Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר לבטים רבים החלטתי לעבור לדראמים.

הסיגריות יהיו זולות יותר משמעותית, תהיה קצת יותר עבודה בהכנת הסיגריה אבל מתרגלים,

הפן הכלכלי משמעותי לטובת הדראמים, לעומת זאת היתרונות של סיגריות רגילות זה שהן הרבה יותר זמינות (כשאתה יושב לשתות או כשבא לך סיגריה בזמן נהיגה, בלתי אפשר לגלגל במצבים כאלה ולפעמים זה יכול להיות מעיק).

השאלה שלי היא: מה אתם מעדיפים לעשן, סיגריות או דראמים ולמה, ולמי שאומר דראמים אז על איזה סוג אתם ממליצים, ושאלת השאלות, האם הטבק שמגיע כך באמת הרבה יותר נקי מרעלנים מאשר הסיגריות הרגילות שמגיעות בקופסא? "בריא" יותר?

חשוב לי להדגיש, הכוונה שלי היא לא להפסיק לעשן, אני מעשן כ- 4, 5 סיגריות ביום וטוב לי עם זה,

אני פשוט בצומת דרכים אם ללכת על הגלגול עד הסוף או להמשיך עם הסיגריות ומעוניין לדעת קצת על ההבדלים מבעלי נסיון.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

נתחיל מזה, שזה לא נקרא "דראמים", דראם זה ברנד של טבק לגלגול- זה הכל.

אני אישית ניסיתי כמה סוגים שונים, הכי אהוב עליי היה באלי שאג כחול (לצורך השוואה הייתי מעשן פאלמאל אדום \ נקסט אדום)

השתמשתי בפילטר ספוג של Gizeh משהו כזה, עלה לי משהו כמו 7 שקל לחבילה של 120 אני חושב.

בעיקרון אם תלמד לגלגל טוב (שזה עניין שתופסים דיי מהר) הסיגריות יצאו תענוג.

מה שטוב בגלגול זה שיש לך שליטה מבחינת דחיסה וגודל הסיגריה, בנוסף לזה יש לך אפשרות לבחור

עובי וכו'. אני בתחילת הדרך השתמשתי במכונת גלגול פשוטה והיא עשתה עבודה סבבה בזמן שלמדתי לגלגל כמו בנאדם,

אבל צריך לדעת לעשות את זה נכון כדי שלא יצא דחוס ומסריח.

נייר גלגול השתמשתי ב-OCB מדיום, פשוט כי הוא הכי נגיש ותמיד היה לי בהישג יד.

עם הבאלי שאג תקבל נייר קצר של החברה, הוא נחמד מאוד ואיכותי בהחלט, רק הפס דבק שם חלש מאוד

ותמצא את עצמך הרבה פעמים עם סיגריה מתפרקת.

אתה יכול לשבת בערב\ לפני יציאה ולארגן לעצמך איזה קופסא יפה של 20 יחידות ככה ולעשן בכיף שלך בערב.

אגב, הפסקתי לעשן לפני שנה :wink:

פורסם

עברתי לפני כחודש (אם אני לא טועה ) לגלגול סגריות, אני בהחלט יכול להעיד

על מספר עובדות:

*אני מעשן פחות סגריות מעצם הפרוצדורה הנלווית לכך.

*הסגריות עצמן שאני מכין דקות יותר (פילטרים דקים ).

נכון לעכשיו אני מעשן באלישאג צהוב וניירות הגלגול שמגיעים עמן די איכותיים,

קניתי נרתיק עור כלשהו שמוכרים בפיצוציות המובחרות ושם יש כיס אחורי לפילטרים,

מקום לטבק ומקום ייעודי לניירות.

בתחילת דרכי קניתי גם מכונת גלגול - נטשתי אותה מהר מכיוון שהגעתי למסקנה שעבודת

האצבעות שלי עדיפה בהרבה.

לפי צריכת הסגריות שאתה מתאר, בהערכה גסה- בעישון טבק ההוצאה החודשית

שלך תהיה כ 60 ₪ .

20130809_002051_resize_20130809_002238.jpg

גלגלתי אחת בשבילך.

Gn'f'R

פורסם

לי יש את הבאלי שאג שבצבע שמנת\לבן , הדבק שלו באמת חלש אבל אחרי ליקוק קטן בסוף הגלגול, אני לא מרגיש שהוא מנסה להתפרק לי בידיים.

הטבק הזה יחסית מרגיש לאנשים מסביבי חזק מאוד (אני אישית מעשן ווינסטון אקווה תכלת) לי זה לא הפריע. הטעם מעולה.

על איזה גודל פילטרים אתם ממליצים? לי יש את ה6, ראיתי שיש גם 7 ו 8 .

