Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליטל - היו זמנים הא?

היו זמנים, היו.

אני לא אוהבת להשתמש במילה הזו אבל לצערי כן היו זמנים והיתה תקופה שנעים מאוד להזכר בה.

קראתי על מה שמתרחש מאחורי הקלעים חבל שזה קורה.

אשתדל להגיע למפגש הקרוב שיתקיים אם יתאפשר לי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 363
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום המפגשים זה לא מה שהיה פעם,יש קהילה קטנה של אנשים,חלקם קבועים חלקם חדשים קבועים,אני אישית מגיע לא לצורך השמעת המערכת או לשמוע אצל מישהו אלא יותר לכיוון לדבר עם אנשים שאני לא רואה כל יום

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
חבר׳ה,תפסיקו לריב,חרגתם מהנושא,אדי בוקר טוב לך,קמתי לתחייה ונהיה לי בערך עוד כמה פיצולים כך שאני עדיין פה,אתה אומר לדיוויד לא לקחת ללב ואתה מה עשית?עוד שנייה הוצאת אותי להורג,ותפסיק עם השטויות,לא פעם שהייתי עובד בראש העין יצא לי לראות באיזה ווליום אתה נוסע ברחבי העיר,אז בבקשה

WTF :shock::lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ירשם בספרי ההיסטוריה - שומאכר ואני מסכימים על משהו

:shock:

אכן WTF

פעמיים כי WTF

צריך לבדוק אם יום שלישי היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניתן לסגור את כל השרשור הזה במשפט אחד

haters gonna hate :lol:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

עניין "השנאה" לדעתי צריך להמחק פה מהלקסיקון, כמו גם הירידה לפסים אישיים, סה"כ כולם פה באותו התחביב ואין סיבה להגיע למקומות האלה, בטח שלא כתולדה מויכוח מיותר עקב שרשור שלושת הגדולים, טוויטרים וכו', (מודה ומתוודה שהייתי חלק לא קטן מויכוחים מיותרים כאלו).

לעניין השרשור, מישהו פה קיבל אי פעם קנס/הערה משוטר על עוצמה מוגזמת?

אני מכיר חבר פורום שקיבל "איום" לקנס, אבל זה היה איום סרק כיוון שמתי שהוא שאל את השוטרת לכמה DB הוא הגיע היא דיי נחנקה וחזרה לניידת, כיוון שלא היה בנמצא מכשיר מדידה, וגם עם מכשיר מדידה זה דיי תחום אפור.

SCANSPEAK

פורסם

כן - סטאס S3T בעצמו רשם את זה בשרשיר של מפיסטו על חיפוש מידריינג' לרוק ומטאל.

הוא אפרופו שכן שלי אם הייתי גר עדיין בבית הוריי בחולון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מציע לנעול את האשכול המיותר הזה .

תיפגשו כולכם במפגש מרכז הקרוב אני מבטיח לעשות סולחה חגיגית בין כולם

פשוט מתיש לקרוא ויכוחים שיורדים לפסים אישיים שבתכלס הכל סביב סטראו לרכב , כמה אפשר לטחון את האשכול המסכן הזה

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

רגע לפני שנועלים את השרשור - לא קשור בכלל לאודיו לרכב ולאף אחד מכם אוקיי?

משהו שאני רוצה להעביר לכם לגבי המושג, הערך "שנאה" ועד כמה הרעיון המופשט שלו מסוכן!

אני זוכר בזמנו שהעירו את תשומת ליבי לדברים שנאמרים עליי בפורום אחר מאחורי גבי - בגדול מה שקרה שם זה שקובץ של חברי פורום שהודחו מכאן מסיבות כאלו ואחרות קראו לי "פרה-מדונה" והדביקו לי סמלון של דגל פולין עם עוד איזה קשקוש עליו.

תהיו סבלניים איתי אתם תבינו לאן אני מנסה להביא אתכם.

אני ממש יצאתי משלוותי כאשר ראיתי את זה ויצאתי נגד אותם אנשים היות והיה מדובר באמת בכעס נגדי, אולי אפילו חס וחלילה אחטוא לאמר - שנאה.

