Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב אני נוסע לי לאיטי בשכונה, נכנס לכיכר ובזווית העין קולט וולבו מתקרבת מימיני.

אני כבר באמצע הכיכר ופתאום הוולבו מזנקת עלי ונוגחת בי כמו איזה מתאבדת שיעית.

אני עוצר בצד והגברת שיוצאת מדלת הנהג שואלת אותי למה נכנסתי בה ואיך היא לא ראתה אותי ומאיפה הגעתי ולמה ולמה...:evil:

בקושי רב הצלחתי להשאר רגוע, לקחת את הפרטים שלה בלי להתעצבן ולהכניס את הרכב למוסך.

הנזק לפי שמאי, 15K ש"ח.

הכי מצחיק זה שאני יוצא מהרכב, מסתכל על הרכב שלה, קולט שפשוף בצבע ואומר לעצמי "נו, קצת פוליש אצלה ואצלי וזהו..." אבל אז משלים את הסיבוב ורואה את זה. :shock::shock:

אז אמנם יש רכב חלופי ואמנם הנזק לא מהותי אבל יום עבודה הלך פארש.

מה יש להגיד?

car.jpg

car2.jpg

car3.jpg

פורסם

הכי מצחיק זה שאני יוצא מהרכב, מסתכל על הרכב שלה, קולט שפשוף בצבע ואומר לעצמי "נו, קצת פוליש אצלה ואצלי וזהו..." אבל אז משלים את הסיבוב ורואה את זה. :shock::shock:

זה וולבו לא סובארו.

פורסם

אני משער שבסכום הזה ושהרכב בן שנה (?) מחליפים לך את הדלת והכנף מאשר לתקן?

הייתה לי מיני תאונה כזו לפני 3 שנים עם הגולף,לפנות בוקר פינו זבל בשכונה וכשהחזירו את אחת מכולות הזבל,כנראה שקצת החליקה,היישר לתוך רכבי - התוצאה כמו אצלך,רק שאצלי תקנתי (2000ש"ח פחחות).

כמובן שלא שמעתי כלום עד שהתעוררתי,הרבה אחרי שקרה :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• אחראי פורום
פורסם

יהיה יותר קל להחליף, יש שם קימורים ואת הפתח לפלסטיק שדי קשה לשחזר,

מה גם שברוב הפחחיות היום בלי קשר זה Plug&play.

אגב אייל, כל הכנף חטפה השחזה אבל הג'אנט נקי נקי. אתה שם עליו איזה חומר הגנה מיוחד? :twisted:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הייתה לי מיני תאונה כזו לפני 3 שנים עם הגולף,לפנות בוקר פינו זבל בשכונה וכשהחזירו את אחת מכולות הזבל,כנראה שקצת החליקה,היישר לתוך רכבי - התוצאה כמו אצלך,רק שאצלי תקנתי (2000ש"ח פחחות).

כמובן שלא שמעתי כלום עד שהתעוררתי,הרבה אחרי שקרה :(

לי לפני כ 15 שנה קרה דבר דומה. כנראה שעובד התברואה ממכונית הזבל התעצל להחזיר את הפח למדרכה והקפה שלו של הבוקר לא היה משהו, הוא זרק את הפח מעל מכסה המנוע של מכונית בת שבוע והחטיא. הפח נחת מכסה המנוע של המכונית. שלי...

ceyal - איזה כיף זה מכונית ליסינג. במיוחד ברגעים כאלו :wink:

בחלון הצד הקדמי מבצבץ משהו לבן - זה כרית אוויר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה וולבו לא סובארו.

עם איך שהיא נכנסה בו, לסובארו היה אותו הנזק. היא פשוט הידקה את הכנף פנימה עם הפגוש שלה. אין פה שום קשר בין רמת הנזק לעובדה שמדובר בוולוו.

פורסם
אגב אייל, כל הכנף חטפה השחזה אבל הג'אנט נקי נקי. אתה שם עליו איזה חומר הגנה מיוחד? :twisted:

לא מחליפים ולא נעליים...הליסינג יקבלו את הכסף לפי פסיקת השמאי והאוטו כרגע בפחחות אצל איזה ג'נקיה בשקל וחצי.

מישהו יכול לנחש אולי לאן הולך הפרש הכסף?

ובהחלט, לג'נט יש שכבת מגן של סנט מוריץ שמנע פגיעה אבל בכל זאת יש מריחות שחורות בפינות, אני מקווה שזה רק צבע

ceyal - איזה כיף זה מכונית ליסינג. במיוחד ברגעים כאלו :wink:

בחלון הצד הקדמי מבצבץ משהו לבן - זה כרית אוויר?

זאת לא כרית, אלו שלל הניירות שהוצאתי מתא הכפפות כשחיפשתי איפה לעזאזל רשיון הרכב והביטוח:lol:

האמת שאם הפגיעה היתה במהירות טיפה יותר גבוהה אני מאמין שכריות הצד היו נפתחות.

פורסם

משתתף בצערך.מרגיז ומתסכל,זה אחד הדברים שהכי מפחידים אותי בקשר לרכב,אני תמיד מחפש חנייה אופטימלית מחשש לפתיחת דלתות/עגלות סופר/ושאר צרות,אבל מול כזה דבר קשה להתגונן.

הכי מפחיד אותי התגובה שלי במקרה דומה..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לא נעים אבל לא סוף העולם.

אתה צריך להכניס לתודעה שלך שאף אחד לא עושה את זה בכוונה ואז תראה איך פתאום זה לא מעצבן (כואב כן אבל לא מעצבן). הלאה שהביטוח וחברת הליסינג ישברו את הראש.

ד"א, כמה שיש לי בטן מלאה על אלבר וכמה שהשירות שלהם חרא מבחינת איכות טיפול ואיכות פחחות הם בסדר גמור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברור שזה לא היה בכוונה, אבל יש טיפוסים שחושבים שעכשיו השמיים נופלים עליהם והם נכנסים לצינוק לשנה.

אני מעולם לא מתרגש מתאונות עם נזק בלבד. רק לפני כמה שנים הרכב שלי הלך לעולמו בגלל פוסטמה שנכנסה בי ב 80 קמ"ש מאחור כשאני עומד בפקק.

ועדיין, לא התרגזתי. הלם-כן, אבל לא עצבים.

מתי כן מתעצבנים? כשהצד השני מתחיל בהצגות שלמות. תן פרטים, שתוק, סע לשלום. בשביל זה יש חברות ביטוח.

ועדכון, בסוף כן מחליפים הכל. דלת כנף וחישוק. (ועל הדרך המוסך יצא נחמד, מתקן עוד כמה מכות חניה.)

• תוכן חדש...