הסיגריה הזאת נגמרה לי די מהר, הרוב כאן משתמשים בניירות גלגול שמגיעות עם הטבק או שיש משהו אחר שאתם קונים שהוא ארוך יותר?

ולמה הוירג'ינה יקר יותר בעשרה שקלים? הוא נחשב איכותי יותר?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

משתמש בגולדן ורג'יניה רגיל , עולה בערך 55-60 ש"ח ולפעמים יש מבצעים של 2 ב 95ש"ח שזה יוצא זול מאוד , אני מעשן 2 סיגריות ליום לפעמים יותר כך שזה מספיק לי לכמה חודשים.

פילטרים דקים עולים כמו שאמרו מעליי ואני מעדיף נייר גלגול של OCB מדיום (מתאים גם למכונה). אני לא משתמש במכונה בכוונה כדי להתעצל לגלגל (לעשן פחות) וכדי לא לקחת איתי למקומות ציבוריים.

לפני זה הייתי מעשן קאמל רגיל , ומבחינת חוזק הוירג'יניה טיפה פחות חזק (אך לא כמו סיגריות לייט), הטעם זה עניין אישי.

הבדלים ניכרים ששמתי לב אליהם מאז שעזבתי את הסיגריות :

- כשמגלגלים טוב אין הבדל בהנאה מעישון - יש מדריכים טובים ביוטיוב ולא חסר אנשים יכולים להדריך-יצא לי כמה פעמים לגלגל בחוץ בתנאי רוח ועוד , בסוף העניין לוקח מס' שניות בודדות.

- הנייר של OCB (הרגיל, לא הצבוע) ,נשרף טיפה לאט יותר (יתרון עבורי) ומשך זמן העישון ארוך יותר (מספק יותר).

- גם בגלל שהנייר לא צבוע , ישנם פחות חומרים מסוכנים שאתה מכניס לריאות (למרות שטבק נשרף עדיין מכיל בתוכו מס' לא מבוטל של חומרים מסוכנים אפילו שזה נחשב טבק יותר טוב משל סיגריה רגילה ברוב המקרים).

-תופעות של ריצה לשירותים אחרי סיגריה (תופעה מוכרת כמעט אצל כל המעשנים בכל סוגי הסיגריות) נעלמו. (אולי בגלל הטבק עצמו? או הנייר הלא צבוע?)

פורסם

אני בדיוק כמוך, מעשן בין שלוש לחמש סיגריות ביום, אפילו לפעמים לא מעשן כלל.

עברתי לפני כשנה וחצי מלאקי סטרייט כחול לגולדן וירג׳יניה, מעשן את אותה הכמות, אבל בהחלט זה מורגש בכיס. נייר ריזלה אדום ופילטרים צרים מה שיש בחנות.

בתור אחד שלא מעשן הרבה, בכדי לשמור על הטריות של הטבק, תפצל את השקית טבק כך שבכל פעם תסתובב רק עם מעט ואת השאר תשאיר בשקית אטומה, כך הטבק ישאר טרי לכל משך זמן.

תחסוך את קניית המכונה, אם אני מגלגל יפה, כל אחד יכול. ולעניין הנהיגה, אם בוער בך החשק, תמיד אפשר לעצור בצד לשתי דקות ולגלגל.

הכי משעשע שהתחלתי לגלגל בקושי הייתי מוצא חנויות שמוכרות נייר או פילטרים ואז זה היה מבאס אם נתקעת בלי, עכשיו בכל מכולת קטנה יש הכל.

נסה לחפש חנות של יין בעיר באזור שלך, יש להם אחלה של אחלה מחירים (שמונה ניירות בעשר לדוג׳).

פורסם

נכנסתי לכמה אתרים אשר מוכרים טבק ומוצרים נלווים, המחירים בהם נתקלתי

נמוכים משמעותית ממה שאני משלם.

אשמח לקבל המלצה לחנות וירטואלית מומלצת לרכוש ממנה.

Gn'f'R

פורסם

אם אתה מאיזור השרון, הכי זול שמצאתי זה ביין בעיר בכפ״ס. יש מבצעים על ריזלות ( אני מעשן גיזה ירוקה עם פנות קטומות) של ארבע בחמש שקל. מבחר גדול של ריזלות נוספות וטבק. הכי טוב? גם האלכוהול שם די זול.

אני מעשן גולדן, קונה דרך הדיוטי מחבר שטס הרבה. לא מזמן נתקעתי בלי טבק (שבוע בים. ביום הראשון נכנסתי עם הטבק לים. המסקנה? Dont drink and dive) אז רשתי באלי צהוב. נחמד, אבל מאבד טריות מהר מאוד לעומת הווירג׳ניה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...