Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפדות צ'קים באופן עצמאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כ4 צ'קים שאליי לפדות,ולא בא לי לעשות את זה מול הפקיד,עקב העמלה הבלתי הגיונית שהם גובים

מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת באופן עצמאי?

הבנק שלי הוא דיסקונט בבאר שבע,ואני גר בראשל"צ האם אפשרי הדבר??

תודה ושבת שלום פורום יקר!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

נראה לי שאפשר ללכת לבנק בו מנוהל החשבון של נותן הצ'ק, אבל אז אתה מקבל כסף מזומן.

אתה יכול גם לבדוק אם העמלה במכונה להפקדת צ'קים היא נמוכה יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני שם מעטפה עם צ׳קים לא בסניף שלי (אותו בנק כמובן, אותה עיר) ואינני מחוייב בעמלה נוספת.

כך שאינני חושב שאם זאת עיר שונה תחוייב בעמלה נוספת (יש לנו כאן בנקאים הם יגידו אם זה נוהל מחייב או שאותי סתם אוהבים)

פורסם

אני מפקיד צ'קים במכונה (בנה"פ) - העמלה היא עמלת פעולה ללא פקיד (למיטב זכרוני 1.25 ש"ח). מעולם לא היתה בעיה, כולל בסכומים גדולים של מכירת דירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפדות שיק משמעו לקבל תמורתו מזומן ביד וזאת ניתן לעשות בסניף שבו מתנהל החשבון של בעל השיק ללא עמלה כל עוד על השיק לא משורטט קרוס שמשמעו שאין אפשרות לקבל מזומן תמורת השיק.

הפקדת שיקים הכי זול זה במעטפת שירות או בעמדה להפקדת שיקים באופן אוטומטי.

פורסם

האם ניתן לשים במעטפה אחת כל הצ׳קים?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
נראה לי שאפשר ללכת לבנק בו מנוהל החשבון של נותן הצ'ק, אבל אז אתה מקבל כסף מזומן.

אתה יכול גם לבדוק אם העמלה במכונה להפקדת צ'קים היא נמוכה יותר.

כבר מספר שנים הצ'קים הסטנדרטיים בישראל הם crossed ועל כן אינם ניתנים למשיכה כמזומן אלא רק להפקדה בחשבון.

כפי שציינתי קודם - העמלה להפקדה במכונה היא עמלת שירות ממוכן, כרבע מעמלת שירות פרונטלי. עם זאת העמלה משולמת פעם אחת לכל סט של צ'קים המופדים יחד, נדמה לי עד 20-25 צ'קים (נכון הן במכונה, הן למעטפה והן לפקיד).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...