Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה נעול דווקא על 2 דגמים אלה?

אגב, אם רשמת בדרישות חסכוני כדרישת סף אז לדעתי יש חסכוניות יותר מספארק בקבוצה זו.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

עדכון, היום הינו בסוכנות סוזוקי ויש מבצע עד סוף החודש על האלטו חדשה ב 54.000 ש"ח

אז נתנו לי הצעה ותנאי מימון שנראים לי מתאימים,

אבל אספקה רק עוד חודש עד שיגיע משלוח חדש באוניה כרגע אין.

אז שאלה לפני שאני מתקדם עם זה, מה צריכת הדלק האמיתית של הרכב הזה? מנסיון?

והאם אחרי 3 או 4 שנים הרכב יהיה עדיין במצב מכאני טוב? לא יתפרק? והמחירון לא נופל חזק?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

יש לי אלטו ממאי - האוטו מאוד בסיסי אבל זה היופי בו (קניתי אותו חדש - ב52K על הכביש)

צריכה אמיתית - 1:17-18 משולב עם מזגן קבוע

פורסם

יעני לפי 3 חודשים ב 52?

באיזי סוכנות?

אני היתי בחיפה ואמרו לי שאין מצב להנחות בכלל, הם רק יתנו לי חיישני רוורס ! אחרי וויכוח..

מה עלות הביטוח?

פורסם

חברים, יש מצב שאנחנו עושים שינוי תוכניות,

הרכב אמור לנסוע יום יום מצפת לקריית שמונה וזה כביש בין עירוני וראינו השרכבים הקטנים לא כל כך בטיחותיים לכבישים כאלה,

אז אולי אנחנו נלך על משפחתית רגילה עם מנוע דיזל!

מה דעתכם?

מה אתם אומרים על רנו מגאן דיזל גיר ידני מנוע 1.5 בין משנת 2004-5 ומעלה?

המנוע אמין ומוצלח?

הטורבו מחזיק מעמעד?

ובכללי יש בעיות ברכב הזה? ובכלל בצרפתיות?

• תוכן חדש...