Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אני אומר שיש לי?

כל פעם שראיתי שהוא הולך לגשת אלי שיחקתי אותה כאילו אני בטלפון ואמרתי "יש לי, בטח..."

פעמיים-שלוש והוא זכר אותי ולא ניגש יותר. תנסו, זה עובד!

נ.ב.

גם אני עברתי ממזמן לרמי לוי, למרות שזה עוד 10 דק' נסיעה, חוסך כל קניה מעל 100 ש"ח.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו השיטה הכי טובה. כמו שמתקשרים אליי מסלקום ברוסית, ואני אומר שאני לא מבין רוסית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבעיה שהם יודעים מהקופאית שאין לי אשראי אלא רק חבר מועדון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דווקא בסניף שלהם בפתח תקווה הם פחות מציקים... בהרבה.

אבל לאחרונה (ממש) רואים שקיימת התדרדרות ברמת השירות, לפחות בסניף ב"סגולה" (דיל אקסטרא).

שבוע שעבר נכנסתי לעשות קניות קטנות בשעות הבוקר (10:15). בניגוד לשבועות קודמים שפקדתי את המקום בשעות הבוקר, הקופות - הפעם - היו עמוסות ברמות מטורפות. בד"כ בבוקר או שהקופות ריקות או שמקסימום יש עגלה אחת לפניך.

באותו יום לא מצאתי קופה אחת עם תור שהוא פחות מ 4-5 עגלות !!! :shock: :shock: :shock: בחישוב ממוצע זה המתנה של בין חצי שעה ל 45-60 דקות.

מתוך 20 ומשהו קופות, אולי 6 עובדות.

כל כל התעצבנתי שפשוט עזבתי את העגלה עם כל המצרכים בפנים - ויצאתי מהסניף בלי כלום !

יום למחרת, גם שעת בוקר, נכנסתי לסניף של "אושר עד" (החדש, בפתח תקוה, באיזור התעשיה סגולה).

המרחק בינהם הוא כמה מאות מטרים.

מה שהיה שם זה פשוט מדהים... מתוך 24 קופות (השעה 11 בבוקר), 23 עובדות ! ובזמן שאני ממתין - גם ה 24 נפתחה !

כל הקופות מלאות, אבל אתה לא מחכה יותר מעגלה או שניים לפניך ! תענוג.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה קונה שם לעיתים קרובות אז אתה דווקא פראייר שאתה לא עושה כרטיס אשראי שלהם. קודם כל הכרטיס הוא חינם לגמרי בשנה הראשונה ואם אחרי שנה תרצה לבטל הוא יתנו לך עוד שנה חינם ללא עלות מצידך.

דבר שני, לחברי שופרסל יש צבירת נקודות וכל X נקודות מקבלים ציק של 40-30 שקל הביתה אם אינני טועה. כאשר אתה משלם בכרטיס אשראי שלהם אתה מקבל כפול נקודות ממה שהיית מקבל על מזומן או כרטיס אשראי של אחרים. כך יוצא שאת הציק שלהם אתה מקבל יותר מהר (על כל שקל אתה מקבל כפול נקודות).

כמו כן, יש לך רשימה של 5 פריטים שאתה בוחר מרשימה שבתור בעל כרטיס אשראי שלהם אתה מקבל 10 אחוז הנחה.

אז למרות שזה נשמע שאני עובד אצלם(ואני מבטיח לך שאין לי שום קשר אליהם) אני חושב שכדאי לעשות את הכרטיס שלהם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הרעיון הוא בידיוק מה שצעקתי עלייה

שאני לא רוצה הנחות ולא רוצה לנהל עוד כרטיס בנוסף ל4 שיש לי (רק לי) ושגם מארבעתם אני הולך להשאיר אחד בזמן הקרוב

כל כרטיס זה עוד דף פירוט וקשה לנהל ככה הוצאות

ההתעסקות בזה לא שווה לי בתמורה להנחות

שונא הנחות יחיה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יש פתרון מאוד פשוט לכרטיסים החוץ בנקאים, פשוט להגיד שהבנק לא מאשר לך כרטיס נוסף בחשבון.. שם יגמר הדיאלוג.

האנשים שמפנים את הכרטיס מקבלים את הכסף שלהם בכל זאת, את הטופס שלהם הם מילאו.

גילוי נאות: אני גם כן מקדם כרטיסי אשראי ( של חברה גדולה אחרת ) אבל לא הגעתי אף פעם למצב שמישהו מרים עלי את הקול בגלל זה. בשביל העמלה הקטנה שמקבלים על כל כרטיס אני לא חושב שיש טעם לעשות לבנאדם את חווית הקניה יותר מרגיזה ( והיא מרגיזה עם המחירים המופקעים בכל תחום היום ).

