Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבש לייזר/גלאי מצלמות וכו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני נוהג על לאון TFSI 2007, לאחרונה נתפסתי ע"י מתנ"א על 148 קמ"ש בכביש החוף כמובן שהטיפול של המקרה אצל עורך דין.

בכל מקרה מעוניין לרכוש משבש לייזר/גלאי רדאר/מצלמות וכל אמצאי שיאפשר לי לא להתפס על מהירות וכו

אני פשוט קצת לא בענייניים.. מה עובד היום? מה מתאים לגרסה של הטכנולוגיה הקיימת אצל המשטרע בארץ?! איפה קונים? וכמה עולה בערך? וכל מידע שאתם חושבים שיכול לעזור..

אני יודע שפעם זה היה הואלנטיין1, בטח היום קיים משהו יותר טוב יותר חדש..

חשוב לציין שאני מתכוון לרכוש בארה"ב

אשמח להמלצות על סמך נסיונכם והידע שלכם

תודה מראש

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

אין דיונים על משבשי לייזר בפורום, וגם לא צריך כי כל המידע זמין בפורומים זרים (גוגל "best laser jammer", אני בטוח שתמצא משהו).

הנה אחד למשל, סתם כשחיפשתי:

http://www.laserjammer.net/2013/best-laser-jammer-of-2013/

לגבי גלאי מצלמות, צ'יטה\WAZE.

לגבי רדאר (שנמצא בשימוש פה ושם, בעיקר בצפון\דרום\כביש 6 עם הדבורה) יש את הוולנטיין 1 המוכח ואולי גם דברים חדשים יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בגדול ובקיצור, החוק מרשה לך להשתמש בכל איבזר אשר מגלה לך היכן נמצא שוטר שמודד את המהירות שלך. זה בסדר גמור ולא נוגד את החוק.

לעומת זאת, זה נגד החוק ואף גורר עונש לשבש בדרך כלשהיא את היכולת של השוטר למדוד את המהירות שלך. כאן מתחילה הבעייה ואם תשתמש במשבש כלשהוא יוגש נגדך כתב אישום בגין הכשלת שוטר בתפקיד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לידיעה.הכשלת שוטר=רישום פלילי.

לידיעה.יצא לי לראות פעם רכב שהוחרם וחיפשו ומצאו עליו משבשים,בוא נאמר שהחיפוש והפירוק היה מלווה בתמונות קשות לכל חובב רכב...:oops:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

ועכשיו ששמענו את כל הצדדים, בזאת סיימנו את הדיון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...