Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב רבותי.

יוצא לי להיתקל רבות בעודי הולך ברחוב במכוניות חונות כאשר חלון אחד פתוח. ומילא רכבים ישנים וחבוטים - אני רואה את התופעה גם בקרב מכוניות חדשות. רק היום ראיתי פוקוס חדשה (אולי ליסינג?) חונה עם חלון פתוח. יש לי מספר שאלות.

1. אפילו ברכב ה"מיושן" שלי (פג'ו 306) יש מרים שמשות. כאשר דורכים את האזעקה - כל החלונות עולים. האם זה לא אביזר שקיים בכל רכב?

2. לא חבל? במיוחד עכשיו בחופש הגדול - דברים יכולים להילקח מהרכב.

המשך לילה נעים.

פורסם

לא כולם יש מרים, השארת חריץ בחלון מקררת משמעותית את האוויר ברכב בימים חמים אלה,קשה לשים לה לחריץ פתוח בחלון.

יש כאלה גם ששוכחים

• אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

ברכבים החדשים יש מנגנון למניעת תפיסת אצבעות.

במידה ויש ליכלוך בקצה החלון המרים שמשות מרים ונפתח בחזרה,כשבעל הרכב כבר בטוח שהחלונות סגורים.

קרה לי כמה פעמים אז ביטלתי את המרים וסוגר לפני היציאה מהרכב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
לא כולם יש מרים, השארת חריץ בחלון מקררת משמעותית את האוויר ברכב בימים חמים אלה,קשה לשים לה לחריץ פתוח בחלון.

יש כאלה גם ששוכחים

ניסיתי את זה פעם בשיא החום ולא היה שום דבר משמעותי נעים עם חריץ.

ותלוי איפה אתה חונה את האוטו, יש מקומות שלדעתי אין בעיה להשאיר חריץ או שניים אם יש לך גם קשר עין עם הרכב.

פורסם

קרה לי כמה פעמים עם הרכב הקודם שלי (קסארה תכלת) ששחכתי לסגור חלון.

למזלי לא נגעו בכלום, והיה במה לגעת, CAR DVR על השמשה, מערכת נשלפת, ועוד.

פורסם

גם אצלי שכחתי לסגור חלון אחורי, הוא נשאר פתוח עד האמצע.

זו חנייה גדולה ליד הבית, היה ברכב gps, לדרמן אבל לא נגעו בפיפס.

כאשר חזרתי לרכב, אז מגן שמש+חלון פתוח = נעים הרבה יותר

פורסם
לילה טוב רבותי.

1. אפילו ברכב ה"מיושן" שלי (פג'ו 306) יש מרים שמשות. כאשר דורכים את האזעקה - כל החלונות עולים. האם זה לא אביזר שקיים בכל רכב?

.

לדעתי הרמת שמשות אוטומטית עם הדריכה של האזעקה מסוכנת ואני מקווה שחלפה מהעולם. מספיק שילד ישחק עם המפתח והשמשות יעלו וילד אחר ייתפס בהם.

ברכב שלי חייבים ללחוץ לחיצה נוספת וארוכה על הכפתור במפתח על מנת שהשמשות יעלו

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נכון הרמת שמשות אוטמטית איננה קיימת עוד כנראה לרוב בשל תקינות שיש בעולם. ולא רק זאת, לא מצאתי אפילו דרך לעקוף את העניין. כאחד שאין לו ילדים חבל לי שהסגירה האוטמטית של החלונות איננה עוד.

בתחילה יש לציין שיצא לי לשכוח מספר פעמים חלון פתוח בגלל ההרגל שיש מישהו שסוגר את החלון במקומי, היום אני רגיל לפני שאני יוצא מהאוטו להושיט יד לכפתורי השליטה של החלונות כדי לוודא שהם סגורים, כן אני יודע שלחיצה ארוכה בשלט גם תסגור את החלון אך אינני אוהב את השיטה הזאת.

פורסם

לא שווה להשאיר את החלון פתוח, כמות האבק/לכלוך שנכנס לרכב יחייב אותך לנקות פעם ביומיים.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

יש אפשרות להוסיף מרים שמשות חיצוני בכל רכב.

הרכב שלי רומסטר מודל 2012 ויש בה מרים שמשות חיצוני שביטלתי,האופציה של פתיחה וסגירת החלונות בלחיצה ארוכה יותר נוחה כי כך אני פותח את החלונות שיצא האויר החם לפני ההגעה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בנוסף לסיבות שהעלו לפניי, תיתכן סיבה נוספת - כאשר יש תקלה במרים שמשות, לוקח זמן עד שעולים עליה. למשל, ייתכן שהחלונות עולים ואז יורדים חזרה, או שיש חלון אחד סרבן שלא נסגר כמו האחרים. בעל הרכב לא תמיד שם לב, הוא לוחץ והולך לדרכו כי מבחינתו העניין סגור. זה קרה לי, ורק אחרי כמה זמן אתה שם לב לתקלה.

בנוסף, אני מניח שמי משאיר בכוונה את החלונות פתוחים, אז כנראה שבאמת הרכב שלו ישן ולא מעורר את תשומת לב המחטטים הפוטנציאליים, או שזה רכב ליסינג וכל עוד הוא לא משאיר בפנים חפצי ערך, אז על ה*** שלו. כנראה שרוב חברי הפורום כאן קשורים מדי לרכב שלהם ולא יעשו את זה, אפילו אם אין שום דבר בעל ערך ברכב, כדי שחלילה אף אחד לא ידחוף את האף או הידיים שלו לתוך הבונבונייירה, אבל לא כל הציבור הרחב הוא כזה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

ברכב שלי יש מרים חלונות שהתקינו עוד לפני מסירת הרכב, הבעיה איתו שהוא לא עובד 100% אלא רק 99%, כך שבמקרים נדירים אחד החלונות נשאר למטה. כך יצא שחלון הנוסע שפונה למדרכה נשאר פתוח יום אחד עד הסוף, כי מרים החלונות לא עבד וסגר רק את החלון השני.

הרכב נשאר כך חצי שעה ולא לקחו כלום. מאז כל פעם שאני נועל את הרכב אני מוודא את סגירת החלונות עד הסוף.

• תוכן חדש...