Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקר לקניות בשופרסל וכידוע נציגת כרטיסי האשראי אורבת בקופות

יש לי פנים קליטות מאוד (נראה כמו שחקן כדורגל איטלקי/ספרדי חתיך בטירוף גררר)

לא יודע איך הנציגה לא זוכרת אותי משבוע לשבוע שבו אני מסרב וכבר נגמרו לי הסיבות

הקניות שלי מתחלקות ל2, פרטיות וחשבון אחר לעסק (צהרון)

הפעם התחלתי להעביר את הקניות הפרטיות והקופאית שואלת אם אני רוצה כרטיס אשראי, אמרתי לה לא! אז היא מתקשרת לקופה ראשית שישלחו את הנציגה, אמרתי לה למה קראת לה אני לא רוצה והיא ממשיכה להעביר מוצרים, הגיע הנציגה, חפירה ארכאולוגית עשתה לי במח!!

פעם ראשונה אחרי שנים הרמתי את הקול ״תקשיבי, לא רוצה כרטיס, לא רוצה חינם, לא רוצה מתנה, לא קופונים, לא מבצעים, גם אם תעבירי לי את כל הקניה חינם אני לא רוצה, זה עוד כרטיס אשראי, זה עוד דף פירוט, זה עוד התנהלות בחשבון שצריך לעקוב אחריו, זה עוד טעויות ואני לא צריך את זה, בייי, שלום!״

בינתיים הקופאית העבירה חצי מהקניה של העסק (הכל שם בכפולות של 10 הכל בקילוגרמים, אריזות גדולות) למרות ששמתי חוצץ

אז מה יצא לי מזה? שעכשיו צריך לבטל איזה 40 פריטים וזה גרר המתנה לכרטיס מנהל והאנשים בתור מתעצבנים והקופאית עשתה טעויות בביטול, מרוב שזה לקח מלא זמן היו לי שם ערימות של גבינה מגורדת שפשוט נמסה וגלידות שנמסו ועמדתי על זה שאני מחליף אותם בחדשים מהמקרר

בקיצור הייתי בקופה רק עם התור שלי לא פחות מ 55 דקות שזה כ45 דקות מעבר לזמן הרגיל שלוקח לי להעביר הכל

דעתכם חשובה לנו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיר את הסיטואציה.

בד"כ אני אדם רגוע ומנומס ולא מוצלח במיוחד בהדיפתן. בפעם האחרונה שהיא הציקה לי הרמתי עליה את הקול ואמרתי לה להפסיק להטריד אותי. זה היה שנייה אחרי שהיא הציצה לי בחשבון כדי "לראות אילו הנחות הפסדתי" ורעמתי עליה. מהבושה (שלה) היא כבר זוכרת אותי (למרות שמדובר בסניף גדול ואני מבקר שם פעם בשבוע-שבועיים) ולא מטרידה אותי יותר.

:turn-l:
פורסם

מה שאתה מתאר נשמע חריג.

נתקלתי בנסיון לקדם, להציע ואולי קצת לדחוף אבל לא ברמה כזו שמזעיקים נציגה לקופה ללקוח שמודיע שהוא לא מעוניין.

זה מתחיל להשמע כמו סניף מסויים שהחליט לעמוד באיזה יעד.

זה הזמן לפנות למנהל הסניף ולהתלונן ולשקול לעבור סניף אם העניין ממשיך, אם כי הפתרון הפשוט יותר הוא לעשות כזו סצינה בפעם הבאה שהם יזכרו אותך לעד, אבל יש אנשים שלא בנויים לזה.

פורסם

אצלנו מסתובב נציג. זה הולך ככה:

נציג: "תהיה מעוניין לשמוע על הכרטיס אשראי שלנו?"

אני: "לא"

נציג: "אבל יש לנו מבצעים, מתנות, הטבות..."

אני: "תקשיב טוב, זאת הפעם השלישית שאתה ניגש אליי החודש. לא מעוניין בכרטיס אשראי שלכם, אין לכם שום מבצעים, כל המחירים פה מופקעים, אתה עובד בסופר של גנבים (לכאורה...) ואני ממליץ לך לעשות את הקניות הפרטיות שלך ברמי לוי, שם זול יותר"

הקופאית: "כן, אבל זה רחוק"

הנציג: "למה, כמה מוכרים שם קילו עגבניות? שווה את הנסיעה?"

