Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

25K פיאט גרנדה פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני הולך לראות פיאט גראנדה 08 בצבע לבן יד 3

קילומטרז 120.000

אני יתווכח על המחיר

השאלה מה אני אמור לעשות כדי להיות בטוח שהכל בסדר באיזה טיפול מדובר?

מה אני אמור לשאול אותו ?

וסתם רוצה לעדכן ... זה פשוט מדהים מה שקורה עם הרכב הזה אני לא יודע למה אבל

אני בבסיס יושב ומתקשר לאנשים שאני יודע שרק היום בערב אני פנוי לפני יומיים הייתי בקשר עם 8 אנשים שמוכרים את הפיאט

והיום אני מתקשר אחד אחד כולם כבר לא אקטואלי!!!!!!! מדהים !!!!

פורסם
היום אני הולך לראות פיאט גראנדה 08 בצבע לבן יד 3

קילומטרז 120.000

אני יתווכח על המחיר

השאלה מה אני אמור לעשות כדי להיות בטוח שהכל בסדר באיזה טיפול מדובר?

מה אני אמור לשאול אותו ?

וסתם רוצה לעדכן ... זה פשוט מדהים מה שקורה עם הרכב הזה אני לא יודע למה אבל

אני בבסיס יושב ומתקשר לאנשים שאני יודע שרק היום בערב אני פנוי לפני יומיים הייתי בקשר עם 8 אנשים שמוכרים את הפיאט

והיום אני מתקשר אחד אחד כולם כבר לא אקטואלי!!!!!!! מדהים !!!!

כמה דברים:

א.אתה מתלהב מידי מרכב,אסור להראות את זה למוכר,כי אז לא ממש תוכל להתמקח על המחיר.

ב.הדבר הראשון שמדברים איתו עם המוכר הוא ממש לא המחיר.מתחילים בבדיקת מסמכים,רואים שיש התאמה בעזרת תעודה מזהה בין שם המוכר לבין השם הכתוב ברישיון (אחרת מדובר בסוחר,שאם לא הציג עצמו כזה אל תחשוב על רכישה אפילו הרכב מנצנץ),מבקשים התחייבות בבדיקה על שילדה לפחות.

ג.אם הרכב עבר סינון ראשוני,לוקחים למכון בדיקה,מעלים את התוצאות לכאו כדי שיוכלו לתת לך חוות דעת ואם עבר בדיקה בהצלחה מתחילים לנהל מו"מ.

לפי נתוני הרכב הספציפי הזה כנראה שהיד הראשונה היתה ליסינג /השכרה (הק"מ די גבוה יחסית לשנתון)-לא משהו שפוסל את הרכב אם יתברר,שזה העניין היחיד ושאין דברים חמורים מידי בבדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא חושב שהמחיר מוצדק,חבר שלי קנה פיאט גרנדה פונטו 2008 יד 2 63000 קילומטר ב 27000 ש''ח (מקור השכרה).

אני חושב שכדאי לך להמשיך לחפש ולא לעצור על הרכב הספציפי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם הרכב מטופל כמו שצריך אז אולי הוא כן שווה את ה-25K הללו.

מה שכן, תקפיד מאוד שיהיה ספר טיפולים. בזמנו התקשרתי ללא מעט בעלי גרנדה פונטו ולא היה להם, וזה משהו שהוא לדעתי לא מקובל בכלל אצל רכב שנת 2008.

קח בחשבון שכמו כול רכב זול ושנתון גבוה, האנשים שקונים אותו, קונים במטרה להוציא כמה שפחות על הרכב, ככה שלא מין הנמנע שהאחזקה תהיה בצורה הכי קמצנית שיש, אם בכלל תהיה.

• תוכן חדש...