Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי תחגוג ב24 לאוקטובר 19 אביבים,והוריה ביקשו ממני לעזור להם במציאת רכב שישרת אותה לתקופת הצבא.

הדרישות הן:

אוטומוט

בנזין או דיזל שקט יחסית

שלא יצטרך הרבה מוסך

שיראה טוב

חסכוני במידת הנורמל לא חייב 1 ל20

חשבתי בעצמי על כמה אופציות אך אשמח אם תעשירו אותי בעוד כמה רעיונות .

סוזוקי בלנו 99-20, רנו מגאן 5 דלתות. 03-04,אופל קורסה 03-04 .

הבנתי שאם ברכב אוטומט עסקינן עדיף לקחת גרמניה מזדקנת כי הגיר שלהן נשמר יותר טוב משל מכוניות מזדקנות אחרות,או שמה שטויות במיץ הדבר?

אשמח לעזרתכם , תודה ויום נעים 8)

פורסם

פונטו ספייס וגם גטס אבל היא לא תהיה חסכונית במחירים האלה.

בלנו יש בעיית של רמת בטיחות נמוכה אבל חוץ מזה רכב אמין מבחינת אחזקה וחלקים לא יקרים.

רנו קליאו ופיג'ו 206 גם כן רק יש להם גיר האוטמטי בעייתי (תריץ חיפוש תמצא כבר)

הצגת פה רשימה לא כל כך מובנת האם היא צריכה רכב סדאן או היא יכולה להסתפק בהאצבק או רכב מיני או משפחתי?

פורסם

אני גם מציע סופר מיני,כך תוכלו לקנות רכב יותר חדש ויותר חסכוני.

הספייס כמו שהומלצה,הגטס,נכון היא לא חסכונית,אבל אמינה וזולה לאחזקה,ואם היא לא נוסעת הרבה זה לא בעיה,רק קח בחשבון שברמת איבזור glf אין abs ויש כרית אווירת אחת לכן כדאי לחפש gli/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...