Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדלת טווח רשת אלחוטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

קודם כל אני יודע שכבר דובר על נושא זה רבות בפורום אבל עדיין אין לא הצלחתי למצוא תשובה למה שאני צריך.

דבר ראשון, ההבנה שלי ברשתות אלחוטיות קטנה ולכן אני אשמח לקבל את עזרת מומחי הפורום.

אני גר ביחידת דיור מושכרת כאשר בחוזה שלי כלול אינטרנט אלחוטי ללא תשלום, הבעיה היא שהקליטה ביחידה דיור על הפנים ויש לי רק חלק מאוד מאוד קטן מהדירה שיש בו קליטה של הרשת האלחוטית של בעלי הבית.

הבית עצמו הוא בית קרקע פרטי כשאר בקומה השלישית יצרו יחידת דיור ושם אני מתגורר.

הראוטר של בעלי הבית נמצא ( במידה ואני לא טועה) בקומה השניה, כלומר קומה מתחתי.

הראוטר הוא של חברת הוט.

כאשר ביקשתי מבעלי הבית למצוא פתרון הם הציעו שאני אשלם על הפיתרון שיש לחברת הוט להציע להם.

מה שאני רוצה לדעת האם יש מוצר כלשהו שיוכל להאריך את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית בלי כאבי ראש של הגדרות ובלי התחייבות לחברת הוט וכו'.

חיפשתי ומצאתי כמה מוצרים שעובדים על רשתות חשמל כגון:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13974

http://www.linksys.com/en-mea/products/rangeexpanders/RE1000

אבל בחיפוש ראיתי שיש גם מוצר שנקרא אקסס פויינט אבל לא הבנתי למה הוא משמש.

אודה לכם מאוד אם תוכלו לייעץ ולעזור לי למצוא מוצר שיוכל להגדיל את טווח הרשת האלחוטית.

תודה רבה מראש על העזרה והמשך יום נעים.

פורסם

הכי קל לשים REPEATER, רצוי שתכתוב כאן את שם הראוטר האלחוטי הקיים כדי לוודא תאימות.

אתה תוקע את הדבר הזה בחשמל, מגדיר והוא קולט את השידור הקיים, מגביר ומשדר אותו הלאה.

זו דוגמה, יש מלא יצרנים אחרים.

פורסם

כמו שהמבין רשם,כל ריפיטר פשוט יכול לעשות את העבודה :)

בזמנו קניתי דגם רגיל של אדימקס מבאג שעלה נדמה לי 200ש"ח או משהו,הגביר חיבור ADSL 8MB של השכן (היה לי בקושי פס אחד),אחרי העבודה "קיבלתי" את כל ה8מגהביט :p

כמובן שחובה שיהיה לך כ.רשת אלחוטי במחשב הנייח\נייד.

אופן העבודה ממש פשוט,אתה מחבר את המכשיר (אצלי זה היה עם כבל רשת מהמכשיר למחשב הנייח),המכשיר מזהה חיבור אינטרנט (אלחוטי במקרה שלך),מתחבר אליו,ויוצר רשת אלחוטית חדשה,אליה אתה מתחבר (שוב) אלחוטית וזהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה יכול להריץ כבר רשת מהראטר שלו אליך ואצלך תחבר ראוטר אלחוטי משלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בעיקרון אני חושב שעניין הרפיטר יכול לעבוד לא רע במצב שלי.

הרצת כבר רשת מהראוטר שלו עד ליחידת דיור שלי זה עניו של כמה מטרים ( מעל 10 מטר בוודאות).

במידה ואני בוחר להריץ כבר רשת מהראוטר של בעל הבית עד ליחידת הדיור ואז לחבר את הכבל לראוטר פשוט אצלי ביחידה זה בעצם ייצור מצב שבו יהיה לי טווח גדול יותר של הרשת האלחוטית?

מצטער במידה ואני שואל שאלה שכבר ענו לי עליה, אני פשוט ממש חלש בנושא.

פורסם

לאפל יש מוצר בשם airport express שאמור לשמש כ"תחנת ממסר" שכזו. אולי זה הפיתרון בשבילך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
הראוטר שקיים אצל בעל הבית זה ראוטר hotbox אם אני לא טועה.

מה האופציות שעומדות לרשותי?

ראוטר חלש מאוד מאוד מאוד, אצלי הוא לא מכסה את כל הבית, שזה כולה 60 או 70 מ"ר.

עקרונית אם תשים ראוטר במצב רפיטר והקליטה שלו תהיה טובה לא אמור להיות לך הבדל ממשי אם הראוטר יתחבר אלחוטית או חוטית לראוטר הקיים, אם לא תהיה לך קליטה טובה אז תהיה חייב למשוך כבל רשת לראוטר החדש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שתי האופציות קיימות:

1. שימוש ב-repeater ואז אתה גולש על האות האלחוטי המשוחזר שלו.

2. העברת כבל רשת ישיר. 10 מטר זה כלום לכבל רשת. אם אתה צריך גם אינטרנט אלחוטי בבית אז צריך להוסיף גם ראוטר אלחוטי.

• תוכן חדש...