Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו ואם הבן אדם אומר שרכב לשווקים מתפתחים מרגיש יותר איכותי, אז מצב של איביזה וליאון לא כל כך טוב. :lol:

אגב המחירון של טולדו 118K, אז 109 על הכביש זה מבצע או משהו?

109K זה "עלק מבצע", בערך כמו שיש להם "מבצע" על האיביזה ועוד "מבצע" על כל מה שזז.

בכלל, בכל סוכנות רכב שהייתי בה לכולם יש "מבצע" (חוץ מפיאסטה ששם המחיר באמת אטרקטיבי).

אני מבין את ההגיון הנבוב מאחורי ההתנהלות הזו (הנחות לליסינג תוך שמירה על ערך הצי וערך הגרט) אך בסופו של יום הם גרמו לזה שאגרת הרישוי של האיביזה והמזדה-2 גבוהה יותר ב-300 ש"ח מאשר פיאסטה..

לגבי שווקים מתפתחים, ההגדרות האלו מעניינות לי את התחת.

אני ממליץ לשבת ברכב ולהתרשם איזה רכב מרגיש איכותי יותר ולא ללכת שולל אחרי הגדרות חסרות תוכן.\

הרכב מגיע אם אותו המנוע, גיר, מתלים, שלדה, אביזרים, ריפוד.. של "שווקים מתקדמים", אז איפה כאן ההבדל?

לגבי פוזה, אה לא משהו, סה"כ מדובר על לאון איזה פוזה כבר יכול להיות לה?!

היא נראית דומה מאוד לאיביזה רק בגדול יותר, פוזה בערך כמו לפוקוס 5 דלתות.

אם כבר אז לטולדו יש יותר נוכחות ולפחות באולם התצוגה היא נראית מרשימה.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא לי לבלות בשבוע שעבר יום שלם עם הטולדו החדשה.

האבזור מספק, המזגן מעולה, הביצועים מעולים, ותא המטען מעולה. מצד שני ה-DSG כהרגלו הססן בתחילת נסיעה, הדיפונים פלסטיקיים וזולים למגע, ואין יציאת מיזוג לאחור. בגדול מדובר על חבילה מעולה ביחס למחיר (110K על הכביש).

פורסם
סחירות של סיאט לאחר הקניה שווה בערך כמו מילה של אובמה

לפי מה קבעת את זה?

כשקנינו איביזה sc 1.4 ידני בשנת 2010 הפחידו אותנו שניתקע איתה לכל החיים,

כי זה גם סיאט גם 3 דלתות וגם ידני (כלומר כל ה"צרות" שיכולות להיות).

זה היה במבצע הראשון, שהיה עליו שרשור ארוך פה בפורום למי שזוכר, ולפני שסיאט חזרו למיינסטרים.

לקחתי את זה בחשבון והחלטתי לקנות בכל זאת לאור המחיר הייחודי בזמנו.

ככל שעבר הזמן החששות רק גברו, שאר החברות גם יצאו עם דגמים ידניים מוזלים,

וסיאט בעצמם יצאו עם איביזה 4 דלתות, אמנם ללא האבזור של דגם ה-sc, אבל במחיר נמוך משמעותית של בערך 70k.

גם פה בפורום הדעה הרווחת הייתה שיהיה קשה מאוד למכור, כי ניתן לקנות את ״אותו אוטו״ רק חדש אז למה שמישהו ישלם על משומש.

לפני חודש פירסמנו מודעה, במחשבה שייקח הרבה זמן למכור.

בשורה התחתונה, הרכב שימש את אשתי למעלה מ3 שנים ללא שום תקלה, ונמכר אחרי יומיים במחירון (לא משוקלל אבל מראש לא ניסיתי). אני מודה שהרכב היה שמור בצורה יוצאת דופן ועם מעט קילומטרים, אבל עדיין כל סיפורי הזוועות בקשר למכירה לא התממשו.

פורסם

הערב נזדמן לי לנהוג את לאון 1.2 החדשה, 5 דלתות ברמת גימור 'סטייל' ועם תיבת DSG, תודות לחבר מהברנז'ה.

אודה ואתודה כי כבר כשראיתי לראשונה את הלאון החדשה בתערוכת פאריז דאשתקד, התאכזבתי מאד ממה שנראה כלא יותר מאיביזה מוגדלת עם אחוריים מעט יותר סקסיים. הערב, הרושם הזה לא השתנה - והזכיר לי יותר מדי את האיביזה האפורה שלנו, המשמשת את רעייתי.

אני לא סגור לגבי עיצוב הפנים ותחושת האיכות שלו. מחד, דשבורד מוטה נהג זה נחמד וטוב, עם פתחי איורור שימושיים וגבוהים ושעונים מעוצבים. החלק העליון של הדש מרגיש איכותי וסולידי, גם אם לא ברמת פולקסווגן או אודי. החלק התחתון, לעומתו, מרגיש זול ומשמים ובכלל, התחושה בתא הנוסעים קלאוסטרופובית משהו; פחות מוארת ואורירית מגולף 7. הישיבה מלפנים נוחה ותנוחת הנהיגה קלה לכוונון אופטימלי. מאחור המצב פחות זוהר, עם מושב שקצת הזכיר ספסל ומרווח ממוצע למדי; טוב יותר מפוקוס הצ'באק חדשה, אך לא בהרבה. לתא המטען נפח די גדול, אך שפת הטעינה די גבוהה ביחס לרצפתו.

