושאים הללו בכתיבתך מרמזים על כך שאולי כאן תוכל להביא לשיפור גדול בהרגשה שלך...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יש לי דירת חדר וחצי ריקה בבאר שבע אם זה מעניין אותך. הדירה פנויה מיום ראשון ועד סוף החודש.

אין ריהוט אבל יהיה אפשר לסדר לך מזרן לישון עליו. יש מזגן, מקרר, ספה ואינטרנט אלחוטי. השכנות המשועממות בבלוקים ממול רק מחפשות אנשים מעניינים לדבר איתם :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקהפיק - אני חושב שקולות הירי והנפץ הרגילים יפריעו לו להתרכז. (או להירדם).

אני בעד המקום מתחת לגשר אריק. מקום סבבה, ועוברים בו מטיילים.

עוד מקום שאפשר להתנחל בו בכיף זה פארק ירדן. כניסה בתשלום אבל יש שירותים, מים זורמים, מים להשתכשך בהם, צל ויתושים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני דווקא חושב שההתבודדות הזו יכולה להגביר את הדכאון.

מה יעזור לו להיתקע באיזה חור ? זה לא שהוא פתאום ימצא עוד אנשים לדבר איתם, מקסימום יתפוס איזה זוג במצב אינטימי.

לדעתי כדאי לך לעשות טיול רציני, כזה שיעסיק אותך גם ושלא רק תשב לבד עם המחשבות של עצמך...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מה עם הכינרת או אפילו אילת?

יש מקומות לאוהלים ואנשים יש שם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כל הכבוד על הפתיחות.

נשמע לי שבבית הכל על מי מנוחות, והלחץ שאתה רוצה להתנתק ממנו הוא מהעבודה.

קח בפרופורציות.

יש לך אוטו? אוהל? קצת כסף?

אל תסע למקום אחד.

סע לאילת הלוך ושוב.

בדרך הלוך (3 ימים) תשן כל לילה במקום אחר.

תגיע לאילת. עוד לילה.

ואז חזרה.

תטייל, תישן, תהיה בחוף, יום בתל אביב, תהיה עסוק, דבר עם אנשים בדרך, קח טרמפיסטים.

אל תהיה קבור במקום אחד מבודד. בענין הזה אני מסכים עם alon a.

תבלה וחג שמח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

באתי לכתוב בדיוק את מה שרז כתב. אתה צריך Roadtrip בראש פתוח, להגדיר נקודת סיום ליום ולדעת שלא בטוח שתעמוד בה וזה הכי בסדר. להיסחף לרוחב. לדבר עם אנשים, ולהקשיב להם.

כמו שאמר החתול לאליס, כששאלה אותו בצומת באיזה דרך היא אמורה ללכת:

-זה תלוי מאוד לאן את רוצה להגיע

-אבל אני לא יודעת לאן אני רוצה להגיע

-אז לא משנה באיזו דרך תבחרי

-אבל אני רוצה לדעת שהדרך כן תוביל אותי לאנשהו

-תלכי מספיק רחוק, תגיעי

אני גם יכול להציע לך את שיטת זן לניווט עפ"י דגלאס אדמס:

כשאתה לא מכיר את הדרך, תבחר מישהו שנראה לך שיודע לאן הוא נוסע ותעקוב אחריו. מובטח לך שתגיע למחוז חפצך, או למקום אחר לא פחות מוצלח.

השתמשתי בשתי הגישות האלה ברצינות גמורה בטיולי בעולם, ומעולם לא התאכזבתי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...