אני: "בטח, תחשוב שפה אתה משלם 7 ש"ח לקילו ושם זה חצי שקל. גם כל המוצרים האחרים פה יקרים יותר"

לקוח ששומע את השיחה מהקופה ליד: "כולכם גנבים פה, אני כל שבוע נוסע לרמי לוי בעפולה והיום פשוט האוטו התקלקל. אל תעשה שום כרטיס אשראי שלהם"

מאז (כבר חצי שנה) שקט. הנציג רואה שזה אני, עושה שלום וממשיך הלאה.

פורסם

אצלי זה פשוט. כשהיא ניגשת אני מודיע לה שאף אחד לא יקבל גישה לחשבון הבנק שלי ואם היא מעוניינת בלי פרטי בנק אז אני מוכן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תשתה שני בקבוקי עראק (רק תדאג לנהג תורן) + תאכל ראש של שום.

פעם אחת (לאחר ביצוע הדברים האמורים) תגיד לקרציות מהאשראי "לא" ארוך מתמשך ונושפני - לא יפנו אליך. בחיים.

alfa 156 2.5.

פורסם

מה אתם שוברים את הראש? מנסיון עבר על השאלה הראשונה שלהם,משיבים "לא" ומפסיקים להתייחס.

תנו להם לדבר ולהציע עד שיהיו צרודים.

אותי תפסה הבת דודה שלה ממגה, נכנעתי :cry:

פראייר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אצלנו מסתובב נציג. זה הולך ככה:

נציג: "תהיה מעוניין לשמוע על הכרטיס אשראי שלנו?"

אני: "לא"

נציג: "אבל יש לנו מבצעים, מתנות, הטבות..."

אני: "תקשיב טוב, זאת הפעם השלישית שאתה ניגש אליי החודש. לא מעוניין בכרטיס אשראי שלכם, אין לכם שום מבצעים, כל המחירים פה מופקעים, אתה עובד בסופר של גנבים (לכאורה...) ואני ממליץ לך לעשות את הקניות הפרטיות שלך ברמי לוי, שם זול יותר"

הקופאית: "כן, אבל זה רחוק"

הנציג: "למה, כמה מוכרים שם קילו עגבניות? שווה את הנסיעה?"

אני: "בטח, תחשוב שפה אתה משלם 7 ש"ח לקילו ושם זה חצי שקל. גם כל המוצרים האחרים פה יקרים יותר"

לקוח ששומע את השיחה מהקופה ליד: "כולכם גנבים פה, אני כל שבוע נוסע לרמי לוי בעפולה והיום פשוט האוטו התקלקל. אל תעשה שום כרטיס אשראי שלהם"

מאז (כבר חצי שנה) שקט. הנציג רואה שזה אני, עושה שלום וממשיך הלאה.

אז למה אתה לא קונה ברמי לוי? :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לשאלה "מה אכפת לך, תנסה בלי התחייבות מקסימום תחזיר"

אני עונה בואי איתי לאוטו למושב האחורי , ננסה חצי שעה בלי התחייבות מקסימום תחזרי לפה

פורסם

קופאית: "אתה מעוניין ב-Life-Style / כמעט חינם / שופרסל / כרטיס זובי?"

אני: "לא, תודה"

קופאית: "בטוח? יש לנו הנחות מבצעים יום Life-Style והגרלות וכו' וכו'"

אני: "לא, ממש לא"

קופאית: "זה ממש ממש משתלם"

אני: "לא, ואין לי זמן עכשיו לזה"

אם אני במצב רוח טרולי בשלב האחרון אני מחכה שהיא תסיים את החשבון ואומר לה "מה זאת אומרת משתלם?" עם פרצוף כזה:

6286781_700b.jpg

היא מתחילה לחפור מפה ועד סין, גז טבעי מתנדף מסביב, בארות נפט משפריצים לכל עבר כאילו אנחנו בערב הסעודית, ואני כמובן מתנתק לחלוטין ועושה Polling כל איזה חצי דקה לבדוק אם היא סיימה.

כשהיא מסיימת זה משהו כמו: "אז אתה מעוניין?"

ואני עונה: "לא" ויוצא מהחנות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...