Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטרף לתמיכה בסוג של טיול ברכב בכבישי ישראל. תכלול כמובן הרבה עצירות במקומות מעניינים.

במידה ואתה מעדיף לשהות במקום אחד, אני שיש לי מקום מושלם בים המלח בשבילך.

מתחת למצוק דרגות יש מחסום צבאי, אם אתה מחנה ליד המחסום (יש חנייה דיי מסודרת) ויורד למטה אתה מגיע לחוף יפיפה, שצמודה אליו נביעה של מים מליחים (טיפה מלוחים) שאפשר לשטוף בהם את המלח אתרי הטבילה בים, וגם סתם כיף לרבוץ בהם. כשאני הייתי שם הייתה אווירה קצת היפית, באמצע השבוע בטח יהיה יותר ריק.

ככול שאתה מתמקם בקרבת הנביעה כך תפגוש יותר אנשים, ככה שיש לך גם אפשרות להתבודד.

כמובן שהמקום לא מוסדר, אין שירותים וכו... אבל אני אישית מעדיף מקומות כאלה.

פורסם

קודם כל- המון תודה לכולם. אני חושב שאולי הפורום הוירטואלי הזה ממלא במידת מה את הצורך בחברים...

אני מקבל לחלוטין את ההערות בדבר לא להתמקם דווקא במקום אחד. רעיון יפה.

אלון, תודה על שימת הלב לנושא התחביבים והחברים. אכן ברור לי שאני צריך גם להתמקד בכך, העניין שלמרות שאני מרגיש את הצורך אני לא מצליח להניע את עצמי לכך, וגם לזה אני תולה תקוות בטיול.

יורי, אנלוגי, רז- אני לוקח אלי את הרעיונות, וננסה לייצר מהם משהו.

נראה לי שאני קצת מנסה לשחזר את חווית סיני שלי מלפני הצבא :)

תודה לכולם, אשמח לעוד

פורסם

חשבת על אופנוע? התרופה למשברים גבריים מאז 1920. יכול מאוד לסייע ביציקת תוכן לטיולים, ומהווה כרטיס כניסה למגוון חבורות.

אפשר ואפילו רצוי לשקול אופנוע שטח, שם הסכנות פחותות בהרבה והתענוג לא מצריך מהירויות או כבישים מיוחדים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

זה רעיון מעולה אנלוגי.

כך גם תכיר חברים חדשים דרך התחום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עשיתי בעבר משהו דומה.

זה היה קשור לבחורה גרמנייה שהתאהבתי בה מעל לראש אבל היא הייתה בסוג של משבר משל עצמה (נזרקה שבועיים לפני חתונה).

היה לי נורא קשה באותו שבוע שהיא סיימה איתי את הקשר וטסה לדובאי אז ארזתי אוהל, וירדתי לאילת עם המיאטה שלי (שהייתה לפני שיפוץ באותה תקופה). זה היה בחודש מרץ, היה יחסית נעים. מיקמתי את האוהל בחוף אלמוג ולא זזתי משם מ"מ.

כביש 90, קרוב לים המלח

unci.jpg

אחרי שהתמקמתי בחוף

25oc.jpg

קצת אוכל שקניתי בכניסה לאילת.

padk.jpg

כמה כיף לישון ליד ים.

7wfz.jpg

המיאטה והאוהל באור יום

dns0.JPG

בדרך חזרה צילמתי קצת נופים.

5ztm.jpg

בקיצור, זו הייתה חוויה שאתה חייב אותה לעצמך.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
יש לי דירת חדר וחצי ריקה בבאר שבע אם זה מעניין אותך. הדירה פנויה מיום ראשון ועד סוף החודש.

אין ריהוט אבל יהיה אפשר לסדר לך מזרן לישון עליו. יש מזגן, מקרר, ספה ואינטרנט אלחוטי. השכנות המשועממות בבלוקים ממול רק מחפשות אנשים מעניינים לדבר איתם :lol:

כל הכבוד !!!

פורסם

הבעיה היא שזה (אופנוע - יש פה מגיבים מאוד זריזים) לא נכנס כלל בתקציב המצוצמם שעומד לרשותו, לדעתי.

מצטרף להמלצה על טיול נודד.

