Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, המפגש האחרון שהיית בו ממש לא משקף את המפגשים שיש היום,

אם תתן הזדמנות נוספת אתה תראה ותבין.

פרנקוס, אנחנו יודעים שהם הורסים לנו את התחביב ואת המוניטין, אבל מה ניתן לעשות?

נראה אותך מעיר למישהו כזה, יש סיכויים של 50\50 שאם תעיר למישהו כזה אתה תמצא את עצמך בבית חולים, ואת זה אף אחד לא רוצה.

קנוורת' מן, כמוני כמוך, רק שאני לא עושה את זה עם הבי מטאל, אני עושה את זה עם דאבסטפ ושחורה.

אין כמו לראות ערסים עם מערכת "יוקרתית" סוגרים חלון \ נותנים פול גז ביציאה מהרמזור רק כדי להתחמק ממך.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תגובות 363
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
משיח בדרך???

לכאלו, בתור REDNECK אני עונה במטאל רצחני שלפעמים גורם להם ברוב טיפשותם לחצות צמתים באדם, לסגור חלונות,

לקלל, לעשות תנועות מגונות, וכ'ו, אבל תודה לאל, בבאר שבע התחילו לעשות סדר, כך שלפחות שם אני

יכול לחזור לקאנטרי/רוק הנעים שלי

הים תיכונית, מזרחית, דיכאון, שירי דיכדוך וסכסוך, חאפלות, רביבו וכ'ו וכ'ו וכ'ו....

אם אתה משמיע להם מטאל בפול ווליום זה רק מחריף את זיהום הרעש ולא תורם לכלום, אתה מתנהג בדיוק כמו אחרון הערסים.

לא ראיתי פה אפילו פוסט (רציני) אחד שמעודד ומפיץ שנאה נגד התחביב שלכם, מאיפה אתם מביאים את זה?!

ד"א, רוב המרעישים שיצא לי לראות הם אלו עם המערכות הפשוטות של היצרן. זה לא קשור בכלל לתחביב שלכם לבנות מערכות איכותיות, זה קשור לאנשים מסריחים שעושים רעש מיותר ומטריד עם כל מערכת שהיא.

כל מי שלא חושב כמוכם הוא "שונא" אוטומטית? סלחו לי, אבל מה זו הגישה הטיפשית הזו?

אנשים מביאים טיעונים הגיוניים לגיטימיים אז מתייחסים בהתאם, למה ישר לשנוא את הצד השני?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אדי, המפגש האחרון שהיית בו ממש לא משקף את המפגשים שיש היום,

אם תתן הזדמנות נוספת אתה תראה ותבין.

פרנקוס, אנחנו יודעים שהם הורסים לנו את התחביב ואת המוניטין, אבל מה ניתן לעשות?

נראה אותך מעיר למישהו כזה, יש סיכויים של 50\50 שאם תעיר למישהו כזה אתה תמצא את עצמך בבית חולים, ואת זה אף אחד לא רוצה.

קנוורת' מן, כמוני כמוך, רק שאני לא עושה את זה עם הבי מטאל, אני עושה את זה עם דאבסטפ ושחורה.

אין כמו לראות ערסים עם מערכת "יוקרתית" סוגרים חלון \ נותנים פול גז ביציאה מהרמזור רק כדי להתחמק ממך.

הסיבה שהחלטתי לעצור את המפגשים ולהסיר אותם מהחיים הפרטיים שלי אודי, לא קשורה לזה.

היא קשורה לזה שנחצו קווים אדומים ביני לבין חברי פורום ובין חברי פורום לביני.

ואני לא מעוניין לגשר על הפערים האלה יותר - זה מת מבחינתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בני - כן!

:-D

על זה בדיוק אני מדבר - וזה כל מה שאני מבקש למנוע.

לא יודע למה כל הזמן חושבים שאני נגד SPL - ממש לא, לא ראיתם אותי מגיב בשרשורים שלי דיוויד וסרול? שואל שאלות? - למה? כי אני אוהב את זה גם!

אפרופו - הפסקתי להגיב\לכתוב בשרשורים של דיוויד ביגלל שהוא ביקש ממני לא לדבר איתו, לא לפנות אליו בהודעות פרטיות - אני בוחר לכבד את זה.

זה היה כשאמרתי שצריך לבטל את המפגשים - אני עדיין חושב ככה, לפחות לגביי באופן אישי - בגלל זה הסרתי אותם מהחיים שלי (לא רק בגלל זה אבל זה כבר אישי ואני לא מתכוון להרחיב על זה כרגע).

