Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
פרנקוס, SLOWRIDE

כל התלונות על ווליום גבוה וחוליגניות מגיעות כאן לקהל הלא נכון, 90% מהמערכות של חברי הפורום נבנו בקפידה, תופעת הרעש המחריד והבלתי נסבל איננו חלקם של רוב חברי הפורום, שאותם יותר מעניין לא להרוס את הציוד מאשר שכל האזור ישמע אותם.

ראיתי לא מזמן רכב עם שים לב טוב 8 זוגות 6/9 מוגברים, ו2 סאבים זולים-עכשיו זו מכונת רעש, שתפריע גם לי, אם היה פה מישהו עם סטאפ דומה הוא היה הופך פה מהר מאד לבדיחה, ומה שאתה עושה זה פשוט להשוות את רוב החברים כאן לבעלי מערכות כמו שציינתי, חוליגנים.

למען האמת אני שומע יותר רעש מאופנועים ומאוטבוסים מאשר ממערכות, ככה שאם אתה מבקש לבטל את עניין המערכות טפל בגורמי הרעש הקריטיים יותר, ויפה שעה אחת קודם.

אתה מתלונל במקום הלא נכון, והדיון עקר.

גם אם התלונות היו מגיעות לאנשים שבאמת נוסעים במכונות רעש זה לא היה מזיז להם כי זה מעניין להם את הת#ת.

אף פעם לא טענתי שכל מי שתחביבו אודיו לרכב הוא מפגע סביבתי. גם כשאתה לא מכליל אף אחד יש אנשים מנצלים את ההזדמנות כדי להעלב.

בכלל הכותרת של הת'רד הזה שגויה - "חובבי מוזיקה"... ומי ששומע מוזיקה בווליום סביר הוא לא חובב מוזיקה? כדי להיות בתחום המערכות צריך לשמוע מוזיקה בפול ווליום בכל הזדמנות? את הנושא הזה היו צריכים בכלל לפתוח בפורום הכללי. זה קשור לכלל ציבור הנהגים ולא רק לבעלי מערכות.

אני לא מכיר את הנפשות הפועלות ובחיים לא הייתי במפגשים של זה, מתי כיוונתי דברים כלפי כל אלה שמתעסקים בתחום?

הדברים שלי (וכנראה גם של יוסי) מכוונים כלפי מי שמצהיר שההנאה שלו ממוזיקה קודמת לסבל של אלה שסביבו מהרעש, זה הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 363
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שהרבה רוע יצא כאן - כתיבה מאחורי מקלדת מוציאה מאנשים את התכונות הכי רעות שלהם, באמת - הגיע הזמן למנעול.

זה שאני מודה שאני ערס לא אומר שיצא ממני רוע כלשהו. הכל פנאני.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ערס צעצוע :lol:

+1 ערסצ'ול :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הסיפור הוא כזה,אני מסתובב עם רכבי,ועובר ליד ניידת עם שוטרים שחונה בצד וטיפלה במקרה של רעש באזור.

אוקיי,אני ממשיך הלאה,נוסע קילומטר שתיים,אותם שוטרים עוצרים אותי בטענה שאני זה שגרמתי להם לבוא לאזור בכך שעשיתי רעש (זו הפעם הראשונה שעברתי שם,והם הגיעו לשם לפניי דהיינו שעברתי שם הם כבר באו להכנס לניידת ולנסוע). אני אמנם אכן עברתי שם עם מוסיקה גבוהה.

קיבלתי דוח 250 שקל,האם ניתן לעשות משהו?.

תודה.

פורסם

כן, להנמיך את הווליום!

זה מפריע לסובבים וגם פוגע בקשר שלך עם הסביבה בזמן הנהיגה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
הסיפור הוא כזה,אני מסתובב עם רכבי,ועובר ליד ניידת עם שוטרים שחונה בצד וטיפלה במקרה של רעש באזור.

אוקיי,אני ממשיך הלאה,נוסע קילומטר שתיים,אותם שוטרים עוצרים אותי בטענה שאני זה שגרמתי להם לבוא לאזור בכך שעשיתי רעש (זו הפעם הראשונה שעברתי שם,והם הגיעו לשם לפניי דהיינו שעברתי שם הם כבר באו להכנס לניידת ולנסוע). אני אמנם אכן עברתי שם עם מוסיקה גבוהה.

תודה.

כן לשלם או לכתוב מכתב לתובע לבטל או לבקש להישפט.

כפי שכתבת בכחול אתה מקבל את הדו"ח בהתאם לעבירה שביצעת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה.

ללא קשר לסיבה שלשמה השוטרים היו שם, במידה וגרמת לרעש בסביבת מגורים על ידי רכבך (אגזוז רועש, מוזיקה חזקה וכו') אתה ''זכאי'' לקבל דו''ח איכות הסביבה, אלו תקנות דיי ישנות שהאכיפה שלהם נכנסה לתוקף לא כ''כ מזמן. דבר טוב לאגזוזני לחץ למיניהם ולאנשים שמרגישים לנכון להשמיע לכל השכונה את מיטב הלהיטים של הרכב שלהם.

זה מה יש!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ללא קשר לסיבה שלשמה השוטרים היו שם, במידה וגרמת לרעש בסביבת מגורים על ידי רכבך (אגזוז רועש, מוזיקה חזקה וכו') אתה ''זכאי'' לקבל דו''ח איכות הסביבה, אלו תקנות דיי ישנות שהאכיפה שלהם נכנסה לתוקף לא כ''כ מזמן. דבר טוב לאגזוזני לחץ למיניהם ולאנשים שמרגישים לנכון להשמיע לכל השכונה את מיטב הלהיטים של הרכב שלהם.

זה מה יש!

אני מאלה שבעד שקט לסביבה (אני גם סובל מזה, יש לי בית חרושת לסטודנטים ליד הבית),

אבל לפי מה שאתה אומר,

גם פרארי ואופנועי ספורט צריכים לחטוף דו"ח.

----

פורסם

או, זה חדשות טובות!

לפותח השרשור - אתה לא מתאר לעצמך כמה המוזיקה הגבוה שלך (ודומים לך) מפריעה לסובבים, במיוחד כשאתה עובר מתחת לבתים בשעות ערב מאוחרות.

אתה יכול לנסות להמיר את הדוח באזהרה, אם הרקורד שלך נקי, בטענה שהפנמת את הלקח ולא תחזור על דברים יותר.

פורסם
או, זה חדשות טובות!

לפותח השרשור - אתה לא מתאר לעצמך כמה המוזיקה הגבוה שלך (ודומים לך) מפריעה לסובבים, במיוחד כשאתה עובר מתחת לבתים בשעות ערב מאוחרות.

אתה יכול לנסות להמיר את הדוח באזהרה, אם הרקורד שלך נקי, בטענה שהפנמת את הלקח ולא תחזור על דברים יותר.

מסכים איתך, במיוחד ברחובות חד סטריים שמשני הצדדים ישנם בנינים גבוהים, אפשר רק לדמיין את עוצמת ההד שחוזר מהרכב בשעת לילה מאוחרת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אם אתה ב2 בלילה עושה רעש באמצע אזור מגורים , אז 250 שקל זה כלום לעומת הסבל שנגרם לעשרות או יותר אנשים...

אני לא יודע אם היה צריך להביא דוח , נראה לי אזהרה היתתה יכולה להספיק.

• תוכן חדש...