Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניגמר לי הנהג חדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני שנתיים הוצאתי רישיון על טרקטור ולפני שנה בערך הוצאתי רישיון על אוטו. במשך השנה שהיה לי רישיון על אוטו נהגתי כרגיל עם מלווה ולא הסעתי יותר משני אנשים, לפני שבוע שלחו לי לחדש רישיון נהיגה חידשתי אותו והיום קיבלתי אותו בדואר כשהסתכלתי ראיתי שכבר לא מסומן שאני נהג חדש. האם אני נחשב עדין נהג חדש או לא ?

תודה רבה

שקד

פורסם

טוב תודה למי אני יכול לפנות כדי לדעת בוודאות שאני לא נהג חדש מבחינת החוק ?

כאילו עם שוטר עוצר אותי והוא בודק במסוף הוא יראה שאני נהג צעיר או חדש ?

תודה רבה

שקד

פורסם

כששולחים לך את המכתב לחידוש הרשיון, ואתה מקבל את החדש בלי הכיתוב "נהג חדש" עדיין לא אומר שהסתיימה לך התקופה.

אז ככה שתבדוק לפי הרשיון יש סעיף 4b ושמה מצויין תאריך סיום התקופה של הנהג חדש.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
כששולחים לך את המכתב לחידוש הרשיון, ואתה מקבל את החדש בלי הכיתוב "נהג חדש" עדיין לא אומר שהסתיימה לך התקופה.

אז ככה שתבדוק לפי הרשיון יש סעיף 4b ושמה מצויין תאריך סיום התקופה של הנהג חדש.

ברגע שאתה מקבל את הרשיון הרגיל בדואר אתה לא נחשב נהג חדש, ויש לך רשיון להציג זאת במידת הצורך.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

שקד, למסוף המשטרתי לוקח זמן להתעדכן (מתעדכן פעם בשבוע למיטב זכרוני, וגם לא תמיד). יכול להיות שהשוטר שיעצור אותך לבדיקה יראה שאתה נהג חדש, אבל בפועל אתה לא.

הרישיון הקבוע (פלסטיק) מגיע בשני מחזורים: הראשון - לאחר גמר תקופת המלווה (שלושה חודשים, היום כבר עלה לחצי שנה), עם כיתוב תחת סעיף ההגבלות "נהג חדש"; והשני - לאחר סיום תקופת "נהג חדש", כעבור שנה ותשעה חודשים מיום קבלת הרישיון הקבוע הראשון.

במידה ולא נכתב "נהג חדש" על הרישיון, הרי שאתה לא נהג חדש, ועברת לתקופת "נהג צעיר" עד גיל 24.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מצטער לקלקל את החגיגה. חיפוש המילים "נהג חדש טרקטור" במנוע חיפוש פופולרי (כמו גוגל) יוביל אותך בין היתר לתקנות נהג חדש במשרד התחבורה, לפיהן אתה עדיין חדש (שלט, הגבלת נוסעים. עבירות חמורות לא מומלץ לעבור גם אם אתה כבר לא נחשב חדש...) כמו גם לשרשור באתר הזה הנושא את הכותרת "נהג חדש בעל רישיון טרקטור" שגם חיפוש פה היה מוביל אליו. אגב לפני החיפוש יש שרשור בנושא נהג חדש, גם שם אני מניח שתמצא תשובה יותר מפעם אחת.

נהג בזהירות!

פורסם

עכשיו התקשרתי למשרד התחבורה ענתה לי הפקידה והסברתי לה את המקרה והיא אמרה שלדעתה אני כבר לא נחשב נהג חדש כי לא כתוב בכרטיס אבל היא לא יכולה להיות בטוחה ואני צריך לנסוע למשרד הרישוי לבדוק..

אני יעדכן בהמשך לאחר שהבקר בשרד הרישוי.

תודה רבה לכולם על העזרה

שקד.

פורסם
עכשיו התקשרתי למשרד התחבורה ענתה לי הפקידה והסברתי לה את המקרה והיא אמרה שלדעתה אני כבר לא נחשב נהג חדש כי לא כתוב בכרטיס אבל היא לא יכולה להיות בטוחה ואני צריך לנסוע למשרד הרישוי לבדוק..

אני יעדכן בהמשך לאחר שהבקר בשרד הרישוי.

תודה רבה לכולם על העזרה

שקד.

זהירות! אל תסתמך על המוקד הזה בכלל! זה לא משרד הרישוי, זה קבלן חיצוני. הם הטעו אותי כבר פעמיים. אל תסמוך עליהם.

פורסם

למישהו יש את המספר של משרד הרישוי ?

תאמת שהתקשרתי אליהם שוב והעלו את הפרטים שלי ואמרו לי שאני כבר לא נהג חדש חד משמעית.

מה אתם ממליצים לעשות ?

פורסם

אתה נחשב נהג חדש עד לתאריך שבו אתה כבר לא נחשב נהג חדש.

זה לא משנה מה כתוב על הפלסטיק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לשוטר אין שום דרך לדעת אם הנהג הוא חדש אם לא רשום על הרשיון, אלא אם הוא יתחיל לעשות חישוב מתמטי מתי הנהג הוציא את הרשיון ולא סביר שזה יקרה

פורסם

ואולי זה מופיע במסופון? אולי החליפו את התוכנה כך שתציג הגבלות בפונט אדום על חצי מסך?

ואולי הבחור חונה בחניה שהשוטר חושב שהיא שלו וזה ממש יעצבן אותו אז הוא יחפש כל דבר קטן כדי לתקוע לו?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שוטר בבדיקה מקרית - אולי יעבור חלק.

את השלט בכל מקרה הייתי ממשיך לתלות עד לסוף התקופה.

חברת ביטוח חובה במקרה שלא עלינו - תעשה הכל כדי להתנער מתשלום.

• תוכן חדש...