Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*כולם אוטומט שנת 2008 איזה רכב הכי מומלץ מבין שלושתם?

מבחינת:צריכת דלק,כח מנוע,נוחות נסיעה,אמינות,אחיזה,וכו'

*אשמח לשמוע פירוט והשוואות בין הדגמים

תודה רבה.

פורסם

מבחינת הכוח המזדה עדיפה,צריכת דלק הסריון כניראה תהיה טובה יותר אבל בפער קטן,מבחינת אמינות כולם טובות,נסעתי מזמן על המזדה לכן קשה לי להשוות נוחות,אבל הסריון עדיפה מהגטס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיון: ללא ספק, דייהטסו סיריון היא הנבחרת.

היא אמינה מאד, זריזה, הרבה יותר חסכונית מהחלופות הנ"ל, וגם מרווחת יותר. מאזדה2 אולי נוסעת מעט טוב יותר (אחיזה, נוחות, היגוי וכו'), אך לא משהו דרמטי שיכול לשלול את הסיריון.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לא סוגר עסקה מליסינג פשוט שואף למודל גבוה ומחיר של ליסינג לשעבר ענת על מה עוד ממליצה?

בינתיים הכי אהבתי את המאזדה 2 אשמח לשמוע עוד חוות דעת

תודה.

פורסם

מבחינת איכות, פלסטיקה, זריזות ו"פאן" בנהיגה,

ומבחינת כל הפרמטרים היומיומיים (לא יודע לגבי צריכת הדלק, אבל כמה גרוע זה כבר יכול להיות?)

אז אך ורק המאזדה 2,

נהגתי בשלושת המכוניות האלה, והשתיים האחרות שרשמת לא מגרדות את הקרסוליים של ה2.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
*כולם אוטומט שנת 2008 איזה רכב הכי מומלץ מבין שלושתם?

מבחינת:צריכת דלק,כח מנוע,נוחות נסיעה,אמינות,אחיזה,וכו'

*אשמח לשמוע פירוט והשוואות בין הדגמים

תודה רבה.

מוכר גם את שלי, שנת 2009, אתה מוזמן ליצור קשר למייל avrroei בג'ימייל.

• תוכן חדש...