Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי יונדאי I30CW שנת 2010 ודולקת לי נורה "ODO" ובכל פעם הרכב מגיע למהירות מעבר ל 50-60 קמ"ש המנוע צורח..

לא מצאתי את הכפתור להפעיל את ה OD.

בבקשה עזרה :)

תודה

פורסם

הנחה שלי - כיתוב ODO פירושו odometer כלומר מד מרחק והוא מופיע קובוע בתצוגת מד מרחק, בלי שום קשר לגיר.

הנחה שניה - אין באוטו הזה כפתור ביטול overdrive, לביוטול יש להסיט את הידית למצב 3.

מה פירוש "המנוע צורח"?

מה המהירות ביחס לסל"ד (טורים)?

פורסם

סביבות 80 קמ"ש עם סל"ד של 2000 (המד על 2)

שומעים את המנוע ממש מתאמץ והאוטו לא ממש מצליח לצבור מהירות

פורסם

בוא ננסה עוד פעם- אם יש לך בידית הילוכים מצב 3, אז לא אמור להיות לחצן.

סל"ד ביחס למהירות נראה תקין להילוך 4, ולדעתי הבעיה לא בגיר, או שאין בעיה בכלל.

פורסם

לא יודע איזה שנה הרכב אבל,אם אנחנו מדברים על הרכבים עם הצורה הישנה עד 2012-אין לחצן כזה בתיבת ההילוכים או שכמעט שנתיים לא ראיתי אותו ... :oops:.

בדוק,באיזה הילוך התיבה נמצאת-יכול להיות שהיא משולבת ל-3 במקום ל-D,שהוא בעצם ההילוך שצריך לנהוג בו למעט ירידות חזקות בהן צריך להוריד הילוך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כבר התעייפתי לבקש...

תקרא את השאלה לפני שאתה כותב. בבקשה.

כתוב איזה שנה הרכב: 2010.

כתוב שהוא ב 80 קמ"ש ב 2000 סל"ד, לאיזה הילוך זה מתאים?

שלישי או רביעי?

פורסם

בוקי,אתה יכול לעלות עלייה קשה מאוד עם הרכב הזה גם בהילוך 3 אבל לא ב-2,000 סל"ד במהירות 80 קמ"ש.

התיאור מתאים לכך,שהרכב משולב להילוך 4 (D) ולדעתי,הכל בסדר ואין שום תקלה בעניין הזה,אלא אם יש מנורת קסם אחרת שדולקת בלוח השעונים ופותח הנושא לא מפרש אותה נכון/לא מתאר לנו נכון.

אם פותח הנושא יצרף צילום של המנורה יהיה אפשר לענות בקלות,ע"י פתיחת ספר הרכב במיידי ובמקום מה בדיוק הבעיה/לפחות מה הכיוון.

80 קמ"ש ב 2000 סל"ד זה מתאים לרכב הזה (מניסיון כבר 21 חודשים).

ב-90 קמ"ש אתה כבר ב-2500 סל"ד,ב100 על 2800-3,000 סל"ד.

ההילוך הרביעי פשוט ארוך לעומת שאר ההילוכים הקצרים יחסית,שמורגשים פחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...