Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודש אתחיל את לימודיי במכללה בראשון לציון, כרגע אני גר באיזור השרון ולכן אצטרך אוטו.

הנסיעות שלי יהיו נסיעות של כ80 ק"מ, 3-4 פעמים בשבוע, כנראה בשעות הפקקים(07:00 ו-16:00).

התקציב שלי הוא עד 70K וכרגע אני מתלבט בין פיאט 500 2010-2011 1.2\1.4 עם גיר רובוטי או ניסאן אקו-מיקרה 2011 עם גיר אוטומטי. הרכב חייב להיות עם גיר אוטומטי\רובוטי.

ממחקר שעשיתי באינטרנט, הבנתי ששתי הקטנות חסכוניות בדלק(חשוב לי מאד) ויחסית אמינות.

הפיאט קורצת לי יותר בגלל העיצוב.

רציתי לקבל קצת יותר מידע ספציפי לגבי שני הרכבים והאם יש עדיפות בין מנוע 1.2 או 1.4 בפיאטים?

אולי בכלל עדיף לבדוק אופציות אחרות?

פורסם

הפיאט זאת בחירה טובה אם אתה אוהב להסתכל בקנקן ולא במה שיש בו. יש לה עיצוב מדליק ונוכחות על הכביש אבל הגיר הרובוטי שלה לא מוצלח, לא מבחינת אמינות לאורך זמן ולא מבחינת נוחות נסיעה.

המיקרה היא בחירה טובה אם אתה מסתכל בתוך הקנקן. זה נכון שהיא לא יפה (אפילו די מכוערת) וגם לא ממש איכותית, אבל היא אמינה מאוד, חסכונית מאוד, זולה לאחזקה ובעיקר שימושית הרבה יותר מה-500 (יש לה שתי דלתות נוספות ותא מטען גדול יותר).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הפיאט זאת בחירה טובה אבל הגיר הרובוטי שלה לא מוצלח, לא מבחינת אמינות לאורך זמן ולא מבחינת נוחות נסיעה.

אני נוטה להסכים שהגיר הרובוטי של ה-500 כמו רוב או כל הרובוטים החד מצמדיים לא הכי הכי מבחינת נוחות הנסיעה או נכון יותר מבחינת נוחות הנהיגה.

אבל על סמך מה אתה אומר שיש בעיית אמינות? האם ידועה איזו שהיא בעיה ממשית מוכרת בגירים של פיאט?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תריץ חיפוש בפורום הטכני. יש המון שרשורים על תקלות ברובוט של פיאט פונטו ספייס רובוטית ופיאט פנדה רובוטיות שעברו קילומטראז' של 100-150 אלף קילומטרים. זה לא משהו שאתה רואה הרבה בפונטו ספייס האוטומטית הרציפה ולא משהו שאתה מצפה לראות ביפאנית עם גיר אוטומטי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היום ביצעתי נסיעת מבחן קצרה על ניסאן אקו מיקרה וגם על פיאט 500 1.2 ליטר. הנסיעה בניסאן טובה יותר, כנראה בגלל הגיר שהוא לא רובוטי ולא קופץ. הפיאט מעט קופצנית, אך אני מאמין שאפשר ללמוד את הגיר ולהתרגל אליו.

האמת היא, שבכל פעם שאני רואה פיאט מבחוץ ומבפנים, היא מעלה לי חיוך.

איזה מבין המנועים של הפיאט עדיף? ולמה?

תודה רבה על חוות הדעת הקודמות.

פורסם

בתקציב הזה הייתי בודק גם אקו מיקרה חדשה 0 קמ מליסינג קצת תחרוג.

או מיצובישי ספייס סטאר שחסכונית וזריזה יותר אבל מזכיר את המיקרה ולא תחרוג מהתקציב.

הפיאט בהחלט משובבת אצלי היא נפלה בפרמטר הפרקטיות - בגאז'

פורסם

ישנם מבצעים אטרקטיביים על מיקרה יד-1 0 ק''מ באזור ה80 אל''ש, אני מאמין שניתן למצוא משומשת בת שנתיים מהדור החדש בתקציב שלך.

אני פחות אוהב את הרכב בדור החדש בו הפלוס היחידי הוא צ.דלק ובכל שאר הפרמטרים הלך אחורה (איכות חומרים,בידוד,התנהגות..).

אני הייתי שוקל גם סוזוקי ספלאש\סוויפט מהדור החדש המצוייד ב1250 סמ''ק ומאפשר זריזות וצריכת דלק טובה.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם
היום ביצעתי נסיעת מבחן קצרה על ניסאן אקו מיקרה וגם על פיאט 500 1.2 ליטר. הנסיעה בניסאן טובה יותר, כנראה בגלל הגיר שהוא לא רובוטי ולא קופץ. הפיאט מעט קופצנית, אך אני מאמין שאפשר ללמוד את הגיר ולהתרגל אליו.

האמת היא, שבכל פעם שאני רואה פיאט מבחוץ ומבפנים, היא מעלה לי חיוך.

איזה מבין המנועים של הפיאט עדיף? ולמה?

תודה רבה על חוות הדעת הקודמות.

בתקציבך יכנס מנוע 1.2 עם גיר רובוטי בלבד.

אמנם לאקו מיקרה אין את הסטייל שיש לפיאט, אך היא חסכונית להפליא, ובנסיעה בין עירונית רגועה אפשר להשיג גם 22 ק"מ לליטר, אמינה מאד וזולה לתחזוקה, מרווחת יחסית, מערכת שמע מצויינת ומזגן יעיל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש לך הזדמנות אחת בחיים לנסוע על פיאט 500. אל תפספס אותה.

גם ככה לא תצטרך את שתי הדלתות הנוספות האלה. הרכב מושך תשומת לב חיובית, כיף גדול לשבת בתוכו ולהסתכל עליו מבחוץ.

יהיה לך מספיק זמן לנסוע באוטו מכוער כמו מיקרה, כשיהיה לך ילד ותצטרך גישה נוחה לסל-קל וכל השיט הזה.

אני ממש רציתי פיאט 500, יכלתי לקנות אחת כזו ממודל 2009 ולצערי היא נפלה בסעיף השימושיות מכיוון שאני מתכנן על ילד בשנתיים הקרובות ואני לא אוהב להחליף רכבים באופן תדיר.

• תוכן חדש...