Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

שמעתי שאסור להשתמש בווקס על פלסטיקים כי זה משאיר כתמים

קניתי לא מזמן שמפו עם ווקס של מגלוויר, אני משתמש בו גם על הפנסים והפלסטיקים, זה יכול לגרום לכתמים?

פורסם

היי!

כשאתה אומר "אני משתמש בו על" אתה מתכוון לכך שכבר בצעת בו שימוש נכון? ואפילו יותר מפעם אחת היות וציינת "משתמש" שזה פועל מתמשך או משהו בסגנון.

אם כן, האם ראית כתמים באחת מן הפעמים לאחר השימוש?

אם לא ראית, אז התשובה לשאלתך היא לא.

אם כן אז התשובה ברורה גם כן.

ועוד דבר השמועה ששמעת מתייחסת לווקסים לפי דברייך ואתה בכלל עבדת עם שמפו שמכיל בתוכו כמות מזערית של ווקס, אזי אין סיבה לחשוש. אולי כשתעבוד עם ווקס (ללא שמפו בתוכו) תצטרך לחשוש.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

מדובר לא על כתפים אלא על כך שהפלסטיק נהיה כאילו דהוי,לא כול ווקס עושה זאת.

CARPLAN למשל כן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כול שמפו וקס לא מזיק לרכב , יש כאלה שגם לא מועילים אבל זה לנושא אחר.

כול עוד יעדו לרכב.

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

• תוכן חדש...