Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי הגיע הזמנה לנהיגה מונעת(רענון אין לי נקודות) אחרי 5 שנים רישיון השאלה שלי אם עושים בסוף מבחן?

תודה.

פורסם

יש מספר מפגשים.

בתקופה שאני ביצעתי ריענון נהיגה זה היה 2-3 מפגשים,

בהם ישנו מרצה אשר מרצה על מספר נושאים.

כאשר בסיום ישנה בחינה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתור רכז נהיגה מונעת של או''פ עד לפני כמעט שבוע ,אכן ישנו מבחן בתום הקורס

ניתן לבצע קורס בוקר בן 2 מפגשים בני 6 שעות כל מפגש או לחילופין קורס ערב בן 3 מפגשים שכל אחד מהם הוא כ4 וחצי שעות.

מבחן קליל אין מה לדאוג.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם
גם לי הגיע הזמנה לנהיגה מונעת(רענון אין לי נקודות) אחרי 5 שנים רישיון השאלה שלי אם עושים בסוף מבחן?

תודה.

זה לא נהיגה מונעת אלא רענון נהיגה בלבד, חוזרים על החומר שלמדת בתאוריה (אתה מחוייב להגיע להדרכה הזאת)

בסיום ההדרכה אין מבחן, אתה פשוט מקבל אישור בכתב שעברת את הדרכת הרענון

פורסם

אתה טועה ומטעה יש מבחן בסופו של הקורס, במידה ולא עברת תאלץ לעשות אותו שוב עד שתעבור כי פשוט לא יחדשו לך את הרישיון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בהחלט הטעה.

יש מבחן בסוף המפגש, אני בחרתי בשני ימי שישי - היה מאוד נוח ומאוד קליל, במיוחד כאשר המרצה היה חבר פורום :wink:

מה שכן, אתה תוהה כמה אנשים חסרי מודעות יש איתך בכיתה - מתוך כיתה מלאה בתלמידים אני היחיד שהרמתי יד והצבעתי כי בדקתי לחץ אוויר בגלגלים בחצי שנה האחרונה.

במפגש הבא הם נשאלו את אותה שאלה, התשובה נשארה זהה למרות של95% מהם יש רכב. ולמרות שבמפגש הראשון הובהר להם מה הסכנות בחוסר לחץ.

לסיכום , מבחן קליל, תקשיב לשיעור, מעט היגיון, ואתה מסודר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

היום אני מתקשר לנהיגה מונעת להירשם לסניף חדרה, טוענים שאין להם מקום בכלל. אפילו תאריך לא רוצים לתת לי, אומרים לי תתקשר כל כמה ימים, אולי מישהו יבטל מה עושים?

העיקר נתנו לי לשלם מהר מהר שלא לדבר שזמן המתנה לשיחה 20 דקות.

תודה.

• תוכן חדש...