כמובן שחברי פורום רבים פשוט אמרו לי "עזוב, תירגע, מה אתה קופץ" אבל רציתי לעצור את זה כי פחדתי שזה ידרדר למקומות עוד יותר לא בריאים.

לאן אני מגיע עם זה? למקום שלחלוטין לא קשור לכאן ולאף אחד מאתנו - אבל - מבוסס בדיוק על אותם עקרונות או יותר נכון בדיוק על אותו הרעיון, אותו המושג - מבוסס על "שנאה"

כזכור לכם איבדנו ראש ממשלה.

תקופת זמן לפני שהרצח הנוראי הזה אירע אנשים הלכו עם קרזות שעליהן מודפסת תמונה של יצחק רבין זכרונו לברכה בדמותו של אדולף היטלר.

אותם אנשים לא זכרו אפילו לרגע אחד בודד שמדובר באדם שכבש והחזיר לנו את הכותל בגופו.

אותם אנשים לא זכרו שמדובר באחד המצביאים הגדולים שלנו, בראש ממשלה, בשר באדם נדיר.

נכון - זה רחוק בקילומטרים, הגזמה מטורפת.

אבל היא מבוססת על אותו רעיון, על אותה התמצית הקטנה של מושג בשם - שנאה.

תיזהרו עם המילה הזו - אני מתחנן!

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי מההכרות שלי איתך אתה בן אדם מאוד נחמד , לא פעם יצא לנו לדבר במפגשים והאזנת למערכת שהייתה אצלי ברכב ( סיאט )

אני באמת מציע כאן לכולם לשים את כל העצבים בצד ולהבין שכולם פה בני אדם , לא כולם חושבים באופן זהה לא כולם מסכימים אחד עם השני

אבל אחרי שמגיעים למצב שחברי פורום של בסך הכל מולטימדיה ואודיו לרכב רבים כל הזמן על כל דבר אפשרי ... כנראה שיצאתם קצת מפרופורציה

שוב אני אומר , התחום הזה מחולק להמון דיעות , מנוגדות ככל שיהיו אין סיבה לריב ולומר אמירות שזולגות לפסים אישיים .

כולה פאקינג אודיו לרכב !! !!!

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

וזו בדיוק הנקודה שלי

"כולה פאקינג אודיו לרכב" אין שום סיבה שהמושג שממנו ביקשתי מאוד להזהר בכלל יוזכר כאן או יהיה בלקסיקון.

אנשים נרצחים על מריבות חניה, על בדל סיגריה - אל תחשוב שאם לא נרסן את עצמנו, האופציה שזה יקרה גם כאן היא בלתי אפשרית.

תוציאו את זה מהלקסיקון שלכם - לא קשור לאודיו לרכב לא קשור למריבה על עגלה בסופר.

Pioneer TS-X150

פורסם

לעניין השרשור, מישהו פה קיבל אי פעם קנס/הערה משוטר על עוצמה מוגזמת?

סוג של כן ולא כזה.

פעם אחת באיזור התעשיה כשנסעתי לבלות, שמעתי מוזיקה, עצרה לידי ניידת ברמזור והוא אמר לי "מה זה פה דיסקוטק? אתה רוצה דו"ח? תנמיך את המוזיקה"

אז הנמכתי והוא נסע לדרכו באור ירוק

ופעם אחת בתחנת דלק, כשרק התקנתי את הסאבים, השמעתי לחבר ונכנסה ניידת לתחנת דלק, השוטר בא אלי לחלון ושאל אותי "אתה מתכוון לעשות לי פה רעש?"

עניתי לו שלא, אז הוא אמר לי "שאני לא אקבל עליך דיווחים בעיר שאתה מפריע"

וזהו.

ב2 הפעמים הללו לא הפרעתי לאף אחד, ולא הייתי ליד בנייני מגורים בכלל.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

עצרתי מיליון פעמים ליד ניידות עם מוזיקה, אף פעם לא אמרו לי כלום.

רק פעם אחת 2 מתנדבים שאין להם מה לעשות בחיים שלהם זרקו מילה.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...