Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוסיה של היום זה לא רוסיה של המלחמה הקרה. היום פוטין יחשוב טריליון פעם אם שווה לו להרוס יחסים עם ארה"ב, ואם הדלק שייקח להביא את אותם הSU34 לכאן שווה את השימור לקוח ל-S300.

נראה לך שרוסיה הולכת לוותר בקלות על המעוז האחרון שלה במזרח התיכון?

לעניות דעתי, פוטין יצא למלחמת עולם על הבלטה המסריחה הזו שהקראת סוריה, אובמה יודע את זה טוב מאוד וזה המקור לחשש שלו להתערב ברוסיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חיל האויר של הסורים לא רלוונטי, אבל מהכירינו את ההיסטוריה האזורית, אם המצב יתדרדר למלחמה אזורית, אף אחד לא יתפלא אם פתאום יעופו פה סוחוי 34 ובקשר ידברו ברוסית :roll:

למרות שאני לא רואה את זה קורה היום, אם בכל זאת איכשהו זה יקרה כנראה שתחנות הבקרה הישראליות יצטרכו לשפשף את האנגלית שלהם כי ארה״ב לא תוכל לשבת מהצד.

ובכל אופן, עברו הרבה מים בנהר ודברים שרוסיה יכלה לעשות ביום כיפור בלי לחשוב עליהם יותר מדי- הפעם היא תצטרך לחשוב על הכל היטב לפני כניסה לתוך לחימה כזאת.

אתם במקרה יודעים גם את השמות של הטייסים הרוסים והסורים ?

חלק מכם כנראה צעירים מאוד ולא זוכרים את השאננות לפני מלחמת יום הכיפור. אז אני אגלה לכם שבתור ילד אני זוכר שהינו מדברים ומתווכחים בדיוק על אותם הדברים שנכתבים כאן בפורום 'ויודעי דבר' בעיתונות.

לא רק שהפתיעו אותנו עם ציוד צבאי רוסי יותר מתוחכם מהציוד של צה"ל וגם הורידו לנו 1/4 מכמות המטוסים של חיל האוויר.

אני מבין את החששות שלך מרק, אסור ולא צריך להיות שאננים, כן אפשר להיות ריאליים ולהסתמך על המון מידע מודיעיני שיש על סוריה.

יכולות חיל האויר של סוריה מובנות וידועות והן לא מהוות שום איום בזירה היום.

נכון, הסבו לנו נזק לחיל האויר ביום כיפור, אבל בוא נזכור שבתום המלחמה הזאת היו סביבנו מדינות נטולות חיל אויר בסופו של דבר.

הרבה לפני שרוסיה צריכה לחשוש מלהתערב בלחימה בסוריה בגלל ישראל, היא צריכה לחשוב על כך כי היום ישראל עומדת בהסכמים עם ארה״ב ומדינות נוספות שלא יוכלו לשבת בחיבוק ידיים.

אגב, זו לא שאננות ואם אתה בכל זאת רוצה מדינה שהיא כרגע האיום הכי רציני עבורך- מצרים.

אגב 2, היא האיום הכי רציני על ישראל עוד לפני המהפכה שם ועוד במהלך תקופת מובארק. מדינה עם צבא מאוד מאוד מאוד חזק ומודרני ומשטר שגם בתקופת מובארק אף פעם לא היה יציב או חם ביחסו אלינו, עשו הסכם שלום כדי שגם קהיר בטעות לא תיהיה בידינו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתה באמת חושב שפוטין חושב על מישהו מלבד עצמו? :shock:

הוא חושב גם על החשבון בנק של עצמו. וגם על הכסא שלו. וגם על פרוייקט מחמד הזה שלו, ה"איך להראות לעולם שאני מספיק דפוק בשכל כדי שלא יתעסקו איתי, תוך כדי שאני גוזר כמה רובלים מזה לחשבון הבנק שלי".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פוטין רוצה להוכיח שרוסיה היא מעצמה - וזו סיבה מספיק טובה להתקוטט עם אובמה או כל מנהיג (מערבי) אחר.