על הכביש, מפתיעה הלאון עם נוחות נסיעה טובה ושקטה, על אף המתלה האחורי הפשוט. לא רק זאת, היא אינה נופלת מגולף 1.2, לה צמיגים צנועים יותר - ואולי אף עולה עליה במעט. עם זאת, מי שציפה לקצת 'אוטו-אמוסיון', יקבל אותו ברשימת האיבזור או במדבקה, אך לא מאחורי ההגה, לפחות בגרסה זו. על אף קילומטראז' בתולי למדי של מכונית המבחן, ניתן היה להתרשם מזינוק מהוסס מהמקום, מהוסס יותר מהגולף דנן או מאוקטביה 1.2 ותיקה מהדור הקודם. עם כל הכבוד לנתוני היצרן, תחושות הן דבר שאינו ניתן לכימות - ועל אף שלאחר המטרים הראשונים התאוצה משביעת רצון והסחיבה עדיפה מזו של משפחתומטית 1.6 מצויה, הזינוק הזה מרגיז. גם ההגה קל מדי ונופל לטעמי באיכותו ובדיוקו מהגה הגולף החדשה, אותה כזכור לכם לא אהבתי במיוחד. הלאון צייתנית, משנה כיוון בקלילות ואוחזת היטב, עם פחות זוית גלגול לעומת האיביזה. עם זאת, ספורטיבית או מהנה במיוחד היא לא.

כאמור, זו היתה התרשמות קצרה, אך היא הותירה אותי עם תחושת החמצה; המכונית לא עוררה בי טיפת עניין או חשק - ובמחירה הנוכחי, על אף יתרון האיבזור והמחיר על פני הגולף המקבילה, קשה לי לראות אותה מפתה לקוחות גולף פוטנציאליים(ואני, אגב, ממש לא אחד מהם...). בסה"כ מכונית טובה - ועדיפה על הלאון הקודמת, אותה ממש לא אהבתי - אך אין באמתחתה כל בשורה, בדיוק כפי שהאדונים מוולפסבורג היו רוצים :oops:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
109K

לגבי שווקים מתפתחים, ההגדרות האלו מעניינות לי את התחת.

אני ממליץ לשבת ברכב ולהתרשם איזה רכב מרגיש איכותי יותר ולא ללכת שולל אחרי הגדרות חסרות תוכן.\

הרכב מגיע אם אותו המנוע, גיר, מתלים, שלדה, אביזרים, ריפוד.. של "שווקים מתקדמים", אז איפה כאן ההבדל?

לא, לא, לא, לא וגם לא, וזה גם מרגיש כמו לא.

פורסם

אני יכול לומר לכל המלעיזים למיניהם אתם "בכיתם" על הגולף שהגיעה מופשטת מאבזור, בלי גאנטים ובלי סאן רוף ובלי עוד כמה דברים עכשיו שהביאו את הלאון עם שפע אבזור ובדגש על מקורי שלא כמו בגולף "מבצע השקה: סאן- רוף וגאנטים מתנה" שהם בהתקנה מקומית לא תודה. מי שירצה את חבילת הFR יקבל את הלדים בפנסים מקדימה ומאחורה, וגם גאנט 18" מתנה בלי תוספת תשלום ולגבי המחיר? לפחות יש תמורה בעדה אם זה בנפח מנוע או באבזור.

סיאט 3.jpg

סיאט 4.jpg

סיאט 5.jpg

סיאט 6.jpg

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

מסכים עם התגובות הקודמות. החבילה החסרה היא 1.4 אוטומט ...

מקווה שהיא תגיע מהר ועם אבזור נדיב יכולה להיות להיט . ללא ספק האוטו הבא שלי .

עריכה ; אגב יש סוף סוף צבע לבן נבאדה ( פנינה ) ....

אוטו-מאניה :-)

פורסם

1.4 ליטר FR ידני 3 דלתות - 128,400 זו הגרסא המשתלמת ביותר כרגע.

שום משפחתית במחיר הזה תתן לכם מושבי אלקנטרה ,גג פנורמי , תוארת לד מלאה , מסך מגע ,ספי דלת , תאורה לרגליים , ועוד ג'אג'טים.

אפשר לומר WOW על התמורה האדירה למחיר.

פורסם
תנסה למכור ליאון משומשת 2010-2012,נראה כמה זמן או כסף תבזבז.

מה הבעיה למכור רכב כזה? אין לו ביקוש? המחיר שלו כמשומש גבוהה יחסית לרכבים אחרים?

הטענה שלך מנסיון או מתוך כמה תגובות חסרות תוכן שקראת בפורומים ממתנגדי ה-VAGיות?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
תנסה למכור ליאון משומשת 2010-2012,נראה כמה זמן או כסף תבזבז.

כן הא ? כשאני חיפשתי את הלאון שלי , ה1.8TSI DSG הם נמכרו כמו לחמניות חמות בלוח יד2 , 4 אנשים שהגעתי לראות את הרכב ,אחרי כמה ימים אמרו לי שכבר נמכר.

את החמישית כבר השכלתי לעשות זכרון דברים ולתת מקדמה.

פורסם
הכל מופיע בכתבה...

אם כבר רשמת את זה, לא תוסיף לי את המחירים בעוד חצי שורה? או שזה סתם היה כדי להתפלצף?

תודה על כלום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...