אם אתה בדרך לדרום, חניון בארות (מצפה רמון) הוא מקום מעולה לעצירה. לא מעט אנשים באים לשם אך תמיד אפשר ללכת 50 מטר מאחורי גבעה ולבהות בכוכבים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מבחינה מקצועית אני במקום שלך ואף גרוע מכך.

מבחינה אישית אני לא נשוי ואין לי ילדים אך לחבר במצב דומה אמרתי דבר מאוד פשוט-קח חופשה קצרה,תתנתק וגם אם תגדיל את המינוס בכמה אלפים בודדים ביותר של ש"ח אבל,(אשתו אינה עובדת היא אמורה ללדת ילד רביעי) בשום אופן אל תעזוב את העבודה כי אתה תמוטט את כל הבית ומשם עלול להיווצר מצב של אין דרך חזרה.

חופשה טובה יכולה להיות באיזור טבריה,הקרובה אליך+שילוב של חמת גדר והתנינים (שיכולים אולי מעט להרגיע את העניינים) או באילת.

הבעיה עם אילת היא שרוב אלו שנסעו לא ממש רצו לחזור מרוב שהיה להם טוב מידי וזו הסיבה שהעדפתי דווקא את הצפון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, הבטחתי לעדכן...

יצאתי ביום א שעבר, התחנה הראשונה היתה ים המלח ליד מחסום דרגות

הייתי שם לילה עם איזה זוג תיירים היה נחמד אבל הריחוק מהרכב והתנאים הפיזיים לא התאימו לי, אז חתכתי לחוף באילת.

הסיכום שלי:

א. ספא דגים זה מיותר.

ב. אין על ים סוף.

ג. אני חייב ללמוד לפרגן לעצמי ולהשקיע בעצמי. כל הבעיות נובעות משם. לא מצאתי טעם בלעזוב את העבודה, אלא למצוא את הדרך שלי להתחדש בתוכה.

אה, ועכשיו נזכרתי מה זה מגה שביזות יום א

ד. לפרגן לעצמי =

א. סוג של טיפול/ קואוצינג.

ב. להתחיל לפתח חברים. ״בן אדם לשתות איתו , להעביר איתו את הלילה״

ג. תחביבים.

אלפי תודות לכל מי שסייע לי בשרשור, עזרתם המון והעבודה האמיתית מתחילה עכשיו

פורסם

כיף לשמוע.

היזהר מקואוצ׳רים שרלטנים.

תקדיש לעצמך חמשה-שה דקות בגיבוב ביום. זה תחביב טוב להתחיל בו. רק אל תיפול פנימה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צביקי היקר,

חודש טוב, שבוע טוב חבר.

כל הכבוד לך!

אני שמח לקרוא שעשית מעשה.

שתדע לך שצריך המון כוחות בשביל לעשות דבר כזה.

יש אנשים שאומרים שלא טוב להם בחיים, הם מודעים לזה, הם כותבים על זה, הם מדברים על זה, אבל לא עושים דבר.

לפעמים לא באשמתם.

כי לא כל אחד יכול לעזוב את הבית, את המשפחה, את האישה את הילדים. את העבודה כמובן.

אני בטוח שהחופשה הקטנה שלקחת לעצמך עשתה לך רק טוב.

רואים שחזרת עם תובנות מעולות. עכשיו רק נשאר לך ליישמן.

זה באמת חשוב להשקיע בתחביבים, בחברים.

להשקיע בתחביב זה שיהיה לך מה לעשות בחיים מלבד העבודה, המשפחה, חיי היום יום ושגרת החיים.

לפעמים לאנשים לא נישאר זמן לעצמם. כל הכבוד לאנשים שאכפת להם מהאחר, מהמשפחה, מהאישה, מהילדים.

אבל לפעמים צריך גם להשקיע בעצמך. לא להזניח את עצמך. זה חשוב מאוד.

שיהיו לך הכוחות להמשיך לעשות מה שאתה עושה עבור יקירך.

אני מאחל לך שתמצא את התחביבים שאתה תאהב לעסוק בהם, מאחל לך שתהיה מוקף בהמון חברים, אנשים טובים.

אל תפסיק לפרגן לעצמך כמו שכתבת. מגיע לך חבר.

אני מאמין בך. דרך צלחה צביקי.

פורסם

בן אדם לשתות איתו זה לא בדיוק חבר, זה פרטנר לשתיה. מכאן עד חבר יש מרחק שנות אור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...