אמת היא שההתנהגות של רוסיה בעניין איראן ממש לא ברורה לי, שכן האיום עליה אינו פחות מזה שעל מדינות המערב, והאיראנים כנראה בוחשים בארגונים של העמים המוסלמיים בברה"מ לשעבר - אבל יתכן שיותר חשוב לפוטין להציג עצמו כמנהיג חזק של מדינה חזקה עם מדיניות הנוגדת את זו של ארה"ב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת? לא ברור לי מה לארה"ב ולסוריה?

למה להם להכניס ראש בריא למיטה חולה? הסורים רוצים להרוג אחד את השני? סבבה. נגיד להם: "נו, נו, נו", נצקצק בלשון מול כל העולם ונגיד לאו"ם שיטפל בעניין.

למה לבזבז זמן וכסף על מדינה שאין להם שום אינטרס שם?

פורסם

כמה שהזכרון שלנו קצר, תחזור בספרי ההיסטוריה לשנות ה-40 ותתחיל להיזכר במה שאירע שם. החשיבה הצרה והאגואיסטית שלך היא בדיוק מה שלא צריך. אם ארצות הברית יכולה לנקוט בפעולה שתבלום את הרוצח הארור הזה אז למה לא?

אז מה אם זה לא לידם, למה להמשיך לשתוק בזמן שנהרגים שם ילדים, נשים וגברים חפים מפשע.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני אישית מעדיף לחיות ברוגע ובשקט, ללא מלחמה, מאשר להתערב ולגרום לעצמו צרות.

בכל אופן, שום רגליים קרות ושום כלום. הם פועלים לפי אותה תכנית מאז ומתמיד. אם הם מתכוונים לתקוף, הם יתקפו. כל ההודעות הפומביות האלה וכל הדיונים בתקשורת וכו', זה בולשיט.

אני אישית מקווה שלא נתערב.

פורסם

ואני עדיין שואל, אם רוצים לתקוף למה רק מדברים ולא עושים כלום?

if u wanna shoot shoot don't talk

בנתיים הסורים מחביאים את הנשק הכימי כדי שלא יפגעו בו , והמטרה מלכתחילה לפי דברי אובמה :לגרום להם לא להשתמש שוב בנשק הכימי.

אז מה אובמה עשה בזה ?

אני מבטיח לכם שהוא מצטער על הרגע שהוא הכריז שתהיה תקיפה בסוריה.

Miata ND2

פורסם

כל הנושא פה עמוק הרבה יותר מסתם סוריה. אם אובמה הציב קווים אדומים, וסוריה משתינה עליהם בקשת מבלי להיענש, אז הקו הבא הוא נשק ביולוגי או אפילו גרעיני. סוריה חסרת חשיבות מבחינת ישראל, החשיבות ההרתעתית של התקיפה הזו מופנית בעיקר כלפי איראן, דיצאה המנצחת הגדולה מכל הסיפור הזה. אז נכון, דחינו את התקיפה והרווחנו שקט זמני, אני רק מקווה שלא נשלם עליו בעתיד הקרוב עם פצצה איראנית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אובאמה: אני חושב שצריך לתקוף, אבל אחכה לקונגרס.

בין השורות: אני פחדן, לוזר ולא מבין מה ההשלכות של מה שאני אומר גורמות בעולם.

אסד: כלב נובח - לא נושך.

בין השורות: האמריקאים רק מאיימים. בואו נראה אותם תוקפים.

שימו לב לתגובות בעולם: כולם חושבים שהאמריקאים פחדנים ושלאובאמה אין מילה.

אז למי אכפת שזכית בפרס נובל לשלום?! העם הסורי מותקף בנשק לא קונבנציונלי! (לא שבאמת אכפת לי מהעם הסורי, אבל שיהיה).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני מבטיח לכם שהוא מצטער על הרגע שהוא הכריז שתהיה תקיפה בסוריה.

ברור שהוא מצטער. הוא זרק כמעט בבדיחות הדעת "ברגע שישתמשו בנשק כימי בסוריה אנחנו נתערב" כי הוא חשב שיש 0% סיכוי שזה יקרה.

עכשיו הוא שבוי של השטות שהוא פלט ולא יודע איך לצאת מזה.

• תוכן חדש...