הדבר היחיד שמציק לי זה שאנחנו נראים רע! רע מאוד במפגשים וזה פוגע בנו למרות הכוונות הטובות לקדם את התחום.

אפשר כמובן לפתוח שרשור ולנסות להבין ביחד מה אפשר לעשות בשביל לקדם את זה.

ודיוויד - לגבי הכללות - אתה מאוד פגיע לנושא הזה אני שם לב אבל אנשים מדברים בלשון רבים, אתה צריך להבין מתוך מה שהם כותבים שלא תמיד ניתן להמנע מזה כי מדברים על משהו גורף.

מור - אל תריב עם ליטל, אתה לא מכיר אותה, היא מלאך! פנינה נדירה בעולם של גברים.

ליטל - היו זמנים הא?

מתי ביקשתי ממך לא להגיב בשרשורים שלי? מתי ביקשתי ממך לא לפנות אליי בפרטי?

הפעם היחידה הייתה בקטלה שלך עם מקס, כשביקשתי ממך לא לערב אותי בהודעות פרטיות.

לגבי המפגש האחרון שהיית בו. זה היה המפגש הראשון בחסות הפורום מאז יום כיפור שנה שעברה.

הקהל בפורום השתנה, אז מה ציפית? ברור שהגיעו ילדים עם הפיאט אונו, דייהטסו שרייד, סובארו ג׳אסטי ופורד פייסטות שלהם.

והם ילדים, אז הם עושים פוזות ורעש כדי שאנחנו נסתכל עליהם.

אכן הסתכלנו והורדנו ראש, הרי לא בשביל סה אנו מקיימים מפגשים. ומאז אותו מפגש, אין לנו קהל כזה יותר. וזה ככה כבר כמה חודשים טובים.

אני נפגע מהכללות. זה מעלה לי את הסעיף. זה מרתיח לי את הדם כשמישהו מגיב לי בתשובה שפונה אליי בין היתר.

פורסם

דיוויד

תשים לב טוב טוב לתגובות שלך כלפי חברי פורום - אתה אומר לאנשים לא להגיב בשרשור, לא לפנות אליך וזה קורא בכל פעם שאתה מפרש משהו כהכללה.

אתה מתגונן יותר מידי בזמן שבכלל לא תוקפים אותך.

ולגבי מקס - הוא מת בשבילי.

הבן אדם נכנס לי לכיס, לחיים הפרטיים בפומבי ו"אתם" הגנתם עליו ובו זמנית תקפתם אותי בצורה חסרת רחמים דיוויד.

אני רק אומר לך שהכעס שלכם כלפי על זה שאני מעיף למנהלים - זה בגלל שאין לי שום כוונה לדבר אם בן אדם שלא יודע להתנהג כמו בן אדם, הוא וכל אחד אחר צריכים לחשוב פעמיים לפני שהם מגיבים בצורה לא עניינית.

הסיבה שאני מפנה למנהלים היא בגלל שאני לא מתכוון בכלל להתעסק בדברים האלה, בן אדם שלא יודע להגיב בצורה נאותה צריך לדעת שיש מנהל פורום שהתפקיד שלו הוא למנוע ממנו להגיב ככה - אנחנו אנשים בוגרים, לא ילדים ואני לא צריך לקחת אחריות או לתקן מישהו שלא לימדו אותו להתנהג - ואני לא מדבר על מקס, אני מדבר על כל אחד.

דיוויד - בהודעות הפרטיות ביני לבין מקס (הוא פנה אלייי) הדברים שנאמרו הגיעו לרמה כזו שהבן אדם, בשביל להביע את הנקודה שלו בעצם איחל לאשתי ולבת שלי (תינוקת בת שנה להזכירך) שהן יאנסו לנגד עיניי - עכשיו ברור לי שהוא השתמש בזה בתור דוגמא לנסות להוכיח לי את האופי שלי (מבלי שהוא יכיר אותי בכלל! וזה עוד אחרי שהוא האשים אותי באותו הדבר)

אבל - ברגע שמישהו אומר לי משהו כזה, דיוויד - הוא מבחינתי, אבק, אפר, אפס. הוא מת בשבילי ואני מקווה שאני גם מת בשבילו כי אין לו על מה לבקש סליחה או להצטער ואני גם לא אעשה משהו כזה מהצד שלי.