רוצה לחסוך כסף? הרווחת.

לא רוצה? תהנה...

פורסם

אני שרדתי בדיוק שתי משמרות בעבודה הזו (במגה).

הם דרשו ממני לדחוף לאנשים כרטיסים כל היום.

ביום השני באו לפחות 15 איש בשעתיים הראשונות בשביל להתלונן על הכרטיס שהם קיבלו ואיך שדפקו אותם לגמרי.

אחרי זה אמרתי לעצמי שזה לא שווה את זה וזה גם באמת לא מוסרי לסחוף לאנשים משהו שאני יודע שידפוק אותם ויגרום להם לעוגמת נפש ולבעיות כלכליות ואולי גם משפחתיות (במקרה של אנשים שלא יודעים לנהל כספים, כלומר 90% מהאנשים).

לעולם אל תקחו כרטיסים כאלו.

למעשה, צריך להמנע כמה שיותר מכרטיסי אשראי.

עדיף להרעיב את עצמכם חודשיים ולחסוך קצת על דברים לא חשובים ופשוט להגיע למצב שבו אפשר לקנות כמעט הכל במזומן.

אני לא אקנה בחיים יותר משהו באשראי כשאני יכול לשלם עליו במזומן.

ככה יש שליטה מלאה, טבלת אקסל פשוטה עם הוצאות והכנסות וזהו, אין בעיות כלכליות.

פורסם
אם אתה קונה שם לעיתים קרובות אז אתה דווקא פראייר שאתה לא עושה כרטיס אשראי שלהם. קודם כל הכרטיס הוא חינם לגמרי בשנה הראשונה ואם אחרי שנה תרצה לבטל הוא יתנו לך עוד שנה חינם ללא עלות מצידך.

דבר שני, לחברי שופרסל יש צבירת נקודות וכל X נקודות מקבלים ציק של 40-30 שקל הביתה אם אינני טועה. כאשר אתה משלם בכרטיס אשראי שלהם אתה מקבל כפול נקודות ממה שהיית מקבל על מזומן או כרטיס אשראי של אחרים. כך יוצא שאת הציק שלהם אתה מקבל יותר מהר (על כל שקל אתה מקבל כפול נקודות).

כמו כן, יש לך רשימה של 5 פריטים שאתה בוחר מרשימה שבתור בעל כרטיס אשראי שלהם אתה מקבל 10 אחוז הנחה.

אז למרות שזה נשמע שאני עובד אצלם(ואני מבטיח לך שאין לי שום קשר אליהם) אני חושב שכדאי לעשות את הכרטיס שלהם.

ילדים,

זו התשובה הנכונה.

אם אתה קונה שם אתה טמבל שאתה לא עושה כרטיס שלהם, עם כל הצורך לעקוב אחרי עוד כרטיס.

מוצרים של מותג שופרסל אתה קונה בהנחה, והם מיוצרים על ידי אותם יצרנים שמייצרים את המותגים ה'גדולים'.

אבל תמשיכו להילחם בכולם ולחשוב שאתם גדולים.

אם אתה רוצה לקנות בזול - תזמין מרמי לוי באינטרנט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כרטיסי אשראי זה דרעק וכנראה הסיבה הכי גדולה לדעתי למינוס...התחושה שיש לך למרות שאין.

לגביי הנציגים המטרידים - אם "לא" פשוט לא עובד אני מסביר שאני עוזב את הארץ..אם ממשיכים לחפור ולשאול לאן וכו' אז לפי רמת השעמום שלי אני ממציא סיפור ...מפעל טקטסטיל ברומניה..שליחות לאפריקה...או..עניין ממשלתי חסוי.

פורסם

בגלל זה אני לא עושה הרבה קניות בשופרסל או מגה.

אם אני נכנס לשופרסל קונה מספר דברים קטנים ויוצא, אבל אפילו אם הנציג שלהם לא מגיע הקופאית תראה אותי עם 2 דברים היא תחליט לומר לי למה לא עושה כרטיס.

לעומת זאת בסופר דוש אין שום נציגים רק ללכת לעשות קניות ולצאת בלי כאבי ראש.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
ואתה עדיין קונה שם? :?

אז למה אתה לא קונה ברמי לוי? :)

היתה תקופה ששופרסל שלחו שוברים בדואר, אז קניתי שם. בחודש וחצי האחרונים כל שבוע אני עושה קניה מרוכזת ברמי לוי ונגמר הסיפור.

הבעיה עם רמי לוי שזה 20 דקות נסיעה לכל כיוון (אולי קצת פחות), אז במקום לחסוך 100 ש"ח בקניה, אני חוסך 70 בגלל הדלק...

• תוכן חדש...