Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי הערות לשרשור:

1) יש מחשב דרך בדגם אינספייר החל ממתיחת הפנים (סוף 2010 אם אינני טועה)

2) אפשר לכוון את ההגה גם לגובה וגם מרחק (לפחות אצלי באוטו :-) )

פורסם

יש לך אינספייר?

אצלי ההגה לא מתכוון לעומק, לא הייתי בטוח לגבי מחשב הדרך, מה שבטוח זה שעד המתיחת פנים אין מחשב דרך באינספייר.

מה שכן אני זוכר בפירוש אחת מ-2009, זהה לשלי עם סנארוף שהיה לה 2 מוני קילומטרים מתאפסים, אצלי יש רק אחד משום מה.

פורסם

כן, הרי אין דגם אחר (היו איזה 2 וחצי מכוניות דיזל מדגם פרמיום שהגיעו לארץ...),

ניסית בכוח? צריך להפעיל טיפה כוח כדי למשוך אותו אליך.

לא יש מונה אחד מתאפס, וכל שאר הדברים (דלק ממוצע, ממוצע נסיעה, ממוצע מהירות, ק"מ עד לתדלוק ומונה)

פורסם

אני נוסע רק בתוך העיר ולפי החישוב שלי עם מזגן דלוק דרך רבע על רמות 2-3 ולפעמים 4,הרכב לוקח לי 1 ל9.

אם אני לא טועה, אז רמות המיזוג שאתה מתייחס אליהן הן למעשה רק רמות האורור. לדעתי בכולן המדחס עובד באותה עוצמה ולכן אין הבדל בצרריכת החשמל/דלק של המזגן.

יש רכבים בהם המזגן עובד בתפוקות משתנות ואז זה לא בהכרח כך.

אם אני טועה אז אשמח להסבר.

פורסם
כן, הרי אין דגם אחר (היו איזה 2 וחצי מכוניות דיזל מדגם פרמיום שהגיעו לארץ...),

ניסית בכוח? צריך להפעיל טיפה כוח כדי למשוך אותו אליך.

לא יש מונה אחד מתאפס, וכל שאר הדברים (דלק ממוצע, ממוצע נסיעה, ממוצע מהירות, ק"מ עד לתדלוק ומונה)

בטח שיש דגמים אחרים, הכי פופולארי הוא האינספייר בגלל שיועד לליסינג וגם בגלל שכל ה-CW הגיעו רק באינספייר.

יש פרימיום שהגיע עם ה-1.6 וה-2 ליטר בנזין, עד 2010. יש סופרים שהגיע מאוד מאוד מאובזר, בהתחלה רק ב-2 ליטר ומ-2010 גם ב-1.6. יש דיינמיק בודדות שהגיעו עם 2 ליטר בנזין ודיזל וגיר ידני.

יצא לי לראות פעמיים CW מהדגם היותר מאובזר, זה לא הגיע בייבוא סדיר לדעתי, אולי רכב שהגיע לתקינה ונמכר אחר כך.

גם ב-I30 החדשה הגיעו בהתחלה דגמים יותר מאובזרים בכמות קטנה, דיי מקבילים לסופרים של הדגם הישן. לא היה שיווק סדיר אבל מה שהגיע נמכר.

• תוכן חדש...