זה קו אדום אחד שנחצה עבורי.

קו אדום שני היה שאתם (תסלח לי על ההכללה אבל אתה יודע על מה ועל מי אני מדבר) פשוט לא ניסיתם בכלל לקרוא ולהבין מה אני כותב לכם והמשכתם לתקוף אותי וביקשתם "להעמיד אותי במקומי" - על מה בדיוק?

על זה שנכנסו לי לחיים הפרטיים?

על זה שאיימו עליי?

על זה שחבר אחר שהתיימר להיות חבר התחיל לנופף בזהות שלי לכל עבר? מי נתן לו את הזכות בכלל?

זה קו אדום שני שנחצה.

והקו האדום השלישי שנחצה היה שאני לקחתי תוכן של הודעה פרטית ופרסמתי אותה היות ולא נשארה לי טיפת כבוד לאדם שפנה אליי.

הקו האדום הרביעי שנחצה היה העובדה שהואשמתי בשנאה לשם שנאה וזה דיוויד - באופן אישי הגיע ממך - ובו זמנית הכובע בער על ראש הגנב.

אתה לא מפסיק להשתמש במילה שנאה.

כל מי שמגיב כאן בצורה שאתה מפרש אותה כהכללה מיד נכנס למעגל של שונאים - הייטרס (ביטוי של ניגאז פרום דה הוד תסלח לי - חלק מהתדמית שאני מדבר כנגדה)

ובסופו של דבר דיוויד - כל הקווים האדומים אצלי נחצו והחלטתי להפסיק לכתוב - כרגע לפחות אני מצמצם את זה רק לנושאים שמעניינים אותי אבל כשהפרוייקט של הנקסוס יגמר אני חוזר לשקט מוחלט)

ודיוויד - אני לא מעוניין לגשר על הדברים האלה, אני לא מעוניין שנתחיל להתנצל אחד מול השני

אני רק מעוניין בזה שאתה תדע שאני לא שונא אף אחד וגם לא את מקס (הוא פשוט לא קיים מבחינתי יותר) - באמת, אני אדם בוגר ואין לי אנרגיות מיותרות לבזבז על רגש שלילי כל כך - מספיק לי שיותר מחצי משפחה הלכה לי על רקע של שנאה.

אל תשתמש יותר בביטוי הזה מבלי להבין שאתה זה שמפיץ אותו - זה נורא!

אתה אמרת לי שאני לא שפוי בזמן שאתה לחלוטין ירדת מהפסים.

אני שפוי דיוויד ואני מאמין שגם אתה.

אני לא שונא אף אחד דיוויד ואני רוצה להאמין שגם אתה.

אבל את מה שקרה מבחינתי לא ניתן להחזיר לאחור מהסיבה הפשוטה שלו רק הייתם עוצרים לרגע וקוראים את מה שאני רושם לכם אתם הייתם צריכים להבין שחבר פורום (שהוא לא אני) חצה כל גבול אפשרי - וצריך היה להעמידו במקומו - ומייד!

וזה לא קרה - וזה גם לא יקרה שוב, לעולם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מטיף שנאה, אני מציג את האמת איך שהיא. מי שמכליל בשבילי הוא בן אדם שלא רוצה להרחיב טיפה את הפרספקטיבה שלו ולראות שלא כולם אותו הדבר.

והם אוטומטית נגד התחום. זה ברור כשמש.

אני יכול להיות מת מבחינתך, זה החלטה שלך. אני לא מתנצל ולא מבקש התנצלות.

אבל אני בחיים לא ביקשתי שלא תגיב או תפנה אליי.

וכן הפעם הניא שקראת לחברי מפגש מרכז חלאות אדם - פגע בי אישית.

פורסם

פשוט תפסיק להשתמש במילה הזו דיוויד - אתה גם מכליל כאן.

אתה לא מת מבחינתי וגם לא אף אחד אחר למעט האחד שהוזכר - המפגשים מבחינתי פסולים, ברגע שהפורום הגיע למצב שיש בו אלימות ולו מילולית זו היתה נקודת העצור ואל חזור מבחינתי.

ומה שברור לך כשמש - הוא הצד האפל של הירח כנראה לכל האחרים כאן כי באמת אף אחד לא מבין בכלל איך אתה מגיע למסקנות האלה.

ההתנהגות של חברי הפורום, בייחוד כלפיי נהיתה בלתי ניתנת להתנהלות מולה - זו הסיבה שבחרתי להפסיק.

