Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם כאלה שגם עובדות לא מבלבלות אותם אבל זה מה יש מהצד שלנו. לעניננו, על מנת למנוע אי נעימות כתוצאה מתלונת שווא הייתי מקדים את הפנייה ליבואן בבדיקת מומחה או שניים לזגגות רכב כדי לקבל חוות דעת. קביעת המומחים שאכן מדובר בליקוי ולא בפגיעה חיצונית תאפשר העלאת התלונה המפורטת בפני יבואן יונדאי. כמובן הכל אמור להתנהל בכתב ובצורה מכובדת גם אם מתחילים ל"הריח" את המוקשים ליד הרגליים. לדעתי, נדירות המקרה ומצד שני עלות החלפה שמשה די זניחה מבחינת היבואן, אלה יביאו לפתרון המקווה שאורן1 מצפה לו. זה הניחוש הראשון שלי השנה ומקווה שלא אתבדה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מניסיון קודם הבנתי משמאי רכב שלרכב חדש (עד שנתיים על הכביש) חובה להשתמש בחלפים מקוריים חדשים. התעקש על כך ואם זה לא עוזר במקומך הייתי מנסה לברר לעומק עם שמאי גם אם זה אומר לחכות קצת עם התיקון.

פורסם
מניסיון קודם הבנתי משמאי רכב שלרכב חדש (עד שנתיים על הכביש) חובה להשתמש בחלפים מקוריים חדשים. התעקש על כך ואם זה לא עוזר במקומך הייתי מנסה לברר לעומק עם שמאי גם אם זה אומר לחכות קצת עם התיקון.

לדעתי , עדיין ה-REPAIR היא אופציה עדיפה בהרבה . ולא בגלל המחיר . החלפת שמשה גורמת {אך לא תמיד} לירידת ערך , נזילות מים בתוך הרכב ועוד צרות אחרות . צריך להמנע מזה ככל האפשר .

השיטה הוכיחה את עצמה ומעולם לא קרה שהשמשה התפוצצה באותו מקום שוב . {גם מניסיון }

פורסם

גם אם זו הייתה פרארי והייתה עפה אבן, היה נוצר סדק.

אם זו הייתה פרארי היא הייתה מושבתת :lol:.

לפותח האשכול

אני ממליץ לבדוק האם ניתן לתקן את הסדק ולהתייעץ אם אפשר לחיות איתו בלי להסתכן בשבירה מוחלטת.

החלפת השמשה כמוצא אחרון בדיוק מהסיבות שקודמי פירט. ובמידה והוחלט להחליפה לחדשה - במקורית בלבד!

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

היי.

ראשית תודה על כל התגובות! אני מצרף תמונות של השבר.

לגבי פגם בייצור: צרפתי לינקים לבעיות שהיו בחו"ל. כמהנדס (לא מכונות) קשה לי להאמין שאמצא מומחה שיצליח להוכיח פגם בייצור – ושגם יעמוד בבית משפט.

אני נוסע על רכבים כ 15 שנה (הרוב יונדאי, גם רנו ושברולט) – ועם כל ההסברים – התחושה שלי רעה מאד שהרכב נדפק פחות מחדשיים על הכביש. קראתי דברים לא טובים על איכות העבודה של המקומות שהביטוח ישלח אותי – אני מקווה מאד שתהיה עבודה טובה.

Zoom in 1.jpg

Zoom in 2.jpg

Zoom out.jpg

פורסם

אני לא מבין את התחושה שלך, זה ברור לחלוטין לדעתי לפחות, שפגע אבן/משהו בשמשה.

ההרגשה של נזק לרכב חדש מובנת לחלוטין, אבל הדבר ממש אינו נראה כפגם בייצור, אלא בבירור כפגיעה חיצונית.

פורסם

לפי התמונה זה נזק שמישהו גרם לך,ביש מזל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כל כך הרבה אותיות ועצות כנות נכתבו באשכול והנה עולות התמונות וההתרשמות המפתיעה מבחינתי היא שמדובר כאן על מהומה על מאומה. לדעתי מאד מאד חשוב ובעיקר בתלונות מסוג זה, שיצרפו תמונות ואולי נוכל לסנן ולחסוך ירידות על ספקים, נותני שרות וכמובן על יבואני רכב ונציגיהם במוסכים המורשים. האמת מרגיש לא טוב עם האשכול הזה, בקיצור ובהזדמנות חגיגית זו מאחל לכולנו שנה טובה בטוחה ורגועה

פורסם

היי

לגבי התמונות: הלבן זה לא חומר (אחרת הייתי מבין שזה שרידי אבן) אלא אור...

שימו לב שגם השוליים מאירים.

משהוא מכיר מומחים בשמשות?

פורסם

אורן, אני באמת ובתמים אומר לך, שלפי התמונות שלך, מדובר בפגיעה חיצונית, אני בכלל לא מתייחס ללבן שאתה טוען שזה אור, שים לב לבור שנוצר מהפגיעה, ישנו בור קטן במקום בפגיעה.

סדק מפגם בייצור לא היה ניראה ככה, ראיתי כמה פעמים בחיי שמשות שנפגעו מאבנים, ולדעתי ולפי התמונות שהעלאת פה זו פגיעה מאבן/משהו אחר שפגע חיצונית בשמשה

פורסם

תמונה שווה אלף בירבורים. זה לא נראה פגם בייצור אלא פגיעה מכנית בשמשה.

בדוק אצל מומחים האם ניתן לתקן את הפגיעה ללא החלפת שמשה.

אינני מכיר את בעליהעסק או את תהליך התיקון אבל ראיתי אתר של מתקני חלונות - ברוך ובניו

פורסם
היי

לגבי התמונות: הלבן זה לא חומר (אחרת הייתי מבין שזה שרידי אבן) אלא אור...

שימו לב שגם השוליים מאירים.

משהוא מכיר מומחים בשמשות?

עכשיו בוודאות זו אבן . תאמין לי מניסיון הפכתי אני חושב למומחה בנושא הזה . לך תעשה REPAIR . הם אפילו לא מפרקים את חלון .

אחרי 20 דקות אתה יוצא משם ואתה לא יודע אפילו איפה זה היה . אל תיגש ליבואן . הוא יחליף לך שמשה ואחר כך יהיו צרות אחרות

רוב הזגגים ימליצו לך על החלפת השמשה כי ככה כולם מרוויחים על חשבונך . אל תסכים . תתעקש על ה-REPAIR . תחפש בGOOGLE . כמעט בכל עיר יש אחד כזה . השיטה הזו נבחנה עם לחץ על השמשה לאחר התיקון , כדי לבדוק את עמידותה והשמשה לבסוף התנפצה דווקא במקומות אחרים ולא איפה שהיה התיקון . לך על זה .

• תוכן חדש...