דברים גם נאמרים בלהט הרגע זה ברור לי - מכל הצדדים, עדיין, יש נקודת אל חזור והיא נחצתה בעבורי.

אני מקווה לפחות שהגענו לסוג כלשהוא של הבנה בינינו ומעכשיו, גם אם זה כבר לא משנה שום דבר, הלך הדברים יהיה יותר רגוע.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי,

אני לא רב עם אף אחד אלא מציג את דעתי.

שים לב שעד כה גיביתי אותך ואת פרנקוס ולא נכנסתי כלל לוויכוח כי לא ראיתי בדברים שלכם פסול ולא פניתם ישירות לאף אחד מהפורום.

המשפט שלה שהדגשתי פשוט שבר את הקו הדק בוויכוח פה (שבגלל שלא עברתם אותו עדיין גיביתי אותכם וניסיתי להראות לכולם שלא אליהם הטענות).

לבוא ולהגיד לא תהיה לי מערכת מושקעת כי אני לא צריכה שיישמעו אותי בחוץ זאת אם כל ההכללות.

אני מכיר את ל' מפוסטים קודמים ולאו דווקא מפורום אודיו, אין לי שום דבר נגדה.

לפעמים פולטים דברים שלא מתכוונים אליהם (אני מקווה שהיא לא התכוונה) אז לא יקרה לאף אחד כלום אם יחזור בעצמו.

ושוב לא רב עם אף אחד, זו דעתי, והמשפט הזה ממש צרם לי, חוץ מזה כמו שאמרתי הטענות שלכם היו מאוד לגיטימיות (חוץ מעניין מעבר החצייה :lol: ).

פורסם

או שפשוט לפעמים לא מתאמצים להבין מה בן אדם באמת כתב כשהוא נמצא מאחורי המקלדת ואתה לא יכול לתקשר איתו בצורה שבה אתה יכול לראות הבאות פנים ולשמוע את טון הדיבור.

כתבתי כאן לא פעם שהבעיה הכי גדולה בכתיבה בפורומים היא הבנת הנקרא.

Pioneer TS-X150

פורסם

חבר׳ה,תפסיקו לריב,חרגתם מהנושא,אדי בוקר טוב לך,קמתי לתחייה ונהיה לי בערך עוד כמה פיצולים כך שאני עדיין פה,אתה אומר לדיוויד לא לקחת ללב ואתה מה עשית?עוד שנייה הוצאת אותי להורג,ותפסיק עם השטויות,לא פעם שהייתי עובד בראש העין יצא לי לראות באיזה ווליום אתה נוסע ברחבי העיר,אז בבקשה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אהה - אני והסאב 8 אינטש שלי

:wink:

עשה לי טובה, אתה בשלך, אני בשלי. שיהיו לך חיים טובים מקס כמו שאמרתי לא שונא אותך אבל התקשורת ביני לבינך הגיעה לסופה.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא דיברתי על סאב שלך,דיברתי על איכות שמע שלך,אמרת שהפסקת בפורום אבל אתה ממשיך,אני רואה בזה שאתה מאוד נהנה לריב עם האנשים,אתה יודע מי זה שלא מקיים הבטחות?זה נקראה פיזדון!

פורסם

תיזהר, אתה מקלל שוב. אתה יודע מה יקרה אם תמשיך ככה.

וכנראה שהבנת הנקרא שלך עדיין צריכה קצת עידוד - רשמתי במפורש שאני אכתוב פוסטים על דברים שמעניינים אותי ופה ושם אגיב.

אל תדאג - המפגשים הסתיימו מבחינתי סופית.

לכתוב בפורום - פה ושם אתה עוד תצטרך לסבול את הנוכחות שלי בפורום.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא צריך לסבול שאתה נוכח,צריך לדעת להנות,ואם היית נוכח במפגשים אולי גם היינו מחלקים עצות אחד לשני,יש לך קיר בראש שאתה לא מוכן לשבור אותו וחבל,היית מגלה שהכולם ששונאים אותך בעצם לא שונאים אותך,ודרך אגב אני לא מקלל אלא מציב עובדות וכמו שאתה אומר תיזהר,אז הכל בסדר שום דבר לא יקרה לי,גם אם יחסמו עוד פעם,לא נורא,מצאתי דרך לעבור את החסימה

פורסם

אולי מספיק לריב על שטויות, לא מתאים לגיל ולא שווה את התחביב הריבים האלה.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